Hamilton két díjat is kapott az Autosport gáláján

Idén is megrendezték a rangos Autosport Awards gálát, amelyen szokás szerint a több különböző díjat osztott ki az egyik leghíresebb motorsporttal foglalkozó szaklap. Az F1-es világbajnok Lewis Hamilton két elismerést is kapott.

0 Tovább

2018 parádés éve lesz a veteránautósoknak

Parádés versenyéve lesz jövőre a veteránautósoknak, köszönhetően a Peter Auto-versenyszervező cégnek, amely lenyűgöző programsorozatot állított össze 2018-ra.

0 Tovább

Új dobost próbált ki a Tankcsapda!


Hogy kerül a csizma az asztalra? Avagy mit keres Szalay Balázs a dobok mögött és hogy kerül Bunkoczi László kezébe gitár? A Tankcsapda tényleg új tagokat keres?

0 Tovább

Opel DAkAR TEAM 1996-2000

1996

Tanulságos éjszaka a sivatagban. Szalay Balázs és Frank Papp a kiesés után három napon és három éjszakán át ment kisebb-nagyobb technikai hibákkal küszködve, hogy elérje Dakart. Egyvalamit azonban megtanult: a Szaharában sosem vagy egyedül - erre akkor jött rá a pilóta, amikor első éjszaka arra ébredt, hogy egy beduin húsz centiről bámul az arcába.

0 Tovább

Loeb jövőre Mexikóban térhet vissza a WRC-be

Sűrű évkezdete lesz 2018-ban Sébastien Loebnek, aki a Dakar rali után nemcsak a ralikrosszban igyekszik majd bajnoki címet szerezni, hanem "természetes közegében", a rali-vb-n is rajthoz állhat Mexikóban.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek