WRC: A parkolóból nyerte meg a Mexikó ralit

Nem mindennapi körülmények között nyerte meg a Mexikó ralit Kris Meeke, hiszen a brit nem sokkal a cél előtt lecsúszott a pályáról, és a parkoló autók között lavírozva tudott csak visszatérni a kijelölt útra.

0 Tovább

Opel Astra Sports Tourer 1.6 Turbo

A hot hatch fanok talán eretnekségnek tartják, de ott tartunk: már egy kombi Opel Astrában is összetalálkozhatunk a GSi-érzéssel. Ez pedig gyorsan el is dönti a kérdést, hogy van-e értelme, létjogosultsága a 200 lóerős benzinmotorral kínált Opel Astra ST-nek.

0 Tovább

Michelisz: a Honda egyértelmű bajnokesélyes

Nagyon optimista a Honda kilátásait illetően a csapat gyári versenyzője, Michelisz Norbert, aki bajnoki álmokat dédelget a WTCC 2017-es idénye előtt. Ugyanakkor azt is tudja, kemény harc vár rá.

0 Tovább

Az F1-ben nem kellett, a Formula E-ben kötött ki

Hiába a dúsgazdag mexikói szponzori háttér, a Forma-1-ben három szezont teljesítő Esteban Gutiérrez senkinek sem kellett a világbajnoki sorozatban 2017-re. Jobb híján a Formula E-ben versenyez.

0 Tovább

Gyári szerződést kapott a magyar tinilány!

Hosszú tárgyalássorozatok után véglegessé vált, hogy a 2017-es szezonban az Audi gyári csapatában versenyez majd a 16 éves Keszthelyi Vivien. Hogy konkrétan melyik sorozatban, arról később döntenek, de mindenképp nívós kategóriáról lesz szó.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek