Rossi szívesen tesztelné az F1-es Mercedest

Miután Jorge Lorenzo ódákat zengett mercedeses tesztjét követően, a MotoGP másik nagyágyúja, Valentino Rossi is lehetőséget kaphat egy ezüstnyíl volánja mögött. Az olasz klasszis szívesen vállalná az újabb F1-es kalandot.

0 Tovább

Kalandra fel! – ünnepélyes rajt a Hősök terén ​

Nekivágnak. Újra. A sivatagi kaland tulajdonképpen már azzal elkezdődik, hogy a versenyzők elindulnak a Hősök teréről, és a rajt helyszíne (esetünkben Monaco) felé veszik az irányt.

0 Tovább

Ezzel a szépséggel száguld jövőre Ogier

A Citroen után az M-Sport Ford is bemutatta a 2017-es rali-vb-n (WRC) szereplő autóját, melyet az elmúlt négy idényben világbajnok Sébasiten Ogier vezet majd. A festés egyelőre nem végleges, de már így is sokat sejtet.

0 Tovább

Szerződést kapott karácsonyra a kis Schumi!

Szerződést hozott a Jézuska Mick Schumachernek, így a hétszeres F1-es világbajnok Michael fia már biztosan az európai Formula-3-ban versenyez jövőre. A 17 éves tehetség már a következő idényben nagy lépést tehet a világbajnoki sorozat felé.

0 Tovább

Bunkoczi csomagolásban is gyors 

Tizenöt perc alatt összerakta a sivatagi holmiját - hiába no, a rutin, meg az évek...

Az Opel Dakar Team navigátora, Bunkoczi László tíz-egynéhány éve járja a világ különböző sivatagjait, úgyhogy ha álmából felkeltik, akkor is tudja, mit kell bepakolnia az utazótáskájába, ha maratoni sivatagi versenyre készül. Márpedig most arra készül - megint.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek