Rajtra készen!

Egy laza, városnézős nap a nagy nap előtt.

A mezőny a 40. Dakar ralira készül Limában, s mielőtt elkezdődik az erőltetett menet, az utolsó órákat még pihentető programokkal töltik a versenyzők - a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős például kirándult.

0 Tovább

Szalay, Bunkoczi: Dakar-rajtra hangolódva


Az Opel Dakar Team párosa megérkezett Limába, s csütörtökön át is esett a 40. Dakar rali rajtja előtti adminisztratív ellenőrzésen. Mivel a technikai gépátvételt már több mint egy hónapja, a Le Havre-i kikötőben megtartották, a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettősnek van egy napja, hogy rákészüljön a valamivel több, mint két héten át tartó nagy menetre.

0 Tovább

WTCR: Íme, a Peugeot új járgánya

A Peugeot leleplezte vadonatúj versenyautóját, a 308TCR-t, amellyel a 2018-ban induló WTCR-ben versenyez majd. A francia márka korábbi TCR-autóját továbbfejlesztve alkotta meg az idei modellt.

0 Tovább

Loeb: Most vagy soha!

A harmadik Dakarjára készülő Sébastien Loeb úgy érzi, ez lesz az utolsó lehetősége, hogy megnyerje a legendás viadalt, a Peugeot ugyanis a továbbiakban nem tervez visszatérni Dél-Amerikába. A francia reálisan látja helyzetét.

0 Tovább

Alonso már a daytonai 24 órás lázában ég

A héten elkezdődik Fernando Alonso újabb nagy kalandja az Egyesült Államokban: a kétszeres F1-es világbajnok az első hivatalos teszttel készül Daytonában a legendás 24 órás versenyre. A spanyol alig várja a megméretést.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek