Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bajnok szerint nem lassú a Formula E

Lucas di Grassi, a Formula E aktuális bajnoka védelmébe vette a sorozatot, amelyet többek között azért is kritizálnak, mert egyszerűen túl lassúak az autók. A brazil úgy véli, az alacsonyabb átlagtempó a kanyargós utcai pályákra vezethető vissza.

0 Tovább

Csak a külső számít? - őrjöng a motorsportvilág

Óriási közfelháborodást okozott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), amiért beválasztotta Carmen Jordát a női bizottságába. A spanyol versenyzőnő eredményei gyakorlatilag értékelhetetlenek, egyedül dekoratív külseje miatt kapták fel az elmúlt években.

0 Tovább

Ezért ment tönkre a WTCC

A napokban hivatalossá vált, hogy 2018-tól megszűnik a túraautó-vb (WTCC), és a TCR-rel összeolvadva világkupasorozatként működik tovább. A WTCC irányítója, Francois Ribeiro szerint a 2014-ben bevezetett TC1-es technikai szabályrendszer áldozatává vált a sorozat.

0 Tovább

Schumacher még mindig harcol!

Az FIA elnöke, egyben Michael Schumacher jó barátja, Jean Todt kijelentette, a hétszeres Forma-1-es világbajnok négy évvel borzalmas síbalesete után sem adta fel a harcot, és küzd a felépülésért.

1 Tovább

Hamilton két díjat is kapott az Autosport gáláján

Idén is megrendezték a rangos Autosport Awards gálát, amelyen szokás szerint a több különböző díjat osztott ki az egyik leghíresebb motorsporttal foglalkozó szaklap. Az F1-es világbajnok Lewis Hamilton két elismerést is kapott.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek