Itt a vége – Rossi lemondott a világbajnoki címről

Az 53 pontos hátrányban lévő Valentino Rossi úgy véli, az idei MotoGP-szezon hét hátralevő futama már nem elég ahhoz, hogy behozza az élen álló Marc Márquezt, aki az olasz szerint nemcsak kivételesen gyors, hanem rendre jó döntéseket is hoz.

0 Tovább

Extrém boxbaleset: „Hirtelen egy autó volt a fejemen”

Kis híján tragédiába torkollt egy különös boxbaleset az IndyCar poconói futamán, amikor Alexander Rossi autója egy ütközés után ellenfele, Helio Castroneves fején landolt. A brazil szerencsére ép bőrrel megúszta az esetet.

0 Tovább

Horrorbaleset: örülnek, hogy megúszták néhány törött csonttal


Törött csontjaik és belső sérüléseik ellenére is hálás a sorsnak a Stéphane Lefebvre, Gabin Moreau ralipáros, amely a hétvégi Német Ralin szenvedett súlyos balesetet, amikor az útról lesodródva a pályaszéli köveknek és fáknak csapódott.

0 Tovább

Az örök optimista - Alex Zanardi

Mit lehet mondani, egy olyan emberről, aki egyetlen hibának köszönhetően, elveszíti mindkét lábát, teljesen megváltozik az élete, és nem zuhan össze, beletörődik és szinte boldogabban éli tovább az életét? Egy hős? Azt kell mondanom, az én szememben mindenképp az. Nem adta fel, folyamatosan új kalandokat keres. És így tudott WTCC futamokat nyerni, azóta is versenyzik a BMW-vel, és idén ismét ott lesz a paralimpián, Rióban.

0 Tovább

Valentino Rossi: Húsz évvel az első győzelem után

Pontosan húsz évvel ezelőtt szerezte meg első győzelmét a gyorsaságimotoros-vb-n Valentino Rossi a 125 köbcentis géposztályban, és a sors fura játéka, hogy az olasz zseni ezen hétvégén épp Brnóban ünnepelheti a szép évfordulót.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek