Rossi: Marquez tönkretette a MotoGP-t!

Súlyos vádakkal illette Marc Marquezt Valentino Rossi, aki úgy véli, a spanyol versenyző szándékosan löki ki ellenfeleit. Az olasz elmondta, fél ugyanabban a mezőnyben versenyezni, amelyben Marquez, aki szerinte tönkretette szeretett sportágát.

0 Tovább

Kulcscsontját törte biciklizés közben a spanyol

Súlyos árat fizetett hobbijáért Daniel Juncadella, aki kerékpározás közben eltörte a kulcscsontját. A spanyol mindent megtesz azért, hogy a DTM előszezoni tesztjére felépüljön, és gond nélkül vezethesse Mercedesét.

0 Tovább

Amputáció után a dobogóra!

Tavaly egy szörnyű F4-es baleset következményeként Billy Monger mindkét lábát amputálni kellett, ám a 18 éves brit nem adta fel, és rehabilitációja után folytatta versenyzői pályafutását. Erőfeszítéseit azonnal siker koronázta a brit F3-ban.

0 Tovább

MotoGP: Nem könnyű a Hondával boldogulni

Noha a Honda sokat fejlődött az elmúlt időszakban, Cal Crutchlow szerint még mindig a japánok motorja a legnehezebben vezethető gép a MotoGP mezőnyében. Szerinte a jó teljesítmény első sorban a versenyzőknek köszönhető.

0 Tovább

Kubica mégsem versenyez a WEC-ben

Noha Robert Kubica közel állt a megállapodáshoz a WEC-ben szereplő Manorral, sajtóértesülések szerint a lengyel mégsem indul a megbízhatósági sorozatban. A Williams tesztpilótája nem tudná belezsúfolni naptárába az újabb versenyeket.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek