Loeböt nem érdekli Meeke megüresedő helye

A Citroen hamar megelégelte Kris Meeke ütközéseit, ezért idény közben megvált versenyzőjétől. A lehetséges helyettesek között azonnal felvetődött Sébastien Loeb neve, a francia azonban nem akar állandó elfoglaltságot a WRC-ben.

0 Tovább

DTM: Zanardi azt hitte, viccel vele a BMW

A BMW nemrég jelentette be, hogy a DTM misanói fordulóján lehetőséget ad Alex Zanardinak egy különleges, hozzá igazított autó volánjánál. Az olasz versenyző először azt hitte, csak viccelnek vele a bajorok.

0 Tovább

FE: Bueminek kezd fogyni a türelme

Nagy reményekkel vágott neki Sébasiten Buemi a Formula E aktuális idényének, ám az elmúlt évekkel ellentétben a Renault e.dams ezúttal nincs a helyzet magaslatán. A svájci versenyző reméli, hamarosan megindulnak felfelé.

0 Tovább

Button élvezi a Super GT-s sikereket

A Forma-1-től 2016 végén visszavonult Jenson Button ettől az évtől a Super GT-ben szerepel, ahol csapattársával, Naoki Yamamotóval vezeti is a bajnokságot. A sorozat eddig messzemenőkig beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

0 Tovább

Visszatér sikerei helyszínére a Cosworth

Brands Hatchben autóversenyezni mindig különleges élmény, hát még akkor, ha a a legendás pályán legendásan sikeres Cosworth-motorral teheti az ember.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek