Botrány: ütközéssel dőlt el a daytonai 24 órás!

Nem mindennapi módon ért véget a daytonai 24 órás viadal a hétvégén, közel egy nap száguldás után ugyanis egy fej-fej melletti csata, majd az azt követő ütközés döntött a győztes kilétéről. A pórul járt Filipe Albuquerque kemény szavakkal illette Ricky Taylort.

0 Tovább

Pilótacserék és egy cikk, amire oda kell figyelni 2017-ben!

Habár a versenidény sokszor - de nem mindig! - unalmasra sikerül, a pilótacserék mindig megmozgatják az ember fantáziáját és képesek arra, hogy kicsit meghozzák a kedvünket. Úgyhogy most ki is választottunk 7 olyan változást ami megkavarhatja az állóvizet idén.

1 Tovább

Teljesen új alapokon a NASCAR (tanuljon az f1?)

Az amerikai stock-car versenyzés csúcsszervezete olyan változásokat eszközölt mindhárom nemzeti szériájában, amilyeneket még nem pipált a motorsport. Nincs több lazsálás a NASCAR versenypályáin, az idei szezontól kezdve ugyanis minden futam, minden egyes megtett körének sorsdöntő jelentősége lesz.

0 Tovább

A ralikrossz még egy F1-es bajnoknak is nagy falat!

A 2017-es F1-es szezont kihagyó Jenson Button sokáig kacérkodott a gondolattal, hogy az évet ralikrosszozással tölti, ám egyetlen teszt után be kellett látnia, sokkal több gyakorlásra van szüksége ahhoz, hogy normális teljesítményt nyújtson.

0 Tovább

Emlékszünk még? A nő aki megnyerte a Dakart

Ha Stephane Peterhanselre a Mr. Dakar becenevet ragasztotta a terepralis társadalom, Jutta Kleinschmidt a Mrs. Dakar kitüntető címre pályázhat, hiszen máig ő az egyetlen, aki női versenyzőként megnyerte a világ leghíresebb terepraliját.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek