Ismét versenyautóban a paralimpiai hős!

Miután a riói paralimpiáról két arannyal és egy ezüsttel tért haza, Alex Zanardi nem vesz vissza a tempóból, és a hétvégén már Mugellóban száguld egy BMW M6 GT3 volánjánál. Az olasz klasszis alig várja az újabb megméretést.

0 Tovább

A kis Schumi nagy lépése – egyre közelebb az F1

Az idén a német és olasz Formula-4-ben versenyző Mick Schumacher 2017-ben már a Formula-3-ban száguldana, vagyis megtenné a következő fontos lépést az F1 felé. Kiemelkedő eredményei fényében a terv egyáltalán nem megvalósíthatatlan.

0 Tovább

MotoGP-bajnok az F1-es Mercedes volánjánál

Élete egyik nagy álma vált valóra a háromszoros MotoGP-világbajnok Jorge Lorenzónak, amikor a napokban kipróbálhatta a Mercedes 2014-es Formula-1-es autóját. A spanyol sztárt magával ragadta a különleges élmény.

0 Tovább

Ki volt AYRTON SENNA KEDVENC ELLENFELE? Interjú Terry Fullertonnal  

Akik látták az Ayrton Senna életéről szóló dokumentumfilmet biztos emlékeznek a zárójelenetre, amiben megkérdezik a brazil világbajnokot, hogy ki volt az az ellenfél, aki ellen a legnehezebb volt versenyezni. Senna pedig Terry Fullertont választotta. Nem Prostot, Schumachert, Mansellt, Patreset vagy Piquet. De ki is ő? Miért nem versenyzett soha a Forma-1-ben? És hogy élte meg a Senna elleni versenyzést?

0 Tovább

Michelisz bejelentkezett a 2017-es vb-címért

Nem óvatoskodik jövő évi esélyeivel kapcsolatban Michelisz Norbert, és kerekperec kijelentette, a Citroën gyári kivonulásával, valamint José María López és Yvan Muller távozásával a világbajnoki cím megszerzése lesz a célja jövőre a WTCC-ben.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek