Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felemás Forma-3-as debütálás a kis Schumitól

A hétvégén az európai Forma-3 mezőnyének is elindult a 2017-es szezon, amelyet Mick Schumacher is végigversenyez idén. A hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia felemás debütáláson van túl.

0 Tovább

Horrorbalesete után mindenki a britért aggódik

Nagyon megrázta a motorsport világát a brit Forma-4-ben szereplő Billy Monger vasárnapi balesete, mely során a 17 éves versenyző óriási tempóval csapódott bele az előtte poroszkáló autóba. A versenyzők egy emberként aggódnak a fiatal tehetségért.

0 Tovább

kórházba került Micheliszék tavalyi nagy riválisa

Miután tavaly harmadszor is megnyerte a WTCC világbajnoki címét, José María López vasárnap első WEC-es versenyén állt rajthoz, az argentin azonban óriásit bukott a szélsebes silverstone-i pályán, így kórházba kellett szállítani.

0 Tovább

Egy Vettel ellen versenyez idén a magyar tinilány!

A 16 éves Keszthelyi Vivien már korábban bejelentette, hogy 2017-től az Audi TT Cupban folytatja pályafutását, ám most az is kiderült, hogy nagyon különleges ellenfél vár rá a mezőnyben: Sebastian Vettel öccse, Fabian.

0 Tovább

Itt a feketeleves: nagyon erős a Volvo!

Noha Michelisz Norbert összességében pozitív eredményekkel kezdte a WTCC idei szezonját, nagyon aggasztja a Volvo tempója, a svédeknek ugyanis elvileg nem feküdt a marokkói aszfaltcsík, mégis gyorsak voltak.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek