Michelisz: leírhatatlan boldogság és büszkeség

Sűrű időszakot él át jelenleg Michelisz Norbert, aki múlt héten még saját csapata színeiben versenyzett beugróként a TCR-ben, most hétvégén pedig a WTCC-ben lesz jelenése. A magyar pilótát igazán feldobták a hungaroringes sikerek.

0 Tovább

Trágárul ócsárolja Hondáját az ausztrál

A MotoGP 2017-es szezonjának hetedik futama után már nem fogta vissza magát a Marc VDS tehetséges ausztrál versenyzője, Jack Miller, aki nyilvánosan ócsárolta Hondáját, amelyre még mindig nem kerültek fel hatékony fejlesztések.

0 Tovább

Létezik bizarrabb a Toyota Le Mans-i kiesésénél?

Elképesztő részletek derültek ki a hétvégi Le Mans-i 24 órást sokáig vezető Toyota kieséséről: a boxban várakozó Kamui Kobajasi azt hitte, hogy a neki mutogató versenyzőtársa egy szabad jelzést adó sportbíró, ám mire tisztázódott a helyzet, a japán kicsinálta az autó kuplungját…

0 Tovább

Az aszfalton koppant a versenyzőnő feje

Elképesztő balesetet úszott meg a nyugat-ausztráliai Formula Vee-ben versenyző Kathy Lisson, aki ráfutott az előtte haladó autóra, és miután a levegőbe emelkedett, durván az aszfaltnak csapódott. Az ausztrál hölgy csodával határos módon nem sérült meg komolyabban.

0 Tovább

A tapasztalattal nő a magabiztosság a dűnéken (is)

Az Opel Dakar Team párosának tagjait arról kérdeztük, mi változott az elmúlt időszakban, miként változott a sportág?

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek