Horrorbaleset: örülnek, hogy megúszták néhány törött csonttal


Törött csontjaik és belső sérüléseik ellenére is hálás a sorsnak a Stéphane Lefebvre, Gabin Moreau ralipáros, amely a hétvégi Német Ralin szenvedett súlyos balesetet, amikor az útról lesodródva a pályaszéli köveknek és fáknak csapódott.

0 Tovább

Az örök optimista - Alex Zanardi

Mit lehet mondani, egy olyan emberről, aki egyetlen hibának köszönhetően, elveszíti mindkét lábát, teljesen megváltozik az élete, és nem zuhan össze, beletörődik és szinte boldogabban éli tovább az életét? Egy hős? Azt kell mondanom, az én szememben mindenképp az. Nem adta fel, folyamatosan új kalandokat keres. És így tudott WTCC futamokat nyerni, azóta is versenyzik a BMW-vel, és idén ismét ott lesz a paralimpián, Rióban.

0 Tovább

Valentino Rossi: Húsz évvel az első győzelem után

Pontosan húsz évvel ezelőtt szerezte meg első győzelmét a gyorsaságimotoros-vb-n Valentino Rossi a 125 köbcentis géposztályban, és a sors fura játéka, hogy az olasz zseni ezen hétvégén épp Brnóban ünnepelheti a szép évfordulót.

0 Tovább

Senna családja nem bírna ki még egy tragédiát

Miután Bruno Senna jövője egyre bizonytalanabb a Formula E-ben, a brazil pilóta elkezdett más sorozatok után nézelődni, ám beismerte, hiába vonzó számára az IndyCar, az oválos száguldást már csak családja miatt sem merné megkockáztatni.

0 Tovább

Ami veretés és a füst mögött van - Ken Block

Ken Block 48 éves. Karrierje során már volt youtube sztár, WRC-pilóta, játékfejlesztő, cégvezető és motorversenyző. Most viszont, ahogy már hallhattátok, új kihívás után nézett, úgy döntött, elindul az FIA Ralikrossz világbajnokságán.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek