Alonso mégis kipróbálná magát a NASCAR-ban

Bár korábban Fernando Alonso kizárta annak lehetőségét, hogy átnyergeljen a NASCAR-ba, a daytonai 24 órásra készülve most úgy fogalmazott, egy nap kipróbálná magát az amerikai sorozatban. Ehhez azonban sok időre lesz szüksége.

0 Tovább

FIA-elnök lenne a Formula E brazil bajnoka

Aktív pályafutását követően szívesen lenne akár az FIA elnöke is Lucas di Grassi, aki versenyzőként igazán szívén viseli az autósport helyzetének alakulását. A Formula E bajnokától nem állnak távol a forradalmi ötletek, melyeket szeretne meg is valósítani.

0 Tovább

Dakar: Sainz visszakapta fiától az „okoskodást”

A Dakar rali ideje alatt felcserélődtek a szerepek a Sainz családban, hiszen míg az szezon során a fiú ül az autóban és az apuka látja el tanácsokkal, most épp fordítva történt. A Dakart megnyerő idősebb Carlos megtapasztalta, milyen, amikor kívülről okoskodnak.

0 Tovább

Szalayék nem Adják fel!


14 tervezett szakasz, amelyből az autósoknak 13-at, a motorosoknak 12-t tartottak meg, 9000 kilométernyi össztáv, 4500 kilométernyi szelektív szakasz a 40. Dakar ralin.

Az autós mezőnyben Carlos Sainz a második, a motorosok közt Matthias Walkner az első, a kamionosok között pedig Eduard Nyikolajev a harmadik (valójában meg már a negyedik, hiszen egyet nyert Vlagyimir Csagin versenyszerelőjeként is) győzelmét aratta.

0 Tovább

Szalay Balázs „legjei” a 40. Dakar rali végéA legnagyobb meglepetés

Az, hogy nem mentünk végig. Mert bár a Dakar kőkemény verseny, 2004 óta sikerült mindig célba érnünk rajta. Most azonban a technikai problémák megakadályoztak ebben.

Meglepett az is, hogy a Toyoták sokkal jobban teljesítenek, mint a Minik. Mert arra mindenki számított, hogy a Peugeot megnyeri a versenyt, de őszintén mondom, én azt hittem, a Mini meg tudja szorongatni - erre azonban esélye sem volt.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek