Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapest szívében parádéztak a DTM-sztárok

Látványos beharangozó eseménnyel vette kezdetét a DTM hungaroringi fordulója, mely során a kategória sztárjai Budapest belvárosában tettek egy kört bivalyerős járgányaikkal. Paul di Resta, Augusto Farfus és Jamie Green nem fogta vissza magát az Andrássy úton.

0 Tovább

Kubica a hétvégén visszatér a Renault volánjához

Robert Kubica a hétvégén ismét egy Renault volánja mögött száguld, ám a korábbi F1-es sztár nem a világbajnoki sorozatba tér vissza, hanem a Renault Sport Trophy spái állomásán méreti meg magát. A lengyel klasszis már nagyon várja a bevetést.

0 Tovább

Michelisz elbizonytalanodott saját magában

Michelisz Norbert elismerte, úgy kellett már neki a Japánban megszerzett idei első diadala, mint egy falat kenyér, mert a győzelmi ínség egyre jobban nyomasztotta. A versenyző az elmúlt hónapokban már saját magában is elbizonytalanodott.

0 Tovább

Ittasan okozott halálos autóbalesetet a bajnok

A rendőrség letartóztatta Vikash Anandot, az indiai Formula 1600 idei bajnokát, mert ittasan okozott közúti autóbalesetet, melyben egy ember életét vesztette, további tíz pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A 22 éves versenyző néhány karcolással megúszta.

0 Tovább

A Formula e Bernie Ecclestone-ja. ISMERJE MEG Alejandro AgagOT, az elektromos sorozat vezetőjéT

Alejandro Agag, még csak 46 éves, de volt már politikus és üzletember is. Most pedig jó úton halad, hogy a Forma-1-et letaszítsa a formaautós sorozatok képzeletbeli trónjáról. Mert míg az F-1-et lassan megfojtja a Nemzetközi Automobil Szövetség sok rosszabbnál rosszabb szabálya, addig a Formula E szárnyal, és egyre több sztárt csábít magához. Olyanokat például, mint José María López, a WTCC jelenlegi koronázatlan királya.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek