Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki volt AYRTON SENNA KEDVENC ELLENFELE? Interjú Terry Fullertonnal  

Akik látták az Ayrton Senna életéről szóló dokumentumfilmet biztos emlékeznek a zárójelenetre, amiben megkérdezik a brazil világbajnokot, hogy ki volt az az ellenfél, aki ellen a legnehezebb volt versenyezni. Senna pedig Terry Fullertont választotta. Nem Prostot, Schumachert, Mansellt, Patreset vagy Piquet. De ki is ő? Miért nem versenyzett soha a Forma-1-ben? És hogy élte meg a Senna elleni versenyzést?

0 Tovább

Michelisz bejelentkezett a 2017-es vb-címért

Nem óvatoskodik jövő évi esélyeivel kapcsolatban Michelisz Norbert, és kerekperec kijelentette, a Citroën gyári kivonulásával, valamint José María López és Yvan Muller távozásával a világbajnoki cím megszerzése lesz a célja jövőre a WTCC-ben.

0 Tovább

Letartóztatták a parkolóban vizelő részeg versenyzősztárt

Közszeméremsértésért letartóztatták az amerikai Le Mans Series rekordgyőztesét, Lucas Luhrt, miután, magáról megfeledkezve részegen könnyített magán egy versenypálya melletti benzinkút parkolójában.

0 Tovább

A MOTORSPORT LEGISMERTEBB ÁLLA

Nagyon sok embernek van jellegzetes arcvonása. Van, akinek nagy orra van, vagy mandulaszemű, vagy nagy fülű. A motorsport világában szinte mindenféle jellegzetesség megtalálható. De annyira karakteres arcszerkezete kevés embernek van, mint David Coulthardnak. Ha meghalljuk a skót pilóta nevét, talán az ugrik be mindenkinek, hogy másodhegedűs, nem elég jó. Tulajdonképpen ő volt Hakkinen és Raikönnen ''Barichellója''. Mostanában viszont teljesen más miatt híres. Igazi szakkommentátorrá nőtte ki magát, aki már úgy követi a Forma 1-et a csatornák közt, mint ahogy nálunk Hajdú B. István a Bajnokok Ligáját.

0 Tovább

Repülnek a magyar kamionok a rangos terepralin

Remekül kezdődött a két magyar kamionos egység számára a rangos Marokkó-rali, melyen olyan sztárok is rajthoz álltak, mint Nasszer Al-Attijah vagy Mikko Hirvonen. Fazekas Károly a második, Kovács Miklós pedig a harmadik helyen áll a kamionosok között az első igazi próbatétel után.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek