az életem fontosabb, mint a versenyzés

nascar danica patrick életveszély autóverseny női pilóta fontosabbA Stewart-Haas Racing versenyzőnője saját bevallása szerint tucatnyi agyrázkódást szenvedett eddigi karrierje során és gondolkodás nélkül visszavonulna, ha az orvosai úgy találnák, egy újabb ilyen sérüléssel már az életét kockáztatná.

0 Tovább

Bemutatták a pilóta nélküli robotversenyautót

Hosszas előkészületek után teljes valójában is bemutatták az úgynevezett DevBotot, vagyis a világ első, pilóta nélküli robotversenyautóját. A tervek szerint a Roborace a Formula E betétfutama lesz a jövőben, konkrét dátumot viszont még nem jelöltek ki.

0 Tovább

Máris bajban a Ducati?

Az olasz gyártó bejelentette, hogy a Katari szezonnyitó után egyből egy két napos tesztre kerítenek sort, amelyen Jorge Lorenzo és Andrea Dovizioso vesz majd részt. Nem csak a gyártó érzi, hogy problémás az új motor teljesítménye az olaszok versenyzője, Dovizioso szerint egyszerűen nem elég a GP17 teljesítménye ahhoz, hogy versenyképesek legyenek vele bárhol is.

0 Tovább

A GP2 nem követi az F1 radikális irányvonalát

A Forma-1-es pilóták folyamatos morgolódásának következtében a sportági irányítók arra kérték a Pirellit, az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal gyártsanak tartósabb, kevésbé kopó abroncsokat, a GP2 promótere azonban hallani sem akar hasonlóról.

0 Tovább

WRC: Egyelőre nem téma a hibrid technológia

A rali-vb-n (WRC) egyelőre nem követik a megbízhatósági-vb (WEC) és a Forma-1 irányvonalát, így belátható időn belül nem is váltanak hibrid erőforrásokra. A sportági irányítók úgy vélik, most a stabilitás a legfontosabb.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek