Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Denny Hamlin: Győzelmeket, bajnoki címeket várok! 

A NASCAR rajongóknak ismerősen csenghet Denny Hamlin neve. A 11-es talán most van élete formájában, de vajon meg tudja-e szerezni a bajnoki címet? Elég ehhez egy bombaforma? A válaszra még pár hónapig várnunk kell. Most viszont elolvashatják, hogy mit gondol Hamlin jelenlegi csapattársairól és hogy képzeli el ő maga a jövőjét.

0 Tovább

Aktív pihenőnap

Pihentek. Persze amennyire lehetett, aktívan, hiszen lendületben kell maradni. Az Africa Race szünnapján Szalay Balázs reggel piacra ment és halat, rákot vásárolt (amit azután megsütött a csapatnak), Bunkoczi László előkészítette a másnapi itinert, a szervizcsapat pedig az Opel Mokkán dolgozott. Kicserélték a kopó alkatrészeket, szétszedték és újra összerakták a versenyautót, mindent ellenőriztek rajta, hogy legjobb állapotba hozzák a "második félidő" előtt.

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős öt szakasz után a 12. helyről várja a folytatást.

0 Tovább

SChumacher fiát nem érdekli a rivaldafény

schumacher család fia kis schumi schumi3 forma1 bajnok betegség világbajnok ralph michaelBár talán az autóversenyzés történetében egyik fiatal tehetség lépéseit sem követték még olyan árgus szemekkel, mint Mick Schumacherét, a német remekül állja a sarat és igyekszik csak a vezetésre figyelni.

0 Tovább

Dakar: Hullanak a sztárok, mint a legyek

Nasszer Al-Attijah korai búcsúja után a ralilegenda Carlos Sainz és a tavalyi motoros győztes Toby Price is kiesett a Dakar raliról. Mindez arra utal, hogy az idei szakaszok valóban nagyobb kihívás elé állítják a versenyzőket, mint 2016-ban.

0 Tovább

Bunkoczi László blogja az Africa Race-ről 

December 29-én reggel nagyon hidegben, de rettentően vidáman hagytuk el Magyarországot. Én különösen jókedvű voltam, mert a lakóbuszunkban gyakorlatilag bepótoltam az összes alváshiányomat, amit az elmúlt időszakban összeszedtem. Nizzába megérkezni kipihenten nagy ajándék, Monacóban még a gépátvétel is egy fantasztikus élmény.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek