Kérdezz-felelek a háromszoros MotoGP világbajnok JORGE LORENZOVAL egy komoly kaland kapcsán 

Belegondolt már abba, hogy milyen érzés lehet egy többszáz lóerős motoron 300 km/h felett száguldani? Na és egy Formula 1-es gépet terelgetni? Jorge Lorenzonak mindkettő megadatott a közelmúltban, ugyanis a MotoGP háromszoros világbajnoka a Mercedes autóját próbálhatta ki Silverstone-ban, ahogy erről itt is beszámoltunk. Élményeiről, tapasztalatairól és az esetleges váltásról (motorról versenyautóra) is mesélt a jövőre Ducatit hajtó klasszis.

0 Tovább

A halálos baleset után átalakítják a pályát

Helyi sajtóértesülések szerint Luis Salom idei tragikus balesete miatt a 2017-es MotoGP-hétvégére átalakítják a Circuit de Catalunya vonalvezetését. Az eddigi elnyújtott, villámgyors 12-es kanyart egy sikán váltja majd fel.

1 Tovább

2016 nagy durranásai, első rész: mark webber befejezte

Az esztendő végén egy újfajta cikk-sorozattal jelentkezik a motorsport reblog. A következő napokban kicsit visszatekintünk arra, hogy mi is történt idén, melyek voltak a legfontosabb történések a motorsport világában. Kezdésképpen kezdjük talán rögtön a legmeglepőbb esettel. A korábbi F1-es sztár, Mark Webber ugyanis visszavonult a WEC-től és szögre akasztotta a bukósisakot. Elég volt?

0 Tovább

Végre megvan a világbajnok új csapata!

Végre kiderült, melyik csapatnál folytatja pályafutását a Volkswagen távozása után Sébastien Ogier, miután a ralivilágbajnoknak sikerült megegyeznie az M-Sport Forddal. A francia klasszisra óriási kihívás vár 2017-ben.

0 Tovább

Megnyomorítják a fiatalokat az F1 anyagi terhei

Feladta Formula-1-es álmait az európai F3 2013-as bajnoka, Raffaele Marciello, mert úgy érzi, soha nem fogja előteremteni azt az őrült összeget, mely a világbajnoki sorozatba való bejutáshoz szükséges. Szerinte tarthatatlan a jelenlegi állapot a motorsport csúcsán.

2 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek