​Egy héttel a dobogós helyezés után! Szerviz tapasztalatok Kiss Pál Tamástól a nyírádi verseny előtt. 

Egy héttel ezelőtt lett harmadik a ralikrossz Európa bajnokság norvégiai Hellben rendezett második fordulójában, Kiss Pál Tamás, aki már a következő versenyeire készül, de a siker után biztos, hogy nagyon optimistán várja a folytatást. Ennek ellenére részletesen kikérdeztük kálváriájáról, mert azért nem volt sima az elmúlt 10 napja.

0 Tovább

Elképesztő dráma Le Mans-ban – még a riválisok is a Toyotát siratják

0 Tovább

Kiss Norbi: Most nem érzem magam akkora királynak, de ez király volt

Amikor Nogaróba utazott Kiss Norbert, a kamionos Európa-bajnoki idény harmadik versényhétvégéjére, az előző két idény kamionos Európa-bajnokaként, akkor azt mondta, hogy hiába van már dobogós helyezése, hiába haladnak jól a dolgok, nem érzi magát akkora királynak, mint egy évvel korábban.

0 Tovább

Botrány botrány hátán a rali-vb-n

Az eddig is világos volt a rali kedvelőinek, hogy a WRC nem mostanában éli legszebb napjait, ám mára eljutottunk odáig, hogy szinte mindennapra jut valamilyen botrányos téma, mely tovább rontja a világbajnoki sorozat amúgy is megtépázott hírnevét.

0 Tovább

Michelisz újabb rekordokat döntött

Nagy visszhangot váltott ki, amikor 2014-ben a Honda Civic Type R új körrekordot állított fel a Nürburgring-Nordschleifén az elsőkerék-meghajtású utcai autók között, ezért a japán gyártó további öt kultikus versenypályán kísérelt meg hasonlót - Monzában és a Hungaroringen Michelisz Norberttel a volánnál.
0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek