Pilóta nélküki versenyautók: az első sikeres nyilvános szereplés

Nagy vihart kavart, amikor a Formula E vezetői bejelentették, hogy a jövőben az úgynevezett Roborace lesz a sorozat egyik betétfutama, melyben önmagukat vezető, pilóták nélküli autók versenyeznek majd. A merész vízió azonban kezd formát ölteni.

0 Tovább

Kiss Norbert: a legjobb érzés hazai pályán versenyezni

Négy versenyen négy dobogós helyet szerzett Kiss Norbert a kamion Európa-bajnokság hungaroringi fordulóján, a magyar versenyzőt azonban a remek eredményeknél is jobban lelkesítette hazai szurkolói támogatása.

0 Tovább

Egyre több gyártót vonz a WEC

A szurkolók és a gyártók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a megbízhatósági-vb (WEC), igaz ugyanakkor, hogy az új beszállók nem a prototípusokat felvonultató LMP1, hanem más osztályok felé kacsingatnak.

0 Tovább

,,Jobb pozícióban vagyok, mint valaha’’ – Jost Capito

Jost Capito jelenleg a Volkswagen Motorsport főnöke, emellett egy igazi benzingőz őrült. Sosem áll le, mindig megy előre, akár falakon át is. Vezetése alatt, a Volkswagen újra a virágzását éli. Idén az a megtiszteltetés érte, hogy ő vezényelheti le a Volkswagen Motorsport 50. jubileumi évét.

0 Tovább

Jövőre sem lesz több esélye Micheliszéknek?

Pesszimista jövőképet festett 2017-ről Michelisz Norbert hondás csapattársa, Tiago Monteiro, aki szerint a Citroen jelenlegi fölénye akkora, amely gyári támogatás nélkül is kitart majd jövőre. A portugál ugyanakkor úgy véli, az is fontos lesz, kik vezetik majd a franciák autóit.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek