lesz-e női versenyző a forma-1-ben?

Gondolkodott már, hogy néhány kivételtől eltekintve miért a férfiak uralják az autó és motorsportokat? Talán Marta Garcia ezen változtathat. Sokak szerint a 21.század legtehetségesebb női autóversenyzője cseperedik fel a szemünk láttára. Garcia még csak 16 éves, de már a Ferrari érdeklődését is felkeltette. A következőkben szó lesz az eddigi női ígéretekről, Garcia karrierjéről és kitekintünk a jövőbeli tervekre is.

1 Tovább

Elrajtolt az AFRICA RACE!

Monacóban elrajtolt a 2017-es Africa Race, amelyen három magyar egység méreti meg magát. A mezőny délután a séte-i kikötő felé vette az irányt, ahonnan komppal indul útnak, s január 2-án reggel éri el Marokkó partjait.

0 Tovább

Rajtra kész a mezőny!

Lezajlott az adminisztratív és a technikai gépátvétel az Africa Race-en - a mezőny rajtra kész. A járművek már a monacói kikötőben várják a szilveszteri startot, amely után behajózik a mezőny, január 2-án pedig az első szakasszal elrajtol a 6500 kilométeres össztávú verseny.

0 Tovább

Nem lett bírósági ügy Rossi lökdösődéséből

Az internetre felkerült videófelvételek ellenére sem találták megalapozottnak a vádat, hogy Valentino Rossi meglökte vagy megrúgta volna Ana Cabanillast a valenciai paddockban, ezért hiába a szurkoló feljelentése, nem lesz folytatása az ügynek.

3 Tovább

Doppingolás a motorsportban – megéri?

Az elmúlt években a motorsportok képviselőit is egyre szigorúbb doppingellenőrzéseknek vetik alá, pedig az általános vélekedés még mindig az, hogy az illegális szerek használata vajmi keveset segíthet a versenyzőkön.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek