Lopez a harmadik világbajnoki cím kapujában

A hétvégén Argentínába látogat a Túraautó Világbajnokság mezőnye, ez az utóbbi két év világbajnokának José Mariá Lópeznek, hazai pályája, és az eddig is óriási 101 pontos előnyét növelheti tovább.

Matematikai esélye még mindig van, az őt üldöző Monteirónak, de ha López már csak hozza azt, amit eddig idén, nem sok esély van arra, hogy bárki is elkaphassa.

0 Tovább

A 44 éves Barrichello a gokartos tinédzserekkel száll harcba

Meghökkentő bejelentést tett a 11-szeres Forma-1-es futamgyőztes Rubens Barrichello: a 44 éves brazil veterán részt vesz az FIA gokart-világbajnokságának svédországi fordulóján. A Ferrari korábbi pilótája már alig várja a szeptemberi megméretést.

0 Tovább

Cél a világbajnokság, de van más feladata is Szabó Krisztiánnak

Még csak 24 éves, de már kétszeres autókrossz Európa-bajnok, emellett friss apa és friss diplomás is. Mindezt elég hamar összehozta Szabó Krisztián, aki ebben az idényben a ralikrossz Eb Szuper 1600-as kategóriájában vitézkedik és harcban van a bajnoki címért. De most leginkább a szülői szerepet gyakorlolja, mert a bajnokságban nagyszünet van, igaz fb-oldalán is látható, hogy Krisztián éppen tesztel.

0 Tovább

Egy magyarral kevesebb – versenyzés helyett vakbélműtét

Ami eleinte egyszerű gyomorrontásnak tűnt, arról kiderült, hogy nagyon is súlyos vakbélgyulladás, így a WTCC-ben szereplő Ficza Ferencnek az Argentínába tartó repülő helyett a kórházi ágy jutott. A műtét jól sikerült, de a magyar pilóta nem versenyezhet a hétvégén.

0 Tovább

Michelisz: Irány a dobogó!

A hosszú várakozásnak végre vége, és a végtelennek tűnő hathetes nyári szünet után a WTCC mezőnye ismét visszatér a versenypályára. Hazánk kedvence, Michelisz Norbert ezúttal is a dobogót célozza meg, de reális énje tudja, nehéz dolga lesz Argentínában.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek