Magyar tinilány oktatta a mezőnyt Brnóban

Hét trófeával és a magyar bajnoki címmel tért haza a 15 éves Keszthelyi Vivien Brnóból, ahol a Közép-európai Zóna Kupa túraautós sorozat futamait rendezték meg a hétvégén. A magyar versenyzőhölgy sikereinek értékét az is növeli, hogy most először járt ezen a pályán.

0 Tovább

EUGENE LAVERTY: Úgy gondolom, kizárólag a saját értékeim miatt vagyok ott ahol! 

A jelenleg a MotoGP-ben, a Pull&Bear Aspar csapat színeiben versenyző Eugene Lavertyvel arról beszélgettem, hogy a kitartása, a hozzáállása, és a kemény munka, hogy jutatta el a királykategóriába…

0 Tovább

Íme, a Peugeot vadonatúj Dakar-járgánya

Szemet gyönyörködtető, egyedi kialakítású és az alkotók reményei szerint pokolian gyors is a Peugeot 2017-es Dakarra épített autója, a 3008 DKR, melyet a franciák kedden mutattak be a nagy nyilvánosság előtt. A csapat célja az újabb dél-amerikai győzelem.

0 Tovább

Tovább remekel a kis Schumi – megint győzött

Három verseny, három dobogó - Mick Schumacher újabb remek versenyhétvégét zárt az olasz Formula-4-ben, és akárcsak a német Formula-4-ben, itt is a bajnoki összetett második helyén áll. A legendás Michael Schumacher fia hamarosan megteheti a következő fontos lépést karrierjében.

0 Tovább

Gigászok harca: Rossi és Lorenzo összebalhézott a sajtótájékoztatón

Előbb a pályán, majd azon kívül csapott össze Misanóban a MotoGP két ásza, Valentino Rossi és Jorge Lorenzo, akik a San Marinó-i Nagydíj utáni sajtótájékoztatón hosszasan vitatkoztak az olasz előzési manővere kapcsán.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek