Alonso élvezte az LMP2-es tesztet

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso gőzerővel készül a januári daytonai 24 órás viadalra, és már az első tesztet is letudta Aragonban. A spanyol klasszis a Ligier JSP217s LMP2-es autóval vesz részt a versenyen.

0 Tovább

Michelisznek jókor jött a pofon

A WTCC záró fordulója előtt Michelisz Norbert 6.5 pontra csökkentette hátrányát az összetettbeli éllovas Thed Björkkel szemben, makaói kicsúszása azonban kijózanító pofonként hatott rá. Rádöbbent, mostantól egy pillanatra sem lankadhat a koncentrációja.

0 Tovább

Teszt a lelke mindennek!


Az Opel Crossland X már úton van a Le Havre-i kikötőbe, ahol behajózik Dél-Amerikába, hogy időben megérkezzen a 40. Dakar-rali januári rajtjára, de téved, aki azt hiszi, hogy "kipróbálatlanul" kelt útra.

0 Tovább

Húszpercnyi tömény autózúzás – Makaó áldozatai

A legendás makaói pálya ezúttal is hű volt önmagához, és tucatjával szedte áldozatait a WTCC-től kezdve a GT-n át a Forma-3-ig. A szűk utcai aszfaltcsíkon annyi baleset történt a hétvége során, hogy mindez egy húszperces videóba is alig fért bele.

0 Tovább

Szalayék elindultak a Dakarra!

A Hősök terén, ahogy az már lenni szokott pillanatok alatt nagy csődület támadt a csapat körül. Először csak a hatalmas szervizkamion és a tréleren csillogó-villogó, vadonatúj versenyautó, a különleges formájú Opel Crossland X látványa vonzotta oda a turistákat, majd meglátták, hogy ott vannak a versenyzők is, akik a nagy kalandra, a sivatagi show-ra készülnek.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek