Indy500: Máris Alonso a legjobb újonc!

Fernando Alonso nem teketóriázik: az F1-es Spanyol Nagydíj leintése után azonnal Amerika felé vette az irányt, ahol hétfőn már az Indy500 újoncainak megrendezett edzésen érte el a legjobb időt. A spanyol egyre magabiztosabb a május 28-i esemény előtt.

0 Tovább

Michelisz tűkön ülve várja a hazai hétvégét

A hétvégén a WTCC-szezon csúcspontja vár Michelisz Norbertre, hiszen végre ismét a fantasztikus magyar közönség előtt versenyezhet a Hungaroringen. A Honda klasszisa már alig várja, hogy több ezer rajongója előtt száguldhasson.

0 Tovább

DTM: Nagy nehézséget jelent a rádiótilalom

Egy sor radikális változtatással próbálják felpezsdíteni a versenyeket a DTM 2017-es szezonjában, melyek közül az egyik legjelentősebb a rádiókommunikáció szigorú korlátozása. A versenyzők nagyon nehezen boldogultak a szezonnyitón.

0 Tovább

Semmit nem ér az F1-es fejlesztőpilóta pozíció?

Egyre nagyobb divat az F1-es csapatok körében, hogy úgynevezett "fejlesztőpilótának" neveznek ki tehetséges feltörekvő fiatalokat, ám a juniorkategóriákban roppant sikeres ART-istálló vezetője, Sébastien Philippe szerint ez olykor több kárt okoz, mint hasznot.

0 Tovább

Első tesztjén lenyűgözte alonso az Indy-legendát

Remekül sikerült a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso első tesztje az Indy500 előtt, amellyel a négyszeres IndyCar-bajnok Dario Franchittit is lenyűgözte. Az egykori skót klasszis szerint Alonso azonnal felvette a ritmust.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek