Pocsék formája miatt „pihentetik” a WRC sztárját

A Citroen nagy reményekkel vágott neki a WRC 2017-es idényének, melyben Kris Meeke-kel a világbajnoki címet vette célkeresztbe, a brit versenyző azonban annyira mély gödörbe került, hogy csapata nem tehetett mást, minthogy lecserélte őt a következő ralira.

0 Tovább

WTCC: Michelisz izgatottan várja a joker köröket

Június 25-én debütál a WTCC idei nagy újítása, a joker kör, az eddigi aszfaltcsíkokkal ellentétben a Vila Real-i pálya ugyanis végre alkalmas lehet a koncepció megvalósítására. Michelisz Norbert izgatottan várja, miként pezsdíti fel a versenyeket a koncepcióváltás.

0 Tovább

Egy pillantás vissza, egy pedig előre


A tavalyi Silk Way rali nagyon küzdelmes volt az Opel Dakar Team kettőse számára. Szalay Balázs és Bunkoczi László nem sokkal a júliusi rajt előtt bukott hatalmasat, amelyben a pilóta válla megsérült, és nem jött teljesen rendbe a júliusi rajtig. De eszébe sem jutott kihagyni a maratoni megméretést. Az utolsó napokban már nagyon szenvedett a fájdalomtól, de szívósan küzdött, s egymás után hagyta maga mögött a szakaszokat.

0 Tovább

Egy buta baleset miatt bukja Rossi a bajnokságot?

Valentino Rossi bő két hete szenvedett balesetet egy motokrosszozás alkalmával, és mivel a bukás után nem épült fel száz százalékosan, a mugellói MotoGP-futamon is értékes pontokat vesztett Maverick Vinalesez képest. Most hétvégén tovább nőhet bajnoki hátránya.

0 Tovább

Újabb halálos baleset rázta meg a Man-szigeti TT-t

A Man-szigeti TT a világ egyik legveszélyesebb motorversenye, amely az elmúlt években is számos emberéletet követelt. Sajnos az idei verseny sem múlt el tragédia nélkül, mert kedd éjszaka kiderült, hogy Davey Lambert belehalt vasárnapi sérüléseibe.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek