A motorsport győztes keresztneve

Forma-1, IndyCar, rali vagy Formula E? Mindegy, a lényeg a győzelemhez úgyis az, hogy a keresztneved Sebbel kezdődjön. Sebastian Vettel, Sébastien Bourdais, Sébastien Ogier és Sébastien Buemi erről bővebben is tudna mesélni.

0 Tovább

A háromszoros bajnok beismeri, lassú volt

A hétvégén elrajtolt a MotoGP 2017-es idénye, és a nyitány nem is alakulhatott volna rosszabbul a háromszoros világbajnok Jorge Lorenzónak. A spanyol sztár nemcsak lassú volt a Ducatival, de végig kellett néznie azt is, ahogy a helyére igazoló Maverick Vinales azonnal nyer a Yamahával.

0 Tovább

F1: Előzés? Az meg mi?!

Beigazolódtak az előzetes félelmek az F1-es szezonnyitón, vagyis a vadonatúj, gyorsabb autókkal sokkal nehezebbé vált az előzés. A versenyzők elismerték, szinte képtelenség igazán közelről követni az elöl haladó autót.

0 Tovább

A Dakar visszatér Peruba


A 40. Dakar-rali január 6. és 20. között zajlik Dél-Amerikában, és az egyik legnagyobb újdonság, hogy a mezőny visszatér Peruba, vagyis lesznek sivatagos szakaszok.

0 Tovább

Vinales: esélyes vagyok!

MotoGP spiler tv vinales rossi marquez mezei dániel talmácsi gáborMaverick Vinales úgy érzi, hogy a bajnoki cím egyik esélyeseként nagy a nyomás rajta de ő ehhez már hozzászokott, hiszen a MotoGP előszezoni tesztjeit simán nyerte, négyből négyszer összesített elsőként zárva. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik nehéz lesz elvenni a fiatal spanyol étvégyát.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek