Michelisznek megmondták a Honda vezetői: nyernie kell Japánban!

Fantasztikus hétvégét zárt Japánban Michelisz Norbert, aki a motegi pályán megszerezte első diadalát gyári pilótaként. A magyar versenyző ugyanakkor elárulta, extra terhet rakott rá, hogy a Honda vezetői a nyitófutam előtt egyértelműen kimondták: győzelmet várnak tőle a pole pozícióból.

0 Tovább

Piszkos manőverek, őrült befutó és verekedés

Nem mindennapi befutót hozott a NASCAR World Truck Series Kanadában rendezett versenye, amelyen a cél előtt John Hunter Nemechek leszorította az addig vezető Cole Custert a pályáról, így a viaskodó feleket a pálya melletti füves részen intette le a kockás zászló. A harc a futam után is folytatódott.

0 Tovább

Bolíviai pályabejárás: Meglepetés, meglepetés!

Kulcsmomentumok

- Sport szempontból különleges, homokos területeket fedezhet fel a 2017-es Dakar-rali mezőnye Bolíviában

- A maratoni szakaszok döntő fontosságúak lesznek, és különbséget kovácsolnak az indulók között

- A navigációs képességek kifizetődnek majd a változtatások és új eszközök által

0 Tovább

A versenyzősztárok már nagyon várják a Bajnokok Tornáját

Bár az eseményig majd' öt hónap hátravan, a versenyzősztárok már alig várják, hogy ismét részt vehessenek a Bajnokok Tornáján, melyet ezúttal Miamiben rendeznek. Kurt Busch, Sebastian Vettel, Ryan Hunter-Reay - csupán néhány név a meghívott klasszisok közül.

0 Tovább

Ismerjétek meg Mr. Le Mans-t, Tom Kristensent

Két évvel a visszavonulása után, Tom Kristensenben még mindig ég a tűz. Senki más nem járult hozzá annyira az Audi sikeréhez, mint ő. Kristensen már a 2000-ben tudott Le Manst nyerni, akkor még egy Porsche motoros prototípussal, de szintén az Audi programjában. Ezután zsinórban ötször nyerte meg az ikonikus versenyt, megelőzve ezzel Jacky Ickxet, minden idők legsikeresebb Le Mans pilótáját.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek