Anyagilag is megéri sikeresnek lenni az F3-ban

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a 2017-es szezontól 500 ezer euróra növeli a jutalomkeretet az európai Forma-3-ban. Az adott bajnok jövőbeni szereplését 100 ezer euróval segíti a szövetség, ám kizárólag saját sorozataiban.

0 Tovább

Rossi szerint Márquez a 2017-es szezon favoritja

A tesztek eddigi alakulása alapján Valentino Rossi úgy érzi, ismét Mar Márquezt kell legyőznie annak, aki idén világbajnok akar lenni a MotoGP-ben. Az olasz klasszis a Honda hosszú etapos köridőit emelte ki.

0 Tovább

WRC: Nem szerény a Toyota új ásza

A Toyota a hétvégén 1999 óta először győzött a rali-vb-n (WRC), ám a Yarisszal diadalmaskodó Jari-Matti Latvala figyelmeztetett, nélküle és az ő hasznos tanácsai nélkül ez a siker nem jöhetett volna össze.

0 Tovább

Tűzoltási technológia az űrkutatásból a mindennapokba

A tűz a gépjármű közlekedésben is az ember és a technika legkegyetlenebb ellensége.

Az autók és egyéb járművek mára a mindennapok nélkülözhetetlen munka és közlekedési eszközévé váltak, ráadásul hazánkban egy család vagyonának igen jelentős hányadát képezi a sokszor még hitellel is terhelt gépjármű értéke.

0 Tovább

Jönnek az eddigi legfuturisztikusabb formaautók!

A legmodernebb technológiához a legmodernebb külső dukál, így a Formula E a 2018-2019-es szezontól kezdve lecseréli jelenlegi, kissé esetlen autóit a valaha látott legfuturisztikusabb járgányokra.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek