Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnokavatók hétvégéje: Márquez, Ekström, Wittmann és Ogier is a csúcson

Különleges hétvégét zárt a motorsport világa, hiszen a legkiemelkedőbb sorozatok közül négyben is bajnokot avattak. Marc Márquez a MotoGP, Mattias Ekström a ralikrossz-vb, Marco Wittmann a DTM, Sébastien Ogier pedig a WRC idei királya.

0 Tovább

Egy korszakos zseni emberi oldala – Interjú Jimmie Johnsonnal

Megszállottság? Elhivatottság? Kitartás? Mitől lesz valaki hatszoros bajnok Amerikában? A Superman becenévre hallgató Jimmie Johnson az amerikai autósport élő legendája. Hatszoros NASCAR Sprint Kupa bajnok és kétszer sikerült megnyernie a híres Daytona 500 versenyt. Sokan szeretik viszont vannak, akik nem kedvelik pont azért, mert ilyen sikereket ér el. Most egy kicsit lazább oldaláról ismerhetjük meg a 48-as autó pilótáját.

0 Tovább

Egyre biztosabban látszik Robert Kubica jövője

A vegyes eredményekkel záruló ralis évek után Robert Kubica szinte biztosan visszatér a gyökerekhez, és ismét a gyorsasági autók világában versenyez tovább. A korábbi F1-es sztárnak több ajánlata is van, de még nem döntött, melyiket választja.

0 Tovább

Jubileumi csapatás a Mecsekben - VISSZATEKINTÉS A hétvégi 50. Mecsek ralirA

A múlt hétvégi Mecsek ralinak már közel sem volt olyan nagy tétje. Herczig Norbert már korábban bajnok lett, így a szezonzárónak inkább csak presztízs értéke volt, illetve a Herczig mögötti pozíciókért ment a harc, amelyben Hadikék nyertek.

0 Tovább

Michelisz: „Ez az eddigi legjobb WTCC-s szezonom!”

Bár egy versenyhétvége még hátravan a WTCC idei szezonjából, Michelisz Norbert máris mérleget vont a 2016-os történtekről, és megállapította, ez volt a legjobb idénye a sorozatban. Mindezt a számok is alátámasztják.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek