Homokdűne, kiszáradt folyómeder, kősivatag

Azt ígérték: a szerdai lesz az egyik legfárasztóbb nap az Africa Race-en. Nos, alaposan el is fáradtak a versenyzők, de akadtak olyanok, akiknek kisebb gondjuk is nagyobb volt a fáradtságnál este a táborban. Az "étlapon" szerepelt homokdűne, kiszáradt folyómeder, kősivatag - minden, mi szem-szájnak ingere. És persze, a technika ördöge is akcióba lendült...

0 Tovább

A toyotások unják már az ellenfelek nyafogását

Miután a Peugeot-t vezető Carlos Sainz azzal vádolta meg a Toyotát, hogy a Dakar szabályrendszere igazságtalan technikai előnybe hozza őket a franciák autóival szemben, az ellenfelek éles kritikákkal vágtak vissza.

0 Tovább

Vérbeli versenynap

Nehéz napja volt kedden az Africa Race mezőnyének, ki ezért, ki azért szenvedett meg vele. Homokos és sziklás rész, gyors, és technikás szakasz is szerepelt az útvonalban, és az itiner is megnehezítette a navigátorok dolgát - megtörtént, hogy a szélrózsa minden irányából érkeztek a járművek. Ez pedig azért nem teljesen szokványos még egy maratoni terepraliversenyen sem.

0 Tovább

Loeb szerint nehéz lesz legyőzni a Toyotát

A tegnap induló Dakar ralin már a prológ is érdekes tanulságokkal szolgált, és a tavaly jól kezdő Sébastien Loeb szerint ez a verseny a Toyotáé lehet, mert Nasszer Al-Attijah remek tempót diktált.

0 Tovább

Visszatértek a balesetük színhelyére 

Az Africa Race mezőnye partra szállt Marokkóban, s túl van az első mért szakaszon is, amely navigációs szempontból nehéz volt, a hosszát tekintve azonban csak afféle bemelegítés. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős visszafogta magát, de így is a 9. helyről várja a folytatást.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek