Senna családja nem bírna ki még egy tragédiát

Miután Bruno Senna jövője egyre bizonytalanabb a Formula E-ben, a brazil pilóta elkezdett más sorozatok után nézelődni, ám beismerte, hiába vonzó számára az IndyCar, az oválos száguldást már csak családja miatt sem merné megkockáztatni.

0 Tovább

Ami veretés és a füst mögött van - Ken Block

Ken Block 48 éves. Karrierje során már volt youtube sztár, WRC-pilóta, játékfejlesztő, cégvezető és motorversenyző. Most viszont, ahogy már hallhattátok, új kihívás után nézett, úgy döntött, elindul az FIA Ralikrossz világbajnokságán.

0 Tovább

Az Indy-sztár nem kér az F1 őrült technológiáiból

A négyszeres IndyCar-bajnok Scott Dixon szerint tévúton jár a Forma-1 a legmodernebb technológiák hajszolásával, ez ugyanis meglátása szerint megöli a versenyzést. Az új-zélandi sztár akkor sem csatlakozna a világbajnoki sorozathoz, ha lehetősége lenne rá.

0 Tovább

Herczig Norbert - A bajnok, aki nem csücsül a babérjain! 

Herczig Norbert, az immáron háromszoros magyar abszolút rali bajnok, nem egy tétova ember. Ez most is, azalatt a beszélgetés alatt is kiderült, amit vele folytattam. Egyszerűen olyan típus, akinek mindig van terve, mindig tudja mi történik, rendkívül alázatos, és nem hagyja, hogy az élet csak úgy sodorja. Az ilyen emberekkel mindig élmény beszélgetni.

0 Tovább

Ököllel ütötte csapattársát a román versenyző

Elképesztő jelenetsoroknak lehettek szemtanúi a brit F4 knokchilli fordulójának nézői, mert azt követően, hogy a Carlin két versenyzője összeütközött, a román Petru Florescu ököllel próbált elégtételt venni a kanadai Devlin DeFrancescón.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek