Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végre kiautózta magát!

Az első száz kilométeren az előtte induló alaposan próbára tette Szalay Balázs idegrendszerét (egyszerűen képtelenség volt megelőzni, így kénytelen volt a porában autózni), utóbb azonban a magyar versenyző ráállt a gázra, így Bunkoczi Lászlóval végre úgy érezhették a célban, hogy kiautózták magukat. Az Opel Dakar Team párosa a szakaszon a kilencedik helyen végzett, az összetettben pedig a 12. pozícióból várja a folytatást.

1 Tovább

Al-Attijah: „Game over” – kiesett a katari

Hiába a remek nyitány, Nasszer al-Attijahnak már a harmadik szakasz után szertefoszlottak a győzelemről szövögetett álmai a Dakaron, és úgy tűnik, a Toyota többi versenyzője is alulmarad a peugeot-sokkal szemben.

0 Tovább

Homokdűne, kiszáradt folyómeder, kősivatag

Azt ígérték: a szerdai lesz az egyik legfárasztóbb nap az Africa Race-en. Nos, alaposan el is fáradtak a versenyzők, de akadtak olyanok, akiknek kisebb gondjuk is nagyobb volt a fáradtságnál este a táborban. Az "étlapon" szerepelt homokdűne, kiszáradt folyómeder, kősivatag - minden, mi szem-szájnak ingere. És persze, a technika ördöge is akcióba lendült...

0 Tovább

A toyotások unják már az ellenfelek nyafogását

Miután a Peugeot-t vezető Carlos Sainz azzal vádolta meg a Toyotát, hogy a Dakar szabályrendszere igazságtalan technikai előnybe hozza őket a franciák autóival szemben, az ellenfelek éles kritikákkal vágtak vissza.

0 Tovább

Vérbeli versenynap

Nehéz napja volt kedden az Africa Race mezőnyének, ki ezért, ki azért szenvedett meg vele. Homokos és sziklás rész, gyors, és technikás szakasz is szerepelt az útvonalban, és az itiner is megnehezítette a navigátorok dolgát - megtörtént, hogy a szélrózsa minden irányából érkeztek a járművek. Ez pedig azért nem teljesen szokványos még egy maratoni terepraliversenyen sem.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek