Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szalay Balázs „legjei” a 40. Dakar rali végé



A legnagyobb meglepetés

Az, hogy nem mentünk végig. Mert bár a Dakar kőkemény verseny, 2004 óta sikerült mindig célba érnünk rajta. Most azonban a technikai problémák megakadályoztak ebben.

Meglepett az is, hogy a Toyoták sokkal jobban teljesítenek, mint a Minik. Mert arra mindenki számított, hogy a Peugeot megnyeri a versenyt, de őszintén mondom, én azt hittem, a Mini meg tudja szorongatni - erre azonban esélye sem volt.

0 Tovább

Újabb fordulat a Sainz-Koolen balhéban

Hiába fenyegetett rendőrségi feljelentéssel Kees Koolen, a Dakar rali szervezői nemhogy nem súlyosbították, hanem eltörölték Carlos Sainz tízperces időbüntetését. A quados holland azt állította, hogy a spanyol klasszis nagy tempóval elütötte őt, de az adatok mást mutatnak.

0 Tovább

Feljelentené Sainzot a dühös holland quados

Amennyiben Carlos Sainz nem kap súlyosabb büntetést, a quados Kees Koolen kész jogi útra terelni állítólagos ütközésüket, melyet a spanyol sztár tagad. A holland úgy véli, egyértelmű bizonyítékok vannak a kezében, ezért feljelentést tervez.

0 Tovább

Africa Race: Kiesett a magyar kamionos trió

Sokáig fantasztikusan alakult az Africa Race a mezőny egyetlen magyar egységének, a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László triónak, ám az utolsó előtti mauritániai szakaszon meghibásodott az erőátviteli rendszer a Scanián, így fel kellett adniuk a versenyt.

0 Tovább

Jogos, de fájdalmas döntés – Szalayék nem folytathatják

Vöröslő szemekkel, két-három órás alvás, egész éjszakás szerelés után vágtak neki a keddi szakasznak. Nem adták fel, úgyhogy már csak ezért is megérdemelték volna, hogy átengedje őket a sivatag. Megjegyzendő, a sivataggal nem is lett volna baj, a dűnéket simán vették, a technika ördöge azonban közbeszólt. Az Opel Dakar Team párosa a verseny feladására kényszerült a 40. Dakar ralin.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek