Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már Márquez a rekorder

A címvédő spanyol Marc Marquez rekordot jelentő 58. alkalommal indulhat a pole pozícióból vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriája, a MotoGP brnói futamán.

0 Tovább

WTCR: A MotoGP-ből kap ellenfelet Michelisz

Különleges vendégindulója lesz a WTCR malajziai záró hétvégéjének, Michelisz Norbertékhez ugyanis a MotoGP-ben versenyző Hafizh Syahrin is csatlakozik, aki még a 8 órás sepangi motorversenyen is részt vesz.

0 Tovább

Jövőre jön az utolsó

A hatszoros győztes francia Sébastien Ogier bejelentette, hogy a következő idény végén visszavonul a rali-világbajnokságtól.

0 Tovább

Jövő júniusban érkezik a Toyota hiperautója

A WEC világa nagy izgatottsággal készül a 2020-2021-es szezonra, mert akkor debütálnak a sorozatban a hiperautók, vagyis a gyártók utcai autóinak sportosabb változata. A Toyota 2020 júniusában mutatja be sajátját.

0 Tovább

Akihez a Pirelli jön

A gyorsaságimotoros Bódis Richárd a Superstock 600-as kategóriában megnyert Európa-bajnoki címének is köszönhetően a Pirelli gumigyár támogatásával rajthoz állhat a Superbike-világbajnokság franciaországi Magny-Cours-ban szeptember végén sorra kerülő versenyhétvégéjén a Supersport géposztályban.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek