Lorenzo: A MotoGP-hez tökösebbnek kell lenni, mint az F1-hez

A háromszoros MotoGP-világbajnok Jorge Lorenzo még októberben tesztelhetett egy F1-es Mercedest, ám csak a napokban osztotta meg részletesebben is gondolatait a világgal. Szerinte a motorversenyzők tökösebbek az F1-es pilótáknál.

0 Tovább

22 évesen írt történelmet pipo derani

Max Verstappen, Marc Marquez, vagy éppen Rafael Nadal. Mindhárom név esetében azonnal beugrik egy dolog: szemtelenül fiatalon jutottak a tűz közelébe és korosztályuk kiemelkedő sportolói. Nos, Pipo Derani mindössze 22 éves, de idén történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy megnyerte a két talán legrangosabb hosszútávú futamot Le Mans után: Daytonát és Sebringet. A brazil versenyző hatalmas ígéret a hosszútávú versenyzés mezőnyében és minden esélye megvan, hogy minden idők egyik legjobbja legyen ebben a sorozatban. A hosszútávú autóversenyző mesél a 2016-os szezonjáról.

0 Tovább

Micheliszre új szabályok várnak 2017-ben

Az FIA motorsport-világtanácsa véglegesítette a túraautó-vb (WTCC) jövő évi szabályváltozásait, melyek a pontrendszert, a hétvége programját, a futamok lebonyolítását és a csapatidőfutamokat is érintik.

0 Tovább

Keke Rosberg megtöri a csendet

Majdnem hat év és az kellett hozzá, hogy a fia megnyerje a Forma-1 világbajnoki címét, de most az idősebbik Rosberg végre beszélt a médiával. Lássuk hát, hogy hat év után mennyi mondanivalója volt.

0 Tovább

A MotoGP világbajnoka majdnem összeomlott

Bár 2016-ban már a harmadik világbajnoki címét szerezte a MotoGP-ben, Marc Márquez elmondta, csak idén érezte meg, mit is jelent, amikor igazi nyomás hárul az emberre. A spanyol sztár beismerte, olykor kis híján össze is omlott a nagy teher alatt.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek