Repülnek a magyar kamionok a rangos terepralin

Remekül kezdődött a két magyar kamionos egység számára a rangos Marokkó-rali, melyen olyan sztárok is rajthoz álltak, mint Nasszer Al-Attijah vagy Mikko Hirvonen. Fazekas Károly a második, Kovács Miklós pedig a harmadik helyen áll a kamionosok között az első igazi próbatétel után.

0 Tovább

Lecsúszott a bajnoki címről a kis Schumi

Mick Schumacher hiába állt harcban az utolsó versenyhétvégéig német Formula-4 bajnoki trófeájáért, a hockenheimi finálé nem úgy alakult, ahogy szerette volna, ám az összetettbeli második helyet így is megszerezte.

0 Tovább

Az új magyar ralikrossz bajnok! Interjú Kiss Pál TamásSAL 

Ha a legtöbb ember Kiss Pál Tamás nevét hallja, egyből a formaautózás ugrik be nekik. Csakhogy immár másfél éve Kiss Pál Tomi nem csak aszfalton, hanem murván is koptatja a gumikat, elég nagy sikerrel. Idén megnyerte a magyar ralikrossz bajnokságot és az Európa Bajnokságon is szép sikereket ért el, még akár összetett negyedik helyen is végezhet. A sikerekről, a céljairól, és a váltással kapcsolatos nehézségekről is beszélgettünk vele…

0 Tovább

Most már Michelisz is tud örülni a 2. helynek

Bár eleinte Michelisz Norbert saját bevallása szerint is nehezen emésztette meg, hogy a WTCC kínai fordulójának nyitófutamán az utolsó körben csúszott ki kezei közül a győzelem, néhány napot aludva a történtekre már a második helynek is tud örülni.

0 Tovább

Herceg a volán mögött! II. Albert Formula E-s kalandja

Monaco hercege, II. Albert köztudottan nagy sportrajongó, a motorsport világa pedig különösen közel áll hozzá. A városállam első embere a kezdetek óta elkötelezett támogatója a Formula E-nek is, a napokban pedig lehetősége nyílt kipróbálnia a sorozat egyik autóját.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek