Michelisz biztos benne, hogy bajnok lehet

Miután a hét elején hivatalossá vált, hogy Michelisz Norbert 2017-ben is a Honda gyári pilótájaként folytatja a WTCC-ben, a magyar klasszis elmondta, biztos benne, hogy a japán csapattal elérheti célját, a világbajnoki címet.

0 Tovább

Ogier király tovább uralkodik

Hiába a Volkswagen kivonulása, Sébastien Ogier 2017-ben ott folytatja, ahol 2016-ban abbahagyta. A négyszeres ralivilágbajnok kapásból megnyerte első versenyét az M-Sport Forddal, amelynek csapatfőnöke figyelmeztetett, ez még csak a kezdet!

0 Tovább

Baleset, dráma, és izgalmak a Bajnokok Tornáján

A várakozásoknak megfelelően remekül sikerült a sztárok egész sorát felvonultató Bajnokok Tornája Miamiban. A hétvégi eseményen több ezer szurkoló láthatta, ahogy egyéniben Juan Pablo Montoya, a nemzetek versenyében pedig Németország diadalmaskodik.

0 Tovább

Este jön az év legnagyobb motorsport gálája a Race of Champions

A Race of Champions nagy múltra tekint vissza, hiszen 1988 óta rendezik meg ezt a nagy autós eseményt, melynek ideje alatt a különböző kategóriák képviselői összemérik a tudásukat. Idén viszont sajnos egyik magyar televíziós csatorna sem közvetíti a rendezvényt úgyhogy a cikkben élőképes linkeket találnak, hogy nyomon tudják követni mi zajlik majd Miamiban ma este.

0 Tovább

Halálos balesettel indult a 2017-es rali-vb

Borzalmas tragédia árnyékolta be a rali-vb (WRC) nyitányát Monte-Carlóban, az első szakaszon ugyanis a kicsúszó Hayden Paddon elütött egy rossz helyen álló nézőt, aki nem sokkal később életét vesztette. Az érintetteket lesújtották a történtek.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek