​Michelisz nem élvezte legutóbbi tesztjét

Nagyon hasznos, ám bántóan egyhangú tesztet zárt múlt héten a Hondával Michelisz Norbert, aki a monoton munka ellenére azért örül, hogy sok értékes adatot szereztek. Eddig minden jel arra utal, hogy a Civic sokkal jobb lesz, mint tavaly.

0 Tovább

Vigyázat! Színre lépett a legkisebb Maldonado!

Pastor Maldonado 2011 és 2015 között versenyzett a Forma-1-ben, és hiába tudott futamot nyerni, többnyire így is ütközéseiről maradt emlékezetes. Akik hiányolják a venezuelait, azoknak jó hír, hogy unokatestvér Manuel idén már a brit F3-ban versenyez.

0 Tovább

A DTM közelebb áll az IndyCarhoz, mint hinnénk

A DTM-ben szereplő Robert Wickens a napokban kipróbálta jóbarátja, James Hinchcliffe IndyCarban szereplő Dallara-Hondáját, ám kezdeti várakozásai ellenére nem esett hanyatt az élménytől. A kanadai szerint a két autó nagyon közel áll egymáshoz.

0 Tovább

Michelisz holland riválisa bajnoki címre tör

A tavaly a Lada színeiben futamgyőzelemig jutó Nick Catsburggel erősített 2017-re a WTCC-ben szereplő Volvo, amely ambiciózus terveket szövöget az idényre. A holland pilóta fontos szerepet játszhat abban, hogy a gyári istálló felérjen a csúcsra.

0 Tovább

az életem fontosabb, mint a versenyzés

nascar danica patrick életveszély autóverseny női pilóta fontosabbA Stewart-Haas Racing versenyzőnője saját bevallása szerint tucatnyi agyrázkódást szenvedett eddigi karrierje során és gondolkodás nélkül visszavonulna, ha az orvosai úgy találnák, egy újabb ilyen sérüléssel már az életét kockáztatná.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek