Az izgatott Michelisz kapásból győzelemre tör!

Ambiciózus célokkal vág neki Michelisz Norbert a WTCC hétvégén rajtoló szezonjának, a magyar versenyző rögtön az első hétvégén a győzelmet veszi célkeresztbe. Nagy lendületet adhat neki, hogy immáron büszke édesapaként ül volán mögé.

0 Tovább

Police Rally Team

0 Tovább

Marco Melandri majdnem kitörte a nyakát!

marco melandri superbike sykes bukás sérülés teszt aragorn sbk spanyol olasz motorTom Sykes annak örülhetett, hogy sikerült végre túllépnie az előző versenyhétvége rossz eredményein és betegségéből is kigyógyult. Ennek köszönhetően pedig a leggyorsabb időeredményt produkálta a teszten. Marco Melandri viszont egyáltalán nem örülhetett a teljesítményének, hatalmasat bukott és több sérülést is összeszedett.

0 Tovább

Lorenzo Vinalesről: ,,Mintha csak magamat látnám”

motogp maverick vinales yamaha motorsport világbajnokságEz a kép még a régi gyártóval Vináles mellén készült, de most már minden más. Mint azt már mindenki tudja a Yamaha azután igazolta le Maverick Vinalest, hogy Lorenzo 8 év után úgy döntött otthagyja a japánokat és inkább Ducatival versenyez tovább. A spanyol pedig kapva kapott az alkalmon és rögtön egy győzelemmel kezdett új csapatánál, ráadásul az előszezoni teszteken sem akadt ellenfele.

0 Tovább

Kubica pokoli időszakot hagyott maga mögött

Robert Kubica elismerte, pokoli 6 év áll a háta mögött, ám mára sikerült feldolgoznia 2011-es ralibalesetét. Az elmúlt időszakban a lelki sebek miatt kerülte a gyorsasági autózás világát, ám idén már a WEC-ben versenyez.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek