Ex-KGST-autók parádéja a Hungaroring Classicon


A Hungaroring Classic az ötvenes, hatvanas, hetvenes évek versenyautóit vonultatja fel a mogyoródi versenypályán. Ilyen technikákat annak idején Magyarországon nemigen láthattunk, ezért is lesz különleges élmény ez a viadal. Ám hogy itthon is felidézzük azt a korszakot, a szervezők felvonulást szerveznek az ex-KGST-autók számára. Szombaton 15 órától a kiállítói parádéhoz csatlakozhatnak a Formula–1-es aszfaltcsíkon, vasárnap pedig 9 órától a fentebb említett autók külön is felvonulhatnak.

 

 

0 Tovább

Az IndyCarba léphet fel a sikeres juniorcsapat

A több különböző juniorkategóriában szereplő Carlin-istálló elérkezettnek látja az időt ahhoz, hogy elkezdjen nagyban játszani, így 2018-tól minden bizonnyal már az IndyCar mezőnyében láthatjuk az ambiciózus brit csapatot.

0 Tovább

Gigantikus veterán Mazda áll Laguna Seca előtt

Különleges újítással rukkolt ki az ikonikus Laguna Seca pálya, amely egy hatalmas Mazda 787B makettet állított a létesítmény elé. A Le Mans-győztes veterán járgány felnagyított mása igazi éke lett a pályának.

0 Tovább

Három millió a károsultaknak

Nyilvánvalóan a professzionális sportolóknak is van szívük: a mexikói Sergio Pérez három millió pesót ajánlott fel hazája földrengés-károsultjainak.

Kedden több mint kétszázan veszítették életüket Mexikóvárosban, ahol a földrengéstől épületek dőltek össze és a rezgések a szomszédos területekre is kiterjedtek.

„Nagyon aggódom amiatt, amit az otthoniaknak át kell élniük mostanság – nyilatkozta Pérez. – Ez az egység ideje!“

A Force India Formula–1-es csapatában versenyző Pérez ezért három milió pesót ajánlott fel, továbbá Instagram-posztban jelentette be, hogy a korábban az ő pályafutását is támogató, ugyancsak mexikói üzletember, Carlos Slim is hozzájárul a károsultak megsegítésére létrehozott alaphoz.

Pérez egyébként nemrég hosszabbított a Force Indiával, amely tagjaként nemsokára haza is tér, hoszen október 27. és 29. között rendezik majd a Mexikói Nagydíjat.

0 Tovább

Hungaroring Classic: A visszaszámlálás elkezdődött

Kecses Lotusok, vidám Bogarak és elegáns Mercedesek sorakoztak egymás mögött a Duna partján - mind-mind a hatvanas, hetvenes évekből, s mind tökéletes állapotban.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek