Szalay hegyi túrával készül

Szalay Balázs havas tájakon készül a magyar Everest Expedíció keretében tartandó trekking túrára: pénteken síelt, szombaton pedig egy 23 kilométeres túrát tett 1000 méteres szintkülönbséggel.

0 Tovább

Kínos! Bevonták a pilótanő jogosítványát!

A korábbi F1-es tesztpilóta, Susie Wolff igazán kínos pillanatokat élt át nemrég, mert sorozatos szabálysértései miatt hat hónapra bevonták jogosítványát. A hölgyet azért érintheti érzékenyen az ügy, mert így alapítványában végzett munkája is hiteltelenebb lesz.

0 Tovább

Világszintű márkakupában a magyar lány!

Hosszú hónapok tárgyalássorozata után végre hivatalossá vált, hogy Keszthelyi Vivien 2017-től a világ egyik legnívósabb márkakupájában, az Audi TT Cupban folytatja pályafutását. A 16 éves tehetség álma továbbra is az, hogy egyszer eljusson a DTM-be.

0 Tovább

Nem lesz folytatása a NASCAR-bunyónak

Az elmúlt hétvégén már nem először fordult elő a NASCAR-ban, hogy az egyik versenyző ököllel akart elégtételt venni riválisán vélt vagy valós sérelme miatt, ám Kyle Busch és Joey Logano balhéjának nem lesz újabb felvonása, erről a sorozat vezetője, Brian France kezeskedik.

0 Tovább

Fantasztikus hírt kapott Michelisz a Hondától!

A 2017-es szezontól újra korábbi versenymérnökével, Bári Gergellyel dolgozhat együtt Michelisz Norbert, és a magyar kontingenst Juhász Szabolcs adatelemző mérnök egészíti ki. A Honda ugyanakkor megköveteli az angol nyelvű kommunikációt.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek