Veszélybe került a motorsport jövője az EU-ban

Egy biztosítással kapcsolatos jogszabály miatt a motorsport összes kategóriájának jövője veszélybe került az Európai Unióban a legkisebb sorozatoktól egészen a Forma-1-ig. Az érintetteknek október 20-ig kell egyeztetniük az EU-val.

0 Tovább

Ecclestone: Kubicát a Williamsbe!

Mióta a Formula-1 irányítását átvevő Liberty Media kiszorította, az előző nagyfőnöknek, Bernie Ecclestone-nak bőven van ideje, amit most arra használt fel, hogy közölje: a Williamsnek szerződtetnie kéne Robert Kubicát.

0 Tovább

Hatalmas lehetőség kapujában Michelisz

A maratoni hosszúságú szünet sem volt elég Tiago Monteirónak ahhoz, hogy felépüljön szeptember eleji tesztbalesetéből, így a WTCC kínai fordulóját a portugál távollétében rendezik meg Kínában. Michelisz Norbert átveheti a vezetést a bajnoki tabellán.

0 Tovább

Keszthelyi Vivien és Susie Wolff együttműködése

Óriási megtiszteltetés érte Keszthelyi Vivient, a 16 éves autóversenyző ugyanis a jövőben első magyarként annak a mozgalomnak a tagjaként oszthatja meg tapasztalatait a fiatalokkal, amelyet Susie Wolff indított el.

0 Tovább

Mi lesz Rossival 2018 után?

A Yamaha nem kapkod Valentino Rossi szerződéshosszabbításával, akinek jelenlegi kontraktusa 2018 végéig érvényes. A csapatnál mindenképp várnának a következő idényig, mert akkor az olasz sztár is tisztábban láthat majd.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek