WEC: a Toyota nem tervez szünetet

A Toyotának nincs szüksége átmeneti évre ahhoz, hogy igazodjon a megbízhatósági-vb (WEC) új szabályaihoz. A japánok vagy kiszállnak a sorozatból, vagy pedig azonnal vállalják a 2019-20-as újdonságok által támasztott kihívásokat.

0 Tovább

WRX: Loeb saját csapata ellen is versenyez

A Sebastien Loeb Racing is nevezett a ralikrossz-vb (WRX) 2018-as szezonjára, így a Peugeot gyári csapatával versenyző kilencszeres ralivilágbajnok saját alakulata ellen is megvív idén. Az új csapat pilótája Gregoire Demoustier lesz.

0 Tovább

Ötezresek Goodwood aszfaltján

Formula-kategóriákból nagyon sok érdekes, még olyan is, amely gyakorlatilag réges-régen kihalt: márciusban F5000-eseket ünnepelnek majd Goodwoodban.

0 Tovább

WTCR: Coronel idén is összecsap Michelisszel

Egyre bővül és egyre erősödik a WTCR mezőnye, amelyben a WTCC nagy öregje, Tom Coronel is indul 2018-ban. A holland versenyző a Boutsen Ginion Honda alakulatánál kapott szerződést, és igazán optimistán várja az idényt.

0 Tovább

Kubica a WEC-ben versenyezhet idén

Miután lemaradt az F1-es Williams 2018-as pilótaüléséről, és a brit csapat csak tartalékként számít rá, Robert Kubica idén a WEC-ben találhat menedéket, ahol a Manor LMP1-es csapata tesztlehetőséget biztosít neki.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek