A paralimpia hőse most a versenypályán győzött

Lassan kezdünk kifogyni a jelzőkből Alex Zanardi méltatására, az olasz klasszis ugyanis paralimpiai remeklése után győzelemmel tért vissza a versenypályára is. A helyi sztár az olasz GT-bajnokság idényzáróját nyerte meg a BMW-vel.

0 Tovább

Marc Marquez harmadszor – Interjú minden idők legfiatalabb háromszoros MOTO GP–világbajnokával

"Ne hajts a győzelemre!" - ezt az utasítást kapta Santi Hernandeztől a Japán Nagydíj előtt Marquez. A mérnök talán álmában sem gondolta, hogy a felkelő nap országában bajnok lehet a versenyzője, de Marc Marquez a két Yamaha bukása miatt már Japánban bebiztosította harmadik Moto GP-világbajnoki címét.

0 Tovább

Szabó Krisztián ralikrosszban is európa Trónján!

A hétvégén nemcsak a ralikrossz világbajnoki, hanem a sportág Európa-bajnoki mezőnyében is végső győztest hirdettek, méghozzá a 24 éves Szabó Krisztián személyében. Az autókrosszban háromszoros Eb-győztes versenyző ezzel újabb fontos mérföldkőhöz érkezett.

0 Tovább

Bajnokavatók hétvégéje: Márquez, Ekström, Wittmann és Ogier is a csúcson

Különleges hétvégét zárt a motorsport világa, hiszen a legkiemelkedőbb sorozatok közül négyben is bajnokot avattak. Marc Márquez a MotoGP, Mattias Ekström a ralikrossz-vb, Marco Wittmann a DTM, Sébastien Ogier pedig a WRC idei királya.

0 Tovább

Egy korszakos zseni emberi oldala – Interjú Jimmie Johnsonnal

Megszállottság? Elhivatottság? Kitartás? Mitől lesz valaki hatszoros bajnok Amerikában? A Superman becenévre hallgató Jimmie Johnson az amerikai autósport élő legendája. Hatszoros NASCAR Sprint Kupa bajnok és kétszer sikerült megnyernie a híres Daytona 500 versenyt. Sokan szeretik viszont vannak, akik nem kedvelik pont azért, mert ilyen sikereket ér el. Most egy kicsit lazább oldaláról ismerhetjük meg a 48-as autó pilótáját.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek