Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A korábbi F1-sztár lett a DTM új ura

A tízszeres F1-es futamgyőztes Gerhard Bergert nevezték ki a német túraautó-bajnokságot (DTM) felügyelő ITR élére. Az osztrák expilóta "a DTM atyjaként" is emlegetett Hans Werner Aufrechtet váltja az elnöki székben.

0 Tovább

F1: Nagy bukta lehet a hétvégén rajtoló szezon

Hurráoptimista hangulat lengi be a Forma-1-et a hétvégén induló szezon előtt, ám míg a versenyzők többsége csak azt emeli ki, mennyivel javult a vezetési élmény, Lewis Hamilton a szurkolókkal is őszinte volt, és elmondta, unalomba fulladhat az idény.

0 Tovább

Michelisz saját versenycsapatot alapított!

Saját versenyistállót alapított Michelisz Norbert, hogy ezzel is segítse a feltörekvő pilótákat. A M1RA névre keresztelt csapat az első évben a TCR-ben indul, a két Honda Civic Type R-t pedig a magyar Tassi Attila és az olasz Roberto Colciago vezeti majd.

0 Tovább

Szalay hegyi túrával készül

Szalay Balázs havas tájakon készül a magyar Everest Expedíció keretében tartandó trekking túrára: pénteken síelt, szombaton pedig egy 23 kilométeres túrát tett 1000 méteres szintkülönbséggel.

0 Tovább

Kínos! Bevonták a pilótanő jogosítványát!

A korábbi F1-es tesztpilóta, Susie Wolff igazán kínos pillanatokat élt át nemrég, mert sorozatos szabálysértései miatt hat hónapra bevonták jogosítványát. A hölgyet azért érintheti érzékenyen az ügy, mert így alapítványában végzett munkája is hiteltelenebb lesz.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek