Újra versenyezni akar a tragikus sorsú tinipilóta

Először nyilatkozott borzalmas balesete óta a 18 éves Billy Monger, aki egy F4-es ütközés után néhány hete mindkét lábát elvesztette. A tragédia ellenére a fiú megőrizte lelki erejét, és máris azon gondolkozik, hogy térhetne vissza a versenypályákra.

0 Tovább

Magát is meglepte remeklésével a kis Schumi

Még csupán a második versenyhétvégéjét teljesítette az európai F3-ban Mick Schumacher, de Monzában máris dobogóra állhatott. Korai remeklésével a 17 éves versenyző saját magát is meglepte, mert úgy véli, még bőven van hová fejlődnie.

0 Tovább

Széleskörű összefogás az amputált lábú fiatalért

A múlt hétvégi F1-es Orosz Nagydíjon a mezőny minden versenyzője együttérzését fejezte ki az ifjú Billy Mongerrel, aki egy borzalmas Forma-4-es balesetben nemrég mindkét lábát elvesztette. A 17 éves fiúért összefogott a pilótatársadalom.

0 Tovább

Óriási közönségsikert aratott a Nagy Futam

Több, mint 250 ezer egybegyűlt előtt vonult fel a versenyautók színe-java május 1-én Budapesten, az esemény rangját pedig két F1-es sztár szereplése emelte világszínvonalúvá. A friss futamgyőztes Valtteri Bottas és Daniel Ricciardo is nagyon élvezte az eseményt.

1 Tovább

Micheliszt majd szétveti a düh az ütközés miatt

Dobogós álmokkal érkezett, de végtelen csalódottsággal távozik Monzából Michelisz Norbert, mert a WTCC hétvégi fordulóján Mehdi Bennani felelőtlen manőverrel fosztotta meg őt a győzelem esélyétől. A magyar versenyző rég volt ennyire mérges.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek