Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

BMW: Irány Le Mans, a WEC és a Formula E!

Remek hírekkel örvendeztette meg a BMW a motorsport világát, a bajor márka ugyanis bejelentette, hogy 2018-tól csatlakozik a megbízhatósági-vb-hez (WEC), ezzel együtt pedig visszatér Le Mans-ba, sőt, a Formula E-ben szereplő Andretti-istállóval is szoros együttműködést alakít ki.

0 Tovább

Ember a pálya szélén – Jamey Price a világ egyik legjobb sportfotósa 

Sokan talán nem tartják fontosnak azt, hogy egy sporteseményt minél több fotós, minél több képpel örökítsen meg. Én ezt mindig is másképp gondoltam, mert ennek köszönhetően születtek legendás képek, amik örökre fennmaradnak az utókornak. Az egyik legjobb szakember ebben a szakmában nem más, mint Jamey Price, aki karrierje során már több mint 10 díjat vehetett át, és a GQ magazin is beválasztotta a világ legjobb 10 fotósa közé. Jelen pillanatban olyan partnerekkel dolgozik, mint a Ducati, az Audi, Lamborghini, Aston Martin vagy a Red Bull. De vágjunk is bele, ismerjük meg kicsit jobban a melóst a pálya szélén…

0 Tovább

Michelisz: „Ezt nehéz megemészteni!”

Noha sanghaji második helyével Michelisz Norbert messze túlszárnyalta az előzetes várakozásokat, a magyar versenyző öröme mégsem felhőtlen, mert az utolsó körben, ráadásul egy kérdéses szituáció után vesztette el a vezetést a nyitófutamon.

0 Tovább

Az álmok útján: Kiss Norbert DTM-autót vezetett

Egyik nagy álma vált valóra Kiss Norbertnek, amikor péntek késő délután a Hungaroring aszfaltján életében először kipróbálhatott egy DTM-autót. A magyar versenyző azt szeretné, ha lenne folytatása a történetnek.

0 Tovább

Három kérdőjel: Ki az Indycar új királya? Simon Pagenaud? Az ki?

Sokan nem ismerik Simon Pagenaud történetét. A francia pilóta idén, 32 évesen felért a csúcsra és az IndyCar bajnoka lett. Nem volt könnyű útja, megjárta a LeMans sorozatot, versenyzett a Formula Renault világában is és végre, 15 év profi pályafutás után hazaért. Hatalmas nyomás került le a válláról, ezt az is bizonyítja, hogy miután megnyerte a bajnokságot, csak annyit mondott:,,Áldott vagyok."

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek