Durván leszólta a Le Mans-sztár a Formula E-t

Finoman szólva sem nyerte el a háromszoros Le Mans-győztes André Lotterer tetszését a teljes egészében elektromos meghajtású formulaautók versenye, a Formula E. A német sztár szerint a sorozatra sokkal inkább egyfajta filozófiaként, semmit sportként lehet tekinteni.

0 Tovább

Michelisznek megmondták a Honda vezetői: nyernie kell Japánban!

Fantasztikus hétvégét zárt Japánban Michelisz Norbert, aki a motegi pályán megszerezte első diadalát gyári pilótaként. A magyar versenyző ugyanakkor elárulta, extra terhet rakott rá, hogy a Honda vezetői a nyitófutam előtt egyértelműen kimondták: győzelmet várnak tőle a pole pozícióból.

0 Tovább

Piszkos manőverek, őrült befutó és verekedés

Nem mindennapi befutót hozott a NASCAR World Truck Series Kanadában rendezett versenye, amelyen a cél előtt John Hunter Nemechek leszorította az addig vezető Cole Custert a pályáról, így a viaskodó feleket a pálya melletti füves részen intette le a kockás zászló. A harc a futam után is folytatódott.

0 Tovább

Bolíviai pályabejárás: Meglepetés, meglepetés!

Kulcsmomentumok

- Sport szempontból különleges, homokos területeket fedezhet fel a 2017-es Dakar-rali mezőnye Bolíviában

- A maratoni szakaszok döntő fontosságúak lesznek, és különbséget kovácsolnak az indulók között

- A navigációs képességek kifizetődnek majd a változtatások és új eszközök által

0 Tovább

A versenyzősztárok már nagyon várják a Bajnokok Tornáját

Bár az eseményig majd' öt hónap hátravan, a versenyzősztárok már alig várják, hogy ismét részt vehessenek a Bajnokok Tornáján, melyet ezúttal Miamiben rendeznek. Kurt Busch, Sebastian Vettel, Ryan Hunter-Reay - csupán néhány név a meghívott klasszisok közül.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek