Pénteken csigolyáját törte, vasárnap már versenyezne a tökös motorversenyző

Azt mindig is tudtuk, hogy a motorversenyzőket kemény fából faragták, Andrea Iannone terve azonban egészen őrülten hangzik: az olasz Moto GP-sztár a San Marinó-i GP első napján csigolyatörést szenvedett, vasárnap viszont már indulna a futamon…

0 Tovább

Egy igazi márkalegendA: Ari VATANEN

Kevés olyan ember van, akivel érdemes beszélni arról, hogy a Peugeot mit ért el a raaliban és milyen örökséggel rendelkezik. Az egyik ilyen ember Ari Vatanen, aki kitartó, intelligens, és gyors eszű, ezek az erények is segítettek abban, hogy még az Európai Parlamentbe is beválasszák. A repülő finn most arról is szólt néhány szót, milyen a véleménye a jelenlegi WRC-ről.

0 Tovább

Durván leszólta a Le Mans-sztár a Formula E-t

Finoman szólva sem nyerte el a háromszoros Le Mans-győztes André Lotterer tetszését a teljes egészében elektromos meghajtású formulaautók versenye, a Formula E. A német sztár szerint a sorozatra sokkal inkább egyfajta filozófiaként, semmit sportként lehet tekinteni.

0 Tovább

Michelisznek megmondták a Honda vezetői: nyernie kell Japánban!

Fantasztikus hétvégét zárt Japánban Michelisz Norbert, aki a motegi pályán megszerezte első diadalát gyári pilótaként. A magyar versenyző ugyanakkor elárulta, extra terhet rakott rá, hogy a Honda vezetői a nyitófutam előtt egyértelműen kimondták: győzelmet várnak tőle a pole pozícióból.

0 Tovább

Piszkos manőverek, őrült befutó és verekedés

Nem mindennapi befutót hozott a NASCAR World Truck Series Kanadában rendezett versenye, amelyen a cél előtt John Hunter Nemechek leszorította az addig vezető Cole Custert a pályáról, így a viaskodó feleket a pálya melletti füves részen intette le a kockás zászló. A harc a futam után is folytatódott.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek