Szelfit készítene Vlagyimir Putyinnal, Szalay Balázs

A 6. Selyemút-rali a Vörös térről indul, a cél pedig Pekingben lesz, de amelyik egység és versenyző eljut odáig, annak több mint 10.500 km-et, benne majd 6000 szelektív szakaszt, versenykilométert kell majd megtenni a július 8-i rajtot követőn. Igen kemény 15 nap vár a magyar résztvevőkre, Szalay Balázsra és Bunkoczi Lászlóra valamint a Kovács Miklós és a Fazekas Károly vezette kamionos egységekre. Amit már előzetesen is tudni lehetett, hogy a verseny megújul, két év szünet után kerül ismét megrendezésre. Az Oroszországból rajtoló esemény, Kazahsztánt érintve Kínában ér véget.

0 Tovább

Jutta Kleinschmidt nyomdokain – feltörekvő hölgyek a terepraliban

Az FIA évek óta rengeteg energiát fektet abba, hogy segítse a nőket a motorsportban, ennek egyik fontos része pedig a terepralis hölgyek támogatása, melyet a katari szövetséggel karöltve igyekeznek minél hatékonyabban megvalósítani.

0 Tovább

A WTCC büszke rá, hogy életet lehelt López karrierjébe

A túraautózás világában ma egy emberként ünneplik a kétszeres világbajnok José María Lópezt, és a sikerek fényében fura belegondolni, hogy az argentin tehetség kis híján elkallódott. A WTCC promótere, Francois Ribeiro büszke rá, hogy López náluk tudott kibontakozni.

0 Tovább

A biztos pont

Ők jelentik a biztos pontot, a hátteret. Nekik köszönhető, hogy az Opel Mokka a maratoni versenyek minden szakaszán százszázalékos állapotban vághat neki a versenytávnak.

0 Tovább

Megverték a versenyzőt, aztán még ő kért bocsánatot

Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi múlt hétvégén az illionoisi Gateway Motorsports Parkba kilátogató szurkolók, ahol a NASCAR Truck Series mezőnye versenyzett. A futam után John Wes Townley a kocsiból kiszállva rátámadt Spencer Gallagherre - utóbbi kért bocsánatot.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek