Az év nagy dobása lesz…


A Silk Way-rali az év nagy dobása lesz abból a szempontból, hogy mostanában nemigen találkoztunk 10.000 kilométeres viadalokkal, s persze abból a szempontból is, hogy a Góbi sivatag rengeteg felfedezésre váró útvonalat rejt magában. A rajtlistán szereplő versenyzőket a kihívásról, s magáról a július 7-én rajtoló, maratoni orosz-kazah-kínai viadalról is kérdezték.

0 Tovább

Nagy a csábítás, de Webber nem tér vissza

Még mindig fura belegondolni, hogy Mark Webber, aki az F1-ben és a WEC-ben hosszú évtizedekig meghatározó szereplő volt, már nem tagja a motorsport közösségének, ám az ausztrál elmondta, élvezi a "nyugdíjas" életet, így nem gondolkozik a visszatérésen.

0 Tovább

íme, a pilóta nélküli robotversenyautó!

Noha néhány éve még a vad illúzió kategóriájába tartozott a pilóta nélküli robotversenyautók futama, az első példány a hétvégén már a nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozott. A Roborace egyik kocsija a Formula E párizsi pályáján gurult végig, ami óriási áttörés a jövőbeli technológiák frontján.

0 Tovább

A zöld pokol vár Micheliszékre a hétvégén!

A WTCC mezőnye a hétvégén a világ egyik leghíresebb és legveszélyesebb pályáján, a Nürburgring Nordschleifén szerepel, ahol hiába mindig kiszámíthatatlan a versengés, Michelisz Norbert is szeretne felzárkózni a döcögős idénykezdet után.

0 Tovább

Indy500: Csoda, hogy élve megúszta a francia!

Az Indy500 időmérőjén bekövetkezett szörnyű balesete után a csodával határos, hogy Sébastien Bourdais néhány töréssel megúszta, ezen kívül pedig nem történt komolyabb baja. A francia versenyzőre természetesen így is hosszú kihagyás vár.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek