Michelisz: Irány a dobogó!

A hosszú várakozásnak végre vége, és a végtelennek tűnő hathetes nyári szünet után a WTCC mezőnye ismét visszatér a versenypályára. Hazánk kedvence, Michelisz Norbert ezúttal is a dobogót célozza meg, de reális énje tudja, nehéz dolga lesz Argentínában.

0 Tovább

Kiverte a biztosítékot a francia ralisztárnál a traktorból kreált sikán

Finoman szólva sem nyerte el Sébastien Ogier tetszését a múlt hétvégi Finn-ralira összetákolt "traktorsikán", mely a címvédő szerint nagyon veszélyes volt, és amelynek kihelyezése akár tragédiához is vezethetett volna.

1 Tovább

Tervezze meg ön az elektromos formulaautó új külsejét!

Nem mindennapi felhívást tett közzé a Formula E-ben szereplő Mahindra Racing, az indiai csapat ugyanis arra kéri szurkolóit, tervezzék meg ők jövő évi autójuk festését. A pályázatokat a Pininfarina tervezői brigádja bírálja el.

0 Tovább

Nyerhet-e vb-címet a MotoGP-ben az örök vesztes? 

Minden MotoGP rajongó ismeri Dani Pedrosát. A spanyol motorost, aki tíz éve meghatározó alakja a motorozás királykategóriájának. A spanyol versenyző azonban még sose tudta elérni minden pilóta álmát, hogy a legfelső kategóriában megnyerje a világbajnokságot. Most, hogy hosszabított a Hondával lehet bízni abban, hogy hátha sikerül felérnie a csúcsra. Igaz később, mint gondolta.

0 Tovább

Michelisz argentin riválisa már a hazai versenye lázában ég

Bő egyhónapos szünet után a WTCC mezőnye visszatér a pályára, méghozzá a bajnokságot óriási fölénnyel vezető José María López otthonában, Argentínában. A helyi hős öt tényezőt emelt ki, ami alapján leírta, miért várja különösen a versenyhétvégét.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek