Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alonso már a daytonai 24 órás lázában ég

A héten elkezdődik Fernando Alonso újabb nagy kalandja az Egyesült Államokban: a kétszeres F1-es világbajnok az első hivatalos teszttel készül Daytonában a legendás 24 órás versenyre. A spanyol alig várja a megméretést.

0 Tovább

WTCC: A Honda csak nevet a Volvo vádjain

A Polestar motorsport-főnöke, Alexander Murdzevski Schedvin szerint a Volvo azért tudta megnyerni a 2017-as vb-címet a WTCC-ben, mert legfőbb riválisánál, a Hondánál fejetlenség uralkodott, és nem értették meg egymást az egyes részlegek. A Honda nem hagyta válasz nélkül a felvetést.

0 Tovább

WRC: Ogier-nek az idei volt a legértékesebb vb-címe

Sébastien Ogier úgy érzi, szintet lépett annak köszönhetően, hogy a Volkswagen gyári csapata után az M-Sport Forddal is vb-címet tudott nyerni a WRC-ben. A francia klasszis szerint ezzel bizonyította, hogy minden körülmények között képes felérni a csúcsra.

0 Tovább

Hamilton mamuszt adott karácsonyra Massának

Az F1 új irányítóinak felkérésére a versenyzők is meglepték egymást karácsony alkalmából. A négyszeres világbajnok Lewis Hamilton megmutatta, hogy ajándékozásban is a legjobbak közé tartozik.

0 Tovább

DTM: Nagy-Britannia kihagyhatatlan a naptárból

A DTM-et irányító Gerhard Berger úgy véli, a sorozatnak létszüksége volt, hogy visszatérjen Nagy-Britanniába, mert ez a motorsport bölcsője, ahol a túraautó-versenyzésnek még mindig óriási rajongótábora van.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek