Loeb még nem álmodozik a Dakar-győzelemről

Noha már a Dakar második hete is megkezdődött, a terepraliban zöldfülűnek számító Sébastien Loeb lemaradása még mindig csupán két perc az éllovas Stéphane Peterhanselhez, ezért egyre inkább úgy tűnik, ők küzdenek majd meg a végső győzelemért.

0 Tovább

Homokfutók, lapátok


...és akkor előkerültek a homokfutók és a lapátok. Nem is egyszer, háromszor!

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettősnek nehéz, küzdelmes napja volt hétfőn az Africa Race-en, és érdekes, hogy nem a hatalmas, mauritániai dűnékkel gyűlt meg a baja (azokon Szalaynak hagyományosan jól megy az autózás), hanem az utána következő tevefüves, mély homokos szakasszal. És még az egy órás ásással is előre jött egy helyett az összetettben: az autós mezőnyben a 10. helyen áll.

0 Tovább

Azért a víz az úr – a Dakaron is…

Pihenéssel telt a Dakar mezőnyének teljes hétvégéje, hiszen az eredetileg beiktatott vasárnapi szünnap előtt szombaton az eső elmosta a teljes hatodik szakaszt. A viadal második fele előtt a Peugeot ellenfelei pesszimistán látják helyzetüket.

0 Tovább

Denny Hamlin: Győzelmeket, bajnoki címeket várok! 

A NASCAR rajongóknak ismerősen csenghet Denny Hamlin neve. A 11-es talán most van élete formájában, de vajon meg tudja-e szerezni a bajnoki címet? Elég ehhez egy bombaforma? A válaszra még pár hónapig várnunk kell. Most viszont elolvashatják, hogy mit gondol Hamlin jelenlegi csapattársairól és hogy képzeli el ő maga a jövőjét.

0 Tovább

Aktív pihenőnap

Pihentek. Persze amennyire lehetett, aktívan, hiszen lendületben kell maradni. Az Africa Race szünnapján Szalay Balázs reggel piacra ment és halat, rákot vásárolt (amit azután megsütött a csapatnak), Bunkoczi László előkészítette a másnapi itinert, a szervizcsapat pedig az Opel Mokkán dolgozott. Kicserélték a kopó alkatrészeket, szétszedték és újra összerakták a versenyautót, mindent ellenőriztek rajta, hogy legjobb állapotba hozzák a "második félidő" előtt.

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős öt szakasz után a 12. helyről várja a folytatást.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek