MotoGP: Elkészült a 2019-es versenynaptár

Nincsenek eget rengető meglepetések a MotoGP 2019-es versenynaptárában, amely 19 versenyből áll majd. A szezon március 10-én kezdődik Katarban, és november 17-én zárul Valenciában. Visszatér a hosszabb nyári szünet.

0 Tovább

Újabb hőstett a legendás Zanarditól

Maga Alex Zanardi sem akarta elhinni, hogy az ötödik helyen ért célba a DTM múlt hétvégi misanói fordulójának második versenyén. Az olasz sztár azt hitte, csak viccel vele a BMW.

0 Tovább

Massa keményen beszólt az Indycarnak

Felipe Massa nem hagyta szó nélkül, hogy az IndyCar legutóbbi versenyén Poconóban Robert Wickens látványos balesetet szenvedett. Az egykori F1-es pilóta szerint az amerikai sorozat biztonsági normái nem ütik meg a kívánt szintet.

0 Tovább

Kicentizték!

Minden négyzetmillimétert hasznosítottak. Az Opel Dakar Team szervizcsapata az elmúlt több mint két évtizedben tökélyre fejlesztette a gazdaságos pakolást, most azonban még ezt is fokoznia kellett. A szeptember 11. és 15. között tartandó Türmén Desert Race-en ugyanis nem követi a szervizkamion a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettőst (így jóval egyszerűbb volt megoldani a szállítást), úgyhogy két terepjáróba zsúfolták a tartalék-alkatrészeket, és a szervizcsapat összes felszerelését.

0 Tovább

FE: Jó ajánlólevél lehet a bajnoki cím az F1-hez

Jean-Eric Vergne, a Formula E friss bajnoka elárulta, nagyon jólesett neki, hogy a nyáron több F1-es csapat is érdeklődött nála jövőbeli terveiről. A francia úgy véli, az elektromos sorozatból is tovább lehet lépni.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek