Ötvenéves emlékezés

Lassan fél évszázada, hogy a kétszeres Formula-1-es világbajnok Jim Clark nincs köztünk: a Historic Sports Car Club igyekszik méltóképpen elmékezni a legendára.

0 Tovább

Michelisz csapata az Európa-kupában indul

Miután megnyerte a TCR 2017-es csapatbajnoki címét, a M1RA-istálló idén a TCR Európa-kupában próbál szerencsét. Michelisz Norbert istállójának egyik autóját Nagy Dániel vezeti majd, aki tavaly pontot szerzett a WTCC-ben.

0 Tovább

Lassan százévesek, de mozgékonyak

Amúgy is fantasztikus lesz az idei Members' Meeting Goodwoodban, de újabb jó hír érkezett: a huszas-hasrmincas évek autócsodáit is felvonultatják.

0 Tovább

Muller unokaöccse is harcol Michelisz ellen

Miután rövid "nyugdíja" után Yvan Muller visszatér a WTCR-be, hivatalossá vált, hogy a francia klasszis unokaöccse, Yann Ehrlacher is harcba száll Michelisz Norbert ellen 2018-ban. A sorozat mezőnye egyre erősödik.

0 Tovább

Múltidézés Alaszkában

Szalay Balázs harminc éve járt legutóbb Homerben.

Akkor egy táblával érkezett, amelyre az volt írva angolul: "Munkát keresek". Ennyi volt az összes angoltudása. Napokig bóklászott a kikötőben, sátorban aludt, míg végül az egyik halászhajón munkát kapott. Tulajdonképpen így kezdődött a felnőtté válásának története, hiszen azon a hajón tanult meg keményen dolgozni, ott kereste azt a kezdőtőkét, amellyel itthon vállalkozásba fogott.

Most három évtized után visszatért.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek