Szalayék lendületben

Lendületbe jöttek. Erre utal az eredmény - 31. hely a szakaszon, 29. az összetettben -, no és az is, hogy az asztanai táborban széles mosollyal az arcán mesélte az élményeit az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László.

Izgalmas szakasz volt. Még a toppilóták is azt mondták, évek óta nem láttak ilyet, hogy egy pálya a sofőr szempontjából is élvezetes legyen, ugyanakkor a navigátor oldaláról is vérbeli kihívást jelentsen. Pedig ez az igazi tereprali...

0 Tovább

Egy hónapja majdnem meghalt, most törött csontokkal nyert

Igazi hősként ünnepelte az IndyCar közössége Josef Newgardent, aki alig egy hónappal horrorbukása után máris versenyt tudott nyerni a sorozat iowai fordulóján. Az amerikai pilóta beismerte, maga is meglepődött, milyen jól bírta a strapát.

0 Tovább

Újraépíti az önbizalmát

Szalay Balázs kíváncsi volt. Arra, hogy mennyire tudta feldolgozni a két hónappal ezelőtti, bábolnai bukást, amelyben nem csupán az Opel Mokka tört rommá (a szervizcsapat emberfeletti tempóban építette újjá), hanem a pilóta válla is megsérült.

0 Tovább

Eső, sár, törölt szakasz

A verseny első, vérbeli terepralis szakaszára készültek. Végül azonban csalódniuk kellett, mert a rendezőség az elmúlt napok heves esőzése miatt úgy döntött, törli a Silk Way-rali Kazany és Ufa közötti mért szakaszát. A pályabejáró csapat jelentése szerint túl mély volt a sár a pályán, a patakok pedig annyira megduzzadtak - legalábbis a tábori legendák szerint -, hogy helyenként két méter magas volt a víz. Így pedig...

0 Tovább

Bajnokok egymás közt: nem lesz sem pátyolgatás, sem mentorkodás

A MotoGP kétszeres világbajnoka, Casey Stoner kijelentette, esze ágában sincs babusgatni Jorge Lorenzót 2017-ben csak azért, mert akkor már mindketten a Ducati alkalmazottai lesznek. Az ausztrál ettől az évtől a csapat tesztpilótája, míg az olasz jövőre csatlakozik hozzájuk.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek