Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

F1: Előzés? Az meg mi?!

Beigazolódtak az előzetes félelmek az F1-es szezonnyitón, vagyis a vadonatúj, gyorsabb autókkal sokkal nehezebbé vált az előzés. A versenyzők elismerték, szinte képtelenség igazán közelről követni az elöl haladó autót.

0 Tovább

A Dakar visszatér Peruba


A 40. Dakar-rali január 6. és 20. között zajlik Dél-Amerikában, és az egyik legnagyobb újdonság, hogy a mezőny visszatér Peruba, vagyis lesznek sivatagos szakaszok.

0 Tovább

Vinales: esélyes vagyok!

MotoGP spiler tv vinales rossi marquez mezei dániel talmácsi gáborMaverick Vinales úgy érzi, hogy a bajnoki cím egyik esélyeseként nagy a nyomás rajta de ő ehhez már hozzászokott, hiszen a MotoGP előszezoni tesztjeit simán nyerte, négyből négyszer összesített elsőként zárva. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik nehéz lesz elvenni a fiatal spanyol étvégyát.

0 Tovább

Magyarországon van a kis Schumi!

Pénteken és szombaton a Hungaroringen tesztel az európai F3 mezőnye, így Michael Schumacher fia, Mick is. A 18 éves versenyzőre pályafutása eddigi legfontosabb idénye vár, hiszen ebből a kategóriából akár közvetlenül is el lehet jutni az F1-be.

0 Tovább

Rossi: akár nyolcan is nyerhetnek idén!

Nagy várakozás előzi meg a hétvégén rajtoló MotoGP-szezont, hiszen minden adott hozzá, hogy 2016-hoz hasonlóan ezúttal is izgalmas és változatos csatát lássunk a bajnoki címért. Valentino Rossi szerint nyolc versenyző is futamot nyerhet.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek