Itt az új Michelisz? – Rangos díjjal jutalmazták Ficza szenzációs körét

A magyar motorsportrajongók nem csupán Michelisz Norbert parádés dobogójának örülhettek a WTCC moszkvai hétvégéjén, hanem annak is, hogy a mezőny másik magyarja, Ficza Ferenc futotta meg a főverseny leggyorsabb körét. Teljesítménye nem maradt elismerés nélkül.

0 Tovább

Újabb horrorbukás – jön a fejvédő az IndyCarban is?

Conor Dalyvel való ütközése után Josef Newgarden brutális balesetet szenvedett az Indycar vasárnapi versenyén Texasban. Bár az amerikai pilóta néhány töréssel megúszta a hatalmas bukást, a történtek újabb lökést adhatnak a fejvédelemre irányuló technológia 2017-es bevetetéséhez.

0 Tovább

A lelkes magyar szurkolók miatt irigylik Micheliszt riválisai

A WTCC moszkvai hétvégéjét megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján szóba került a hazai versenyek fontossága, és Michelisz Norbert riválisai elismerték, nagyon irigylik a magyar pilótát a Hungaroringre évről évre kilátogató több tízezer lelkes szurkolója miatt.

0 Tovább

Az elvesztett pontok után is van élet

Michelisz a legjobb hondás Moszkvában

Ötödik helyen zárta a szombati napot és az időmérőt a WTCC moszkvai fordulójában, Michelisz Norbert. A Honda magyar versenyzője így - az elvesztett pontok után - egy pontot és esélyt kapott a vasárnapi dobogós helyezések elérésére.

0 Tovább

Nincs kegyelem, Michelisz elvesztette pontjait!

Az FIA fellebbviteli bizottsága nyilvánosságra hozta csütörtöki tárgyalása utáni határozatát, mely szerint szabálytalan padlólemez használata miatt a Honda versenyzőit megfosztja Marokkóban szerzett pontjaitól. Az ítélet Michelisz Norbertet is érzékenyen érinti.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek