A DTM-ben talált menedéket Wehrlein

Hiába teljesített jó szezont az F1-es Sauber színeiben, Pascal Wehrleinnak nem maradt hely a világbajnoki sorozatban. A német sokáig reménykedett, ám végül nem maradt más választása, mint visszatérni a DTM-be, ahol 2015-ben bajnoki címet ünnepelhetett.

0 Tovább

FE: Kettős győzelem, de majdnem nullázás

A Techeetah csapat megszerezte minden idők első kettős győzelmét a Formula E-ben, a győztes Jean-Eric Vergne és a második André Lotterer azonban sokat kockáztatott - ütközésük akár kettős kiesésbe is torkollhatott volna.

0 Tovább

A Formula E keményen beszólt az F1-nek

"Üdv a 21. században" - így fogadta a Formula E a Forma-1 azon bejelentését, hogy a világbajnoki sorozatból 2018-tól száműzik a rajtrácslányokat. Az elektromos formulasorozat már tavaly sem alkalmazott hölgyeket a rajtrácson.

0 Tovább

Íme, a Formula E új generációs autója!

Kedden bemutatták a Formula E következő generációs autóit, melyek külső megjelenésükben agresszívabbak elődjeiknél, ráadásul technológiai szempontból is jóval fejlettebbek. Az új akkumulátoroknak köszönhetően már autócsere nélkül végig lehet versenyezni egy futamot.

0 Tovább

WRC: Nincs pánik a Hyundainál

Nem sikerült jól a Hyundai első versenye a 2018-as rali-vb-n, ahol mindhárom versenyző problémákkal küszködött. Noha a csapat a Monte-Carló-i megméretés után az utolsó helyen áll, nem uralkodott el a fedélzeten.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek