Lopez elsírta magát a Le Mans-i vereség után

Drámai véget ért az idei Le Mans-i 24 órás viadal, mert a versenyben végig kényelmesen vezető 7-es rajtszámú Toyota a végén defektet kapott, és kétszer is a boxba kellett evickélnie. A győzelmet elveszítő Jose Maria Lopez nem bírt könnyeivel.

0 Tovább

A fejvédő glória helyett a pajzsé a jövő?

A Red Bull által kifejlesztett "aeroscreen" jövőre debütál az IndyCarban, és Scott Dixon szerint az esztétikailag is kellemesebb élményt nyújtó fejvédő eszköz idővel az F1-ben is leválthatja a glóriát.

0 Tovább

Rossi megígérte, ő is belekóstol a DTM-be

Andrea Dovizioso DTM-es vendégszereplése után a MotoGP élő legendája, Valentino Rossi is megígérte, hogy hamarosan elfogadja a sorozat irányítóinak meghívását. Az olasz sztár követi a kategória eseményeit.

0 Tovább

Véletlen verseny, értékes pont

Kivételesen nemcsak tesztelhetett, hanem versenyezhetett is Keszthelyi Vivien a W Seriesben, és ha már így volt, pontot is szerzett Misanóban!

0 Tovább

A Hyundai sajnálja, hogy Loeb idejét pazarolta

Üzemanyag-problémák miatt a Hyundai teljes hétvégéje katasztrofálisan alakult a WRC portugál fordulóján, és a csapatot irányító Andrea Adamo bocsánatot kért Sebastien Loebtől, amiért a legenda idejét pazarolta.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek