Alonsót csábítják a Formula E-ből

Fernando Alonso egyre többször utal arra, hogy hamarosan hátat fordít a Forma-1-nek, és más kategóriákban próbál szerencsét. Bár első számú célja a Le Mans-i és az Indy 500-as győzelem, a Formula E is tárt karokkal várja.

0 Tovább

Marquez F1-es autóval száguldozott

A négyszeres Moto GP-világbajnok, Marc Marquez a héten lehetőséget kapott a Red Bulltól, hogy életében először Forma-1-es autóval száguldozzon. A spanyol a 2012-es Toro Rossót vezette Spielbergben.

0 Tovább

Második lett Keszthelyi Vivien a Hungaroringen

Remekül sikerült Keszthelyi Viven hazai hétvégéje az Audi R8 LMS Cupban, a 17 éves magyar lány ugyanis a vasárnapi versenyen a dobogó második fokán ünnepelhetett. Jöhet a jól megérdemelt nyári szünet.

1 Tovább

Loeböt nem érdekli Meeke megüresedő helye

A Citroen hamar megelégelte Kris Meeke ütközéseit, ezért idény közben megvált versenyzőjétől. A lehetséges helyettesek között azonnal felvetődött Sébastien Loeb neve, a francia azonban nem akar állandó elfoglaltságot a WRC-ben.

0 Tovább

DTM: Zanardi azt hitte, viccel vele a BMW

A BMW nemrég jelentette be, hogy a DTM misanói fordulóján lehetőséget ad Alex Zanardinak egy különleges, hozzá igazított autó volánjánál. Az olasz versenyző először azt hitte, csak viccelnek vele a bajorok.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek