Az 500 mérföldes álom

indy 500 rossi andretti 2016 legendás autóverseny a verseny indy aurósport motorsportAlexander Rossi és Michael Andretti a 100. Indianapolis 500-as sikerről, mert vannak olyan pillanatok az autósport történetében, amik örökkön-örökké bent maradnak a szurkolók fejében. Többek között ilyen lesz Alexander Rossi 2016-os Indy 500 győzelme.

0 Tovább

Best of Africa Race ​

Egy csapat, két jármű - mindkettő teljesítette az Africa Race 6500 kilométeres versenytávját, s eljutott a legendás Rózsaszín-tó partján felállított céldobogóig. Az Opel Dakar Team két párosát, az autós mezőnyben 11. (s kategóriájában második) helyen végző Szalay Balázs, Bunkoczi László párost, valamint a kamionosok között hatodikként végző Darázsi Zsolt, Szalai Norbert kettőst arra kértük, idézze fel a Marokkón, Mauritánián és Szenegálon áthaladó viadal legjobb pillanatát.

0 Tovább

Peterhansel, a sportszerű Dakar-király

Kimondani is hihetetlen, de Stéphane Peterhansel immáron 13. alkalommal nyerte meg a Dakar ralit, igaz, a rendkívül sportszerű francia elismerte, Sébastien Loeb gyorsabb volt nála, és honfitársa balszerencséje is kellett diadalához.

1 Tovább

A Szahara a válasz


"A Szahara a válasz arra, hogy miért vagyok itt. Itt mindig kemény, férfias küzdelem zajlik - most sem volt ez másként."

Szalay Balázs szavai tulajdonképpen össze is foglalják az elmúlt két hét, vagyis az Africa Race lényegét.

0 Tovább

Homokfúvás, porvihar

Ha a rendezők nem, akkor a természet gondoskodik arról, hogy az Africa Race mezőnyének ne legyen könnyű dolga. Pénteken erős szélben rajtoltak a versenyzők, ami miatt térdmagasságban szabályosan örvénylett a homok a pályán, úgyhogy nemcsak a nyomokat nem látták maguk előtt, hanem egyáltalán alig láttak valamit.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek