Nem kérnek a pilóták a túlbiztosított Le Mans-ból

Június 17-18-án rendezik a világ egyik leghíresebb autóversenyét, a Le Mans-i 24 órást, a versenyzők körében viszont nem aratott osztatlan sikert, hogy a legendás aszfaltcsíkot a 2017-es viadalra minden eddiginél biztonságosabbá varázsolták a szervezők.

0 Tovább

Éles ktirika: "Semmi értelme nem volt idejönnünk"

A MotoGP fenegyerekének, Cal Crutchlow-nak sosem kellett a szomszédba mennie egy-két csípős megjegyzésért, és miután a Honda a hétvégi Olasz Nagydíjon csak vergődött, a japán gyártót sem kímélte.

0 Tovább

Keményen beszólt Hamiltonnak az Indy-sztár

Nem hagyta szó nélkül az Indy 500 korábbi győztese, Tony Kanaan, hogy a háromszoros F1-es világbajnok Lewis Hamilton lekicsinylően beszélt a legendás amerikai versenyről. A brazil sztár úgy véli, jobban tenné, ha kollégája inkább magával foglalkozna.

0 Tovább

Nagyon kiakadtak Alonso Indy 500-as díján

Bár Fernando Alonso motorhiba miatt feladta a hétvégi Indy 500-as viadalt, végül nem távozott üres kézzel az Egyesült Államokból, mert őt választották az Év Újoncának. A különdíj azonban nem aratott osztatlan sikert a résztvevők között…

0 Tovább

Michelisznek a lehető legjobbkor jött a siker

A balszerencsés idénykezdet után Michelisz Norbert nagyszerű hétvégét zárt a Nürburgringen, ahol 29 pontra csökkententette hátrányát hondás csapattársához, Tiago Monteiróhoz képest. A magyar versenyző azonban még mindig nem figyeli a vb-tabellát.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek