MotoGP: Márquezt nem érdekli a futamgyőzelem

Kizárólag a világbajnoki cím megszerzése foglalkoztatja Marc Marquezt a MotoGP valenciai fináléján, amelyen a spanyolnak már az is elég, ha az első 11-ben végez. Elmondta, csupán a presztízs miatt nem fog megszakadni a futamgyőzelemért.

0 Tovább

Mit ér az F2 konkrét F1-es jövőkép nélkül?

Fabio Leimer, a GP2 2012-es győztese szerint a Forma-2 jelenlegi formájában puszta pénzpazarlás, mert hiába ér el az ember kiemelkedő eredményeket, az sem jelent garanciát az F1-es előléptetésre. A svájci pilóta változásokat sürget.

0 Tovább

VETERÁN F1-ES ÉRTÉKELŐ, 2. RÉSZ

Fantasztikus évadot hozott a veterán Formula-1-es bajnokság, hivatalos nevén a FIA Masters Historic Formula 1 Championship, amelynek az 1978 előtti kategóriáját Max Smith-Hilliard nyerte.

0 Tovább

Vb-győzelemmel hangolt az F1- új üdvöskéje

Sűrű heteket él át mostanában Brendon Hartley, akinek jövője nemrég még kilátástalannak tűnt, most viszont a lehető legfényesebben ragyog. Az új-zélandi versenyző múlt hétvégén újra világbajnok lett a WEC-ben, ezen a hétvégén pedig a Forma-1-ben bizonyíthat.

0 Tovább

Veterán F1-es értékelő, 1. rész

Fantasztikus évadot hozott a veterán Formula-1-es bajnokság, hivatalos nevén a FIA Masters Historic Formula 1 Championship, amelynek az 1978 utáni kategóriáját Michael Lyons nyerte.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek