Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Íme, a Toyota és a Porsche Le Mans-járgánya

Pénteken Monzában a Toyota és a Porsche 2017-es LMP1-es prototípusáról is lerántották a leplet - a két autó alapvetően a tavalyi modellek továbbfejlesztett verziói, persze jelentős módosításokkal.

0 Tovább

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

Új szabályok pezsdítik fel a DTM-et 2017-ben

Minden eddiginél változatosabb és izgalmasabb versenyek jöhetnek a DTM-ben, ahol a sorozat irányítói izgalmas szabálymódosításokkal rukkoltak ki az új szezon előtt. A két egyenértékű futamon a boxkiállásoknak jóval nagyobb szerepük lesz, mint eddig.

0 Tovább

A motorsport győztes keresztneve

Forma-1, IndyCar, rali vagy Formula E? Mindegy, a lényeg a győzelemhez úgyis az, hogy a keresztneved Sebbel kezdődjön. Sebastian Vettel, Sébastien Bourdais, Sébastien Ogier és Sébastien Buemi erről bővebben is tudna mesélni.

0 Tovább

A háromszoros bajnok beismeri, lassú volt

A hétvégén elrajtolt a MotoGP 2017-es idénye, és a nyitány nem is alakulhatott volna rosszabbul a háromszoros világbajnok Jorge Lorenzónak. A spanyol sztár nemcsak lassú volt a Ducatival, de végig kellett néznie azt is, ahogy a helyére igazoló Maverick Vinales azonnal nyer a Yamahával.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek