Kubica is a WEC-ben folytatja 2017-től!

A Forma-1-es futamgyőztes Robert Kubica visszatér a pályaversenyzés világába, miután a rali-vb (WRC) mezőnyében nem maradt neki hely. A lengyel klasszis a megbízhatósági-vb-n (WEC) folytatja 2017-től.

1 Tovább

Michelisz tavalyi riválisa is indul Le Mans-ban

Ami eddig csak pletyka szinten vetődött fel, csütörtökre hivatalossá vált: a WTCC háromszoros világbajnoka, José María López is indulhat 2017-ben a WEC-ben és Le Mans-i 24 óráson a Toyota színeiben.

0 Tovább

A Nascar egyik legnagyobb zsenije

nascar autósport motorsport travis carter legenda versenyAz észak karolinai kisváros Ellerbe nem szűkölködik a NASCAR zseniktől. A helyi fiú, Benny Parsons nemrégiben került be a NASCAR Hírességek Csarnokába. Azonban volt valaki, aki a segítségére volt, hiszen egyedül nem lehet sikeres egy versenyző sem. Ez az ember a szintén Ellerbe-ből származó Travis Carter.

0 Tovább

Mindenkinek tanulnia kell a halálos balesetből

Továbbra sem tudott felocsúdni a WRC világa abból a sokkból, melyet egy rossz helyen álló szurkoló halálos balesete váltott ki az évadnyitó Monte-Carlo ralin. Jean Todt FIA-elnök szerint mindenkinek tanulnia kell a tragikus eseményből.

1 Tovább

Botrány: ütközéssel dőlt el a daytonai 24 órás!

Nem mindennapi módon ért véget a daytonai 24 órás viadal a hétvégén, közel egy nap száguldás után ugyanis egy fej-fej melletti csata, majd az azt követő ütközés döntött a győztes kilétéről. A pórul járt Filipe Albuquerque kemény szavakkal illette Ricky Taylort.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek