Letartóztatták a parkolóban vizelő részeg versenyzősztárt

Közszeméremsértésért letartóztatták az amerikai Le Mans Series rekordgyőztesét, Lucas Luhrt, miután, magáról megfeledkezve részegen könnyített magán egy versenypálya melletti benzinkút parkolójában.

0 Tovább

A MOTORSPORT LEGISMERTEBB ÁLLA

Nagyon sok embernek van jellegzetes arcvonása. Van, akinek nagy orra van, vagy mandulaszemű, vagy nagy fülű. A motorsport világában szinte mindenféle jellegzetesség megtalálható. De annyira karakteres arcszerkezete kevés embernek van, mint David Coulthardnak. Ha meghalljuk a skót pilóta nevét, talán az ugrik be mindenkinek, hogy másodhegedűs, nem elég jó. Tulajdonképpen ő volt Hakkinen és Raikönnen ''Barichellója''. Mostanában viszont teljesen más miatt híres. Igazi szakkommentátorrá nőtte ki magát, aki már úgy követi a Forma 1-et a csatornák közt, mint ahogy nálunk Hajdú B. István a Bajnokok Ligáját.

0 Tovább

Repülnek a magyar kamionok a rangos terepralin

Remekül kezdődött a két magyar kamionos egység számára a rangos Marokkó-rali, melyen olyan sztárok is rajthoz álltak, mint Nasszer Al-Attijah vagy Mikko Hirvonen. Fazekas Károly a második, Kovács Miklós pedig a harmadik helyen áll a kamionosok között az első igazi próbatétel után.

0 Tovább

Lecsúszott a bajnoki címről a kis Schumi

Mick Schumacher hiába állt harcban az utolsó versenyhétvégéig német Formula-4 bajnoki trófeájáért, a hockenheimi finálé nem úgy alakult, ahogy szerette volna, ám az összetettbeli második helyet így is megszerezte.

0 Tovább

Az új magyar ralikrossz bajnok! Interjú Kiss Pál TamásSAL 

Ha a legtöbb ember Kiss Pál Tamás nevét hallja, egyből a formaautózás ugrik be nekik. Csakhogy immár másfél éve Kiss Pál Tomi nem csak aszfalton, hanem murván is koptatja a gumikat, elég nagy sikerrel. Idén megnyerte a magyar ralikrossz bajnokságot és az Európa Bajnokságon is szép sikereket ért el, még akár összetett negyedik helyen is végezhet. A sikerekről, a céljairól, és a váltással kapcsolatos nehézségekről is beszélgettünk vele…

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek