Végre megvan a világbajnok új csapata!

Végre kiderült, melyik csapatnál folytatja pályafutását a Volkswagen távozása után Sébastien Ogier, miután a ralivilágbajnoknak sikerült megegyeznie az M-Sport Forddal. A francia klasszisra óriási kihívás vár 2017-ben.

0 Tovább

Megnyomorítják a fiatalokat az F1 anyagi terhei

Feladta Formula-1-es álmait az európai F3 2013-as bajnoka, Raffaele Marciello, mert úgy érzi, soha nem fogja előteremteni azt az őrült összeget, mely a világbajnoki sorozatba való bejutáshoz szükséges. Szerinte tarthatatlan a jelenlegi állapot a motorsport csúcsán.

2 Tovább

Dale Earnhardt Jr.: Nem Tértem volna vissza, ha nagyobb lenne a kockázat

A fiatalabbik Earnhardtot a Darlington Racewayen sikeröt elkapni pár szóra, ahol már gőzerővel készül a 2017-es évre. Dale egyébként komoly orvosi vizsgálatokon esett át, hiszen tavaly komoly egészségügyi problémái voltak agyrázkódása után. Látásproblémákkal és egyensúlyzavarok is nehezítették gyógyulását de most újra erőben van és elmondása szerint motiváltabb mint valaha. Nem csak versenyezni, győzni akar.

0 Tovább

Az ősök útján: Habsburg meghódítaná az F3-at

Fontos mérföldkőhöz érkezik karrierjében az utolsó magyar király, IV. Károly dédunokája, Habsburg Ferdinánd, aki az Euroformula Openben elért idei sikerei után 2017-ben már a rangos európai Formula-3-ban versenyez tovább.

0 Tovább

Végre 16! Kinyílt a világ a magyar lány előtt!

A héten betöltötte 16. életévét Keszthelyi Vivien, így a magyar versenyzőlány előtt végre megnyílt a lehetőség, hogy igazán nívós nemzetközi sorozatokban folytassa pályafutását. Hamarosan nagy bejelentés jöhet.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek