Dakar: Loeb már csak a szerencsében bízik

A Dakar tizedik szakasza után Sébastien Loeb lemaradása majd hat percre nőtt, ezért a ralilegenda úgy véli, most már csak az összetettben vezető Stéphane Peterhansel esetleges balszerencséje nyithatja meg neki az utat a végső diadal felé.

0 Tovább

Ez csapatmunka volt!

Csapatmunka a javából! A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, valamint az Opel Dakar Team kamionos egysége, a Darázsi Zsolt, Szalai Norbert duó az Africa Race csütörtöki szakaszának körülbelül egyharmadát együtt teljesítette.

Történt ugyanis, hogy Szalayék Mokkájában eltörött az első kardán, amitől nyilván megszűnt az első hajtás, anélkül pedig elég nehéz - sőt, úgyszólván lehetetlen - a homokdűnék között közlekedni…

0 Tovább

A WRC-csapatok hibája: veszni hagyták Andreas Mikkelsent!

Andreas Mikkelsen 2016-ban megkerülhetetlenné vált a WRC-ben ezért nagyon furcsa, hogy egy élcsapat se kereste meg őt az évad végén. Az, hogy jövőre Mikkelsen nem lesz ott egyik komoly istállónál sem nagy veszteség a sorozatnak.

0 Tovább

Égszakadás, földindulás – újabb törölt szakasz

A Dakar egyik legfontosabb szakasza lett volna a szerdai, ám a külső körülmények ismét nem teszik lehetővé a versenyzést. A szervezők nem vállalják az esetleges kőomlásokkal járó veszély kockázatát.

0 Tovább

Szalayék lendületben

A befutó helyszíne egyszerűen gyönyörű volt. Szalay Balázs átbuktatta az autót egy nagyobb dűne tetején, és maga előtt tengernyi kisebb homokdombot látott. Nemcsak a látvány volt lélegzetelállító, hanem az élmény is, ahogy végigmentek ezeken a dűnéken - mintha csak hullámvasúton ültek volna navigátorával, Bunkoczi Lászlóval.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek