Ismerjétek meg Mr. Le Mans-t, Tom Kristensent

Két évvel a visszavonulása után, Tom Kristensenben még mindig ég a tűz. Senki más nem járult hozzá annyira az Audi sikeréhez, mint ő. Kristensen már a 2000-ben tudott Le Manst nyerni, akkor még egy Porsche motoros prototípussal, de szintén az Audi programjában. Ezután zsinórban ötször nyerte meg az ikonikus versenyt, megelőzve ezzel Jacky Ickxet, minden idők legsikeresebb Le Mans pilótáját.

0 Tovább

A horrorbukás után megváltozhat a legendás szakasz

Stéphane Lefebvre óriási balesete után az FIA megvizsgálja, miként tehetné biztonságosabbá a Német Rali legendás Panzerplatte szakaszát, ahol az útszéli betontömbök már több nagy bukáshoz vezettek.

0 Tovább

Hamarosan megváltozhat a pontrendszer a WTCC-ben

Az igazságosság jegyében valószínűleg megváltoztatják a pontrendszert a WTCC-ben, hogy a fordított rajtrácsos versenyek ne nyomjanak annyit a latban, mint azok, amelyeken a rajtsorrendet az időmérő eredménye határozza meg. A csapatidőfutam szerepét is növelnék.

1 Tovább

Pilóta nélküki versenyautók: az első sikeres nyilvános szereplés

Nagy vihart kavart, amikor a Formula E vezetői bejelentették, hogy a jövőben az úgynevezett Roborace lesz a sorozat egyik betétfutama, melyben önmagukat vezető, pilóták nélküli autók versenyeznek majd. A merész vízió azonban kezd formát ölteni.

0 Tovább

Kiss Norbert: a legjobb érzés hazai pályán versenyezni

Négy versenyen négy dobogós helyet szerzett Kiss Norbert a kamion Európa-bajnokság hungaroringi fordulóján, a magyar versenyzőt azonban a remek eredményeknél is jobban lelkesítette hazai szurkolói támogatása.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek