WRC: A túl gyors autók miatt maradt el a szakasz

Egészen különös indok miatt kellett törölni a hétvégén zajló Svéd rali 12. gyorsasági szakaszát: a 2017-es autók egyszerűen túl gyorsak ahhoz, hogy biztonságosan ki lehessen engedni őket a pályára.

0 Tovább

A McLaren visszatérhet Le Mans-ba!

Zak Brown, a McLaren új ügyvezető igazgatója szeretné, ha a legendás márka visszatérne egykori sikerei helyszínére, a Le Mans-i 24 órás viadalra. Az amerikai üzletember azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben megépítik LMP1-es prototípusukat.

0 Tovább

Karrierépítés az autósportban:Ismerje meg Austin Cindricet!

autósport austin cidric nascar 24h karrier verseny technikai sport

Tehetség, pénz, kapcsolatok. Egy olyan háromszög, amely legjobban behatárolja az autóversenyzők világát. Egyik elem sem hiányozhat, ha valaki sikeres akar lenni ezen a pályán. Austin Cindric fiatal és előtte a jövő. Családi kapcsolatainak hála az egyik összetevő megvan neki. Tehetség is szorult a fiúba, hiszen az alább olvasható interjúban több szemrevaló eredmény is feltűnik a minössze 18 éves ifjonctól.

0 Tovább

Így készült…

"Sokkal életszerűbb, mint egy szimulátor, de meg kell szokni" - Szalay Balázs így összegezte első tapasztalatait arról a különleges feladatról, amelyet a Vodafone új, 4G+ szolgáltatását népszerűsítő reklámfilm forgatása során kellett megoldania.

Életében először vezetett úgy, hogy a "szeme" négy okostelefon volt, s a vezetőfülke lefóliázott ablakai miatt csupán négy tablet segítette a tájékozódásban.

0 Tovább

Michelisz idén kapásból 100 százalékot nyújt majd

Második szezonjára készül a Honda gyári versenyzőjeként Michelisz Norbert, és az, hogy már ismeri az egész JAS Motorsportot, egyértelműen megkönnyíti helyzetét a debütáló évhez képest. A magyar pilóta úgy érzi, kapásból 100 százalékot tud majd nyújtani.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek