Michelisz a szezon végi ünneplésre készül

Balszerencsés hétvégéi sem szegték Michelisz Norbert kedvét, aki az összetett harmadik helyértől várja a WTCR folytatását. A magyar versenyzőnek jó érzései vannak a szezon végével kapcsolatban, így bajnoki címmel zárna.

0 Tovább

Szalayék hatodikként „léptek be” a Pokol kapuján

Nem gondolták, hogy mosolyogva érkeznek majd a Pokol kapujába, pedig így történt. Az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László hosszú idő után először problémamentes versenynapot tudhat maga mögött, ennek köszönhetően a Türkmén Desert Race második szakaszát az hetedik helyen zárta, az összetettben pedig felzárkózott a hatodik pozícióba.

0 Tovább

Kimerítő kezdés

Fárasztó. Ha egy szóval kellene jellemezni a Türkmén Desert Race első szakaszát, akkor ez lenne az. Végeláthatatlan, ráadásul nagyon puha, vendégmarasztaló dűnesoron kellett átverekednie magát a mezőnynek bemelegítésként. Már amennyire lehet bemelegítésnek titulálni negyven fokban 247 versenykilométert. Szalay Balázs és Bunkoczi László mindenesetre rettenetesen elfáradt - az autós mezőnyben a 11. helyről várja a folytatást.

0 Tovább

Inkább visszavonul az eltiltott ámokfutó

A rá zúduló népharag után inkább búcsút intett versenyzői karrierjének a Moto2-ben szereplő Romano Fenati, aki azzal vívta ki a világ ellenszenvét, hogy Misanóban nagy tempónál meghúzta Stefano Manzi fékkarját.

0 Tovább

Megint összebalhézott Rossi és Marquez

Továbbra is fagyos a MotoGP két sztárja, Valentino Rossi és Marc Marquez viszonya, ami legutóbb abban csúcsosodott ki, hogy az olasz nem volt hajlandó fogadni ellenfele kézfogását. Jorge Lorenzo szerint Rossi gyerekesen viselkedik.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek