Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar menetelés Marokkóban: harmadik lett a kamionos egység!

Remekül sikerült a magyar kamionosoknak a rangos Marokkó-rali, melyen Fazekas Károly a harmadik, míg Kovács Miklós a negyedik helyen végzett a kategóriában. Ez az eredmény bizakodásra ad okot a jövőt illetően is.

0 Tovább

Mi vagyunk a mérce! – Interjú Mark Webberrel

Ha csak valami katasztrófa nem történik, a Porsche csapat már behúzott kézifékkel is megnyeri az idei World Endurance bajnokságot. Persze, nincs könnyű dolguk, fenyegeti őket a Toyota és az Audi is, de házon belül is megy a verseny a második számú Porschéval. Mark Webberrel beszélgetünk tehát, LeMans-ról, a szezonjáról és arról, hogy még 2017-ben is a Stuttgarti alakulatot fogja e erősíteni…

0 Tovább

Ismét versenyautóban a paralimpiai hős!

Miután a riói paralimpiáról két arannyal és egy ezüsttel tért haza, Alex Zanardi nem vesz vissza a tempóból, és a hétvégén már Mugellóban száguld egy BMW M6 GT3 volánjánál. Az olasz klasszis alig várja az újabb megméretést.

0 Tovább

A kis Schumi nagy lépése – egyre közelebb az F1

Az idén a német és olasz Formula-4-ben versenyző Mick Schumacher 2017-ben már a Formula-3-ban száguldana, vagyis megtenné a következő fontos lépést az F1 felé. Kiemelkedő eredményei fényében a terv egyáltalán nem megvalósíthatatlan.

0 Tovább

MotoGP-bajnok az F1-es Mercedes volánjánál

Élete egyik nagy álma vált valóra a háromszoros MotoGP-világbajnok Jorge Lorenzónak, amikor a napokban kipróbálhatta a Mercedes 2014-es Formula-1-es autóját. A spanyol sztárt magával ragadta a különleges élmény.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek