SChumacher fiát nem érdekli a rivaldafény

schumacher család fia kis schumi schumi3 forma1 bajnok betegség világbajnok ralph michaelBár talán az autóversenyzés történetében egyik fiatal tehetség lépéseit sem követték még olyan árgus szemekkel, mint Mick Schumacherét, a német remekül állja a sarat és igyekszik csak a vezetésre figyelni.

0 Tovább

Dakar: Hullanak a sztárok, mint a legyek

Nasszer Al-Attijah korai búcsúja után a ralilegenda Carlos Sainz és a tavalyi motoros győztes Toby Price is kiesett a Dakar raliról. Mindez arra utal, hogy az idei szakaszok valóban nagyobb kihívás elé állítják a versenyzőket, mint 2016-ban.

0 Tovább

Bunkoczi László blogja az Africa Race-ről 

December 29-én reggel nagyon hidegben, de rettentően vidáman hagytuk el Magyarországot. Én különösen jókedvű voltam, mert a lakóbuszunkban gyakorlatilag bepótoltam az összes alváshiányomat, amit az elmúlt időszakban összeszedtem. Nizzába megérkezni kipihenten nagy ajándék, Monacóban még a gépátvétel is egy fantasztikus élmény.

0 Tovább

Végre kiautózta magát!

Az első száz kilométeren az előtte induló alaposan próbára tette Szalay Balázs idegrendszerét (egyszerűen képtelenség volt megelőzni, így kénytelen volt a porában autózni), utóbb azonban a magyar versenyző ráállt a gázra, így Bunkoczi Lászlóval végre úgy érezhették a célban, hogy kiautózták magukat. Az Opel Dakar Team párosa a szakaszon a kilencedik helyen végzett, az összetettben pedig a 12. pozícióból várja a folytatást.

1 Tovább

Al-Attijah: „Game over” – kiesett a katari

Hiába a remek nyitány, Nasszer al-Attijahnak már a harmadik szakasz után szertefoszlottak a győzelemről szövögetett álmai a Dakaron, és úgy tűnik, a Toyota többi versenyzője is alulmarad a peugeot-sokkal szemben.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek