Opel DAkAR TEAM 1996-2000

1996

Tanulságos éjszaka a sivatagban. Szalay Balázs és Frank Papp a kiesés után három napon és három éjszakán át ment kisebb-nagyobb technikai hibákkal küszködve, hogy elérje Dakart. Egyvalamit azonban megtanult: a Szaharában sosem vagy egyedül - erre akkor jött rá a pilóta, amikor első éjszaka arra ébredt, hogy egy beduin húsz centiről bámul az arcába.

0 Tovább

Loeb jövőre Mexikóban térhet vissza a WRC-be

Sűrű évkezdete lesz 2018-ban Sébastien Loebnek, aki a Dakar rali után nemcsak a ralikrosszban igyekszik majd bajnoki címet szerezni, hanem "természetes közegében", a rali-vb-n is rajthoz állhat Mexikóban.

0 Tovább

Alonso élvezte az LMP2-es tesztet

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso gőzerővel készül a januári daytonai 24 órás viadalra, és már az első tesztet is letudta Aragonban. A spanyol klasszis a Ligier JSP217s LMP2-es autóval vesz részt a versenyen.

0 Tovább

Michelisznek jókor jött a pofon

A WTCC záró fordulója előtt Michelisz Norbert 6.5 pontra csökkentette hátrányát az összetettbeli éllovas Thed Björkkel szemben, makaói kicsúszása azonban kijózanító pofonként hatott rá. Rádöbbent, mostantól egy pillanatra sem lankadhat a koncentrációja.

0 Tovább

Teszt a lelke mindennek!


Az Opel Crossland X már úton van a Le Havre-i kikötőbe, ahol behajózik Dél-Amerikába, hogy időben megérkezzen a 40. Dakar-rali januári rajtjára, de téved, aki azt hiszi, hogy "kipróbálatlanul" kelt útra.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek