Indy500: Alonso a szenzációs ötödik helyen!

Az F1-es Monacói Nagydíjat kihagyó Fernando Alonso az ötödik helyről vághat neki a vasárnapi legendás Indy500-as versenynek, miután az időmérőn is remekelt. A spanyol úgy érzi, gyorsabb is lehetett volna.

0 Tovább

Izgalmas csatákat ígér a Silk Way-rali útvonala!

Ötven nappal a verseny rajtja előtt Moszkvában rántották le a leplet a Selyemúton zajló viadal részleteiről. Az esemény rangját jelzi, hogy ott volt a sportág összes élversenyzője, s nem csupán Oroszországból, hanem a világ minden részéről. Azok a pilóták például mind, akik közül az egyik valószínűleg győztesként halad majd át a céldobogón Hhszianban, így Cyril Despres, Stéphane Peterhansel, Nasszer al-Attijah, vagy éppen a kamionos mezőnyből Ajrat Margyejev és Gerard De Rooy.

0 Tovább

Michelisz elismeri, „bénító erejű” a hátránya

Hiába készült annyira hazai versenyére, Michelisz Norbert a múlt hétvégén újabb nagyon peches hétvégét zárt a Hungaroringen, így lemaradása már 61 pont a bajnoki éllovas Tiago Monteiróval szemben. A magyar versenyző azonban nem adja fel.

0 Tovább

Élet és halál közt az elgázolt MotoGP-bajnok

Szörnyű balesetet szenvedett a MotoGP 2006-os világbajnoka, Nicky Hayden, akit Olaszországban kerékpározás közben ütött el egy autó. Az amerikai klasszist súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

1 Tovább

Először beszélt legendás apjáról a kis Schumi

Noha egyre inkább kibontakozó formaautós karrierje miatt Mick Schumacher már évek óta ott van a motorsportrajongók szeme előtt, a feltörekvő ifjonc most először bővebben is beszélt legendás édesapjáról, akit a mai napig a legjobbnak tart.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek