Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lassan százévesek, de mozgékonyak

Amúgy is fantasztikus lesz az idei Members' Meeting Goodwoodban, de újabb jó hír érkezett: a huszas-hasrmincas évek autócsodáit is felvonultatják.

0 Tovább

Muller unokaöccse is harcol Michelisz ellen

Miután rövid "nyugdíja" után Yvan Muller visszatér a WTCR-be, hivatalossá vált, hogy a francia klasszis unokaöccse, Yann Ehrlacher is harcba száll Michelisz Norbert ellen 2018-ban. A sorozat mezőnye egyre erősödik.

0 Tovább

Múltidézés Alaszkában

Szalay Balázs harminc éve járt legutóbb Homerben.

Akkor egy táblával érkezett, amelyre az volt írva angolul: "Munkát keresek". Ennyi volt az összes angoltudása. Napokig bóklászott a kikötőben, sátorban aludt, míg végül az egyik halászhajón munkát kapott. Tulajdonképpen így kezdődött a felnőtté válásának története, hiszen azon a hajón tanult meg keményen dolgozni, ott kereste azt a kezdőtőkét, amellyel itthon vállalkozásba fogott.

Most három évtized után visszatért.

0 Tovább

Havazás tette tönkre Ogier tesztjét

Az egész Európát sújtó borzalmas időjárás nemcsak a Forma-1-es mezőny tesztjét tette tönkre, hanem a ralisokét is, akiket még Dél-Spanyolországban is akadályozott a hóesés. A címvédő Sébastien Ogier csak az előre tervezett penzum felét tudta teljesíteni.

0 Tovább

Mansell lesz a megnyitó 

Nemcsak, hogy félévszázados jubileumát ünnepli a versenypálya Thruxtonban, új központot is avatnak majd, méghozzá a Formula-1-es világbajnok Nigel Mansell és a legendás kommentátor, Murray Walker közreműködésével.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek