Az Indy-sztár nem kér az F1 őrült technológiáiból

A négyszeres IndyCar-bajnok Scott Dixon szerint tévúton jár a Forma-1 a legmodernebb technológiák hajszolásával, ez ugyanis meglátása szerint megöli a versenyzést. Az új-zélandi sztár akkor sem csatlakozna a világbajnoki sorozathoz, ha lehetősége lenne rá.

0 Tovább

Herczig Norbert - A bajnok, aki nem csücsül a babérjain! 

Herczig Norbert, az immáron háromszoros magyar abszolút rali bajnok, nem egy tétova ember. Ez most is, azalatt a beszélgetés alatt is kiderült, amit vele folytattam. Egyszerűen olyan típus, akinek mindig van terve, mindig tudja mi történik, rendkívül alázatos, és nem hagyja, hogy az élet csak úgy sodorja. Az ilyen emberekkel mindig élmény beszélgetni.

0 Tovább

Ököllel ütötte csapattársát a román versenyző

Elképesztő jelenetsoroknak lehettek szemtanúi a brit F4 knokchilli fordulójának nézői, mert azt követően, hogy a Carlin két versenyzője összeütközött, a román Petru Florescu ököllel próbált elégtételt venni a kanadai Devlin DeFrancescón.

0 Tovább

Lenyomhatja-e a WEC az F1-et?

A megbízhatósági-vb, vagyis a WEC 2012-es újraindítása óta a sorozat töretlen népszerűségnek örvend, és az egyre növekvő érdeklődést figyelve egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy hamarosan a Forma-1-nél is többen nézik majd. Mark Webber elárulta, mi kellene ehhez.

0 Tovább

Káosz Thaiföldön – elmaradhat a novemberi WTCC-hétvége

Veszélybe került a WTCC thaiföldi hétvégéje, miután a helyi autósport szövetségben váratlanul lecserélték a tavalyi futam szervezőbrigádját, így a sorozat promótere egyelőre azt sem tudja, kivel tárgyalhatna.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek