FE: Bueminek kezd fogyni a türelme

Nagy reményekkel vágott neki Sébasiten Buemi a Formula E aktuális idényének, ám az elmúlt évekkel ellentétben a Renault e.dams ezúttal nincs a helyzet magaslatán. A svájci versenyző reméli, hamarosan megindulnak felfelé.

0 Tovább

Button élvezi a Super GT-s sikereket

A Forma-1-től 2016 végén visszavonult Jenson Button ettől az évtől a Super GT-ben szerepel, ahol csapattársával, Naoki Yamamotóval vezeti is a bajnokságot. A sorozat eddig messzemenőkig beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

0 Tovább

Visszatér sikerei helyszínére a Cosworth

Brands Hatchben autóversenyezni mindig különleges élmény, hát még akkor, ha a a legendás pályán legendásan sikeres Cosworth-motorral teheti az ember.

0 Tovább

Rossit nem vezeti félre a Le Mans-i dobogó

Az idénynyitó óta első dobogós helyezését érte el Valentino Rossi a MotoGP múlt hétvégi Le Mans-i versenyén, az olasz klasszis azonban igyekezett lehűteni a kedélyeket: szerinte a kiemelkedő eredmény inkább a pálya vonalvezetésére, semmint a Yamaha előrelépésére vezethető vissza.

0 Tovább

Debütál az olimpiai bajnok

Nyert hat olimpiai aranyérmet, győzött brit autóversenyen, versenyzett Le Mans-ban, a Silverstone Classicen azonban újonc lesz Chris Hoy.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek