VAlentino Rossi "PAPA" kéri a következőt?

Javában zajlik a felkészülés a következő MotoGP szezonra. A 2017-es bajnoki évben sok újdonság kecsegtet számunkra izgalmakkal. Ilyen változás például a Yamaha versenyzőpárosa is. Valentino Rossi, mindenki Doktora és a sportág ikonikus egyénisége megkapta a spanyolok csodagyerekét maga mellé. Maverick Vinales tavaly már bizonyított a Suzuki nyergében, ám most feljebb lépett egy szintet és a hétszeres MotoGP bajnok ellen kell megmutatnia mit is tud valójában. Rossi mesélt a tesztekről, csapattársáról és elmondta kit tart a fő esélyesnek idén.

0 Tovább

Michelisszel harcolna a bajnoki címért monteiro

Tiago Monteiro úgy véli, 2017-ben hondás csapattársával, Michelisz Norberttel kell majd megküzdenie a WTCC világbajnoki címéért. A portugál optimistán készül az áprilisban kezdődő szezonra.

0 Tovább

A gyönyörű versenyzőnő nem akar különcködni

A NASCAR-ban versenyző Danica Patrick nem érez magán nyomást csupán azért, mert nőként kell helytállnia egy férfias sportban. A 34 éves amerikai nem is szokott morfondírozni a kérdésen.

0 Tovább

Hayden: Én megértem, de ezt minek kellett? 


A MotoGP egykori üdvöskéje és világbajnoka, az immár a Superbike-sorozatban vitézkedő amerikai Nicky Hayden nem kedveli túlságosan az új fordított rajtrácsos rendszert de megérti, hogy miért kellett ezt bevezetni. Ennek azonban vége, és nem mindneki ért egyet a régi rendszer felborításával.

0 Tovább

Loeb újra teljes szezont fut a ralikrossz-vb-n!

Tavalyi szárnypróbálgatásai után Sébastien Loeb újult erővel és jóval magabiztosabban vág neki a ralikrossz-vb-nek, amelyen az előző szezon végén már nyert egy futamot. Úgy érzi, 2017-ben szintet léphet.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek