Nehéz döntést hoztak

Álltak a dűnék között, és megint nem indult a kocsi. A harmadik önindító ment tönkre három nap alatt. Ezúttal azonban annyi különbség volt, hogy Szalay Balázs és Bunkoczi László az előző napi éjszakai műszak miatt utolsóként rajtolt a szakaszon, vagyis mögötte már nem jött senki. Úgyhogy amikor az egyetlen, még látótávolságon belül lévő kamion lehúzta őket egy nagy dűnéről és beindult az Opel Crossland, döntést kellett hozniuk. Belemennek egy hosszú, hosszú dűnesorba, kockáztatva, hogy megint kint éjszakáznak a sivatagban, vagy kimennek a műútra a két csekkpont között. Utóbbi mellett döntöttek.

0 Tovább

Szalayék FELborultak, de folytatják!


Versenyfutás az idővel - ennek a sivatagi "társasjátéknak" minden csínját-bínját jól ismeri az Opel Dakar Team szervizcsapata, amire nagy szükség is volt hétfőn éjszaka, kedd hajnalban és reggel.

0 Tovább

Africa Race: dobogóesélyes a magyar egység

A Dakarral egy időben zajlik az Africa Race is, amelynek mezőnye már öt szakaszon túlvan. A verseny remekül kezdődött az egyetlen magyar egységnek, a kamionos értékelésben a harmadik helyről várja a folytatást a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László trió.

0 Tovább

Ünnepélyes rajt és ízelítőként néhány dűne

Ünnepélyes rajt, majd rögtön utána egy rövid szakasz a perui dűnék között - izgalmas első napot tudhat maga mögött a 40. Dakar rali mezőnye. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 36. helyen végzett, ami kezdetnek jó, hiszen ezen a napon többet lehetett veszíteni, mint nyerni.

0 Tovább

Lotterer 15 év után lezárja japán karrierjét

Andre Lotterer 2003 óta megszakítás nélkül tagja a japán Super Formula mezőnyének, ettől a szezontól viszont nem folytatja távol-keleti pályafutását, egyéb elfoglaltságai ugyanis már nem teszik lehetővé ezt. A német a Formula E-ben és a WEC-ben száguld idén.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek