Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelisz bizakodó a kínai hétvége előtt

Két hónap kihagyás után a hétvégén Kínában végre folytatódnak a WTCR küzdelmei, és már Michelisz Norbert is alig várja, hogy autóba üljön. A magyar versenyző jó eredményekre számít Hyundaijal.

0 Tovább

F3: Elhagyta a kórházat a horrorbukás után

Óriási baleset borzolta a kedélyeket az F3 monzai fordulóján, a horrorbukást szenvedő Alex Peroni azonban néhány nappal később elhagyhatta a kórházat, így Ausztráliában folytatja rehabilitációját.

0 Tovább

Jövőre először versenyez a DTM Monzában

A DTM irányítóinak régi vágya, hogy minél több klasszikus európai helyszínt tegyenek a versenynaptárba, és 2020-ban fontos lépést tettek e tekintetben, hiszen a sorozat történetében először Monzába is ellátogat a mezőny.

0 Tovább

Lehet jelentkezni a Motorsport-olimpiára

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kiírta a pályázatot a hazai versenyzők részére a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által indított és először október 31. és november 3. között a Róma közelében található Vallelunga versenypályán sorra kerülő Motorsport Games (motorsport játékok) elnevezésű "autósport olimpián" történő részvételre.

0 Tovább

Dakar: Alonso Lengyelországban tesztelt

A hét elején Lengyelországban folytatódott Fernando Alonso dakaros felkészülése, és a kétszeres F1-es világbajnok továbbra is egyre többet tanul a terepralizásról a Toyota Hilux volánjánál.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek