Fantasztikusan debütált Michelisz csapata!

A TCR nyitóhétvégéje után a második helyen áll Michelisz Norbert versenycsapata, a M1RA az istállók rangsorában. Ez többek között Tassi Attila dobogójának köszönhető, de nem ő volt az egyetlen magyar, aki a legjobb három között zárta valamelyik futamot.

0 Tovább

2018-ban új helyszín is lesz a MotoGP-ben? 

motogp helyszín új 2018 versenynaptárThaiföld és a királykategória vezetősége komoly tárgyalásokban áll egy esetleges thai forduló beiktatásáról. A pontos helyszín a Chang International Circuit lenne Buriram városában, ahol már korábban és most is rendeznek a Dorna által "kezelt" versenyt, méghozzá a Superbike-sorozat futamait.

0 Tovább

Íme, a Toyota és a Porsche Le Mans-járgánya

Pénteken Monzában a Toyota és a Porsche 2017-es LMP1-es prototípusáról is lerántották a leplet - a két autó alapvetően a tavalyi modellek továbbfejlesztett verziói, persze jelentős módosításokkal.

0 Tovább

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

Új szabályok pezsdítik fel a DTM-et 2017-ben

Minden eddiginél változatosabb és izgalmasabb versenyek jöhetnek a DTM-ben, ahol a sorozat irányítói izgalmas szabálymódosításokkal rukkoltak ki az új szezon előtt. A két egyenértékű futamon a boxkiállásoknak jóval nagyobb szerepük lesz, mint eddig.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek