Stílusosan a Hungaroring Classicon

Mondják, a stílus maga az ember.

A Hungaroring Classic esetében ez az autókra is igaz - hiszen már önmagában meghatározza a hangulatot, hogy a hatvanas, hetvenes évek versenyautóit vonultatja fel a rendezvény a mogyoródi Formula-1-es pályán.

0 Tovább

Esőben még szebb

Csodálatos esemény a Goodwood Revival, idén pedig még különlegesebb lett - miután eláztatta az eső.

0 Tovább

Ferrarik és Trabantok is rajtolnak a Hungaroring Classicon!


Noha a Hungaroring Classicon alapvetően gyerekkorunk autós kártyáinak "főszereplői" elevenednek meg a szemünk előtt, s a hatvanas, hetvenes évek versenyautói közül Ferrarikat, Lolákat, McLareneket és Porschékat láthatunk száguldás közben, mivel a versenyt először rendezik meg Közép-Európában, kihagyhatatlan ziccer volt, hogy írjanak ki egy-egy futamot a Trabantok, és az ex-KGST-országok autói számára.

0 Tovább

Goodwood újratöltve: klasszikusok csatája

Szokás szerint hatalmas sikerrel zárult a hétvégi Goodwood Revival, ami Angliában az egyik legkiemeltebb esemény a klasszikus járgányok kedvelői körében. A motorsport hőskorát felelevenítő fesztivál ezúttal sem okozott csalódást.

0 Tovább

Ferrari-ünnep Chantillyben

Idén 70 éves a Ferrari és az egész éves ünnepségsorozat e hétvégi állomásán, Chantillyben az istálló korábbi versenyzője, Felipe Massa, és az egykori csapatfőnök, Jean Todt is részt vesz majd.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek