Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Marco Melandri majdnem kitörte a nyakát!

marco melandri superbike sykes bukás sérülés teszt aragorn sbk spanyol olasz motorTom Sykes annak örülhetett, hogy sikerült végre túllépnie az előző versenyhétvége rossz eredményein és betegségéből is kigyógyult. Ennek köszönhetően pedig a leggyorsabb időeredményt produkálta a teszten. Marco Melandri viszont egyáltalán nem örülhetett a teljesítményének, hatalmasat bukott és több sérülést is összeszedett.

0 Tovább

Lorenzo Vinalesről: ,,Mintha csak magamat látnám”

motogp maverick vinales yamaha motorsport világbajnokságEz a kép még a régi gyártóval Vináles mellén készült, de most már minden más. Mint azt már mindenki tudja a Yamaha azután igazolta le Maverick Vinalest, hogy Lorenzo 8 év után úgy döntött otthagyja a japánokat és inkább Ducatival versenyez tovább. A spanyol pedig kapva kapott az alkalmon és rögtön egy győzelemmel kezdett új csapatánál, ráadásul az előszezoni teszteken sem akadt ellenfele.

0 Tovább

Kubica pokoli időszakot hagyott maga mögött

Robert Kubica elismerte, pokoli 6 év áll a háta mögött, ám mára sikerült feldolgoznia 2011-es ralibalesetét. Az elmúlt időszakban a lelki sebek miatt kerülte a gyorsasági autózás világát, ám idén már a WEC-ben versenyez.

0 Tovább

Fantasztikusan debütált Michelisz csapata!

A TCR nyitóhétvégéje után a második helyen áll Michelisz Norbert versenycsapata, a M1RA az istállók rangsorában. Ez többek között Tassi Attila dobogójának köszönhető, de nem ő volt az egyetlen magyar, aki a legjobb három között zárta valamelyik futamot.

0 Tovább

2018-ban új helyszín is lesz a MotoGP-ben? 

motogp helyszín új 2018 versenynaptárThaiföld és a királykategória vezetősége komoly tárgyalásokban áll egy esetleges thai forduló beiktatásáról. A pontos helyszín a Chang International Circuit lenne Buriram városában, ahol már korábban és most is rendeznek a Dorna által "kezelt" versenyt, méghozzá a Superbike-sorozat futamait.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek