Herczig Norbi: "Minden összeállt, ezért vagyunk ilyen gyorsak."

A hír így szól: Herczig Norbert nyerte az országos bajnokság idei negyedik futamát, a Veszprém-ralit is. A címvédő előzőleg az Eger-, a Miskolc- és a szombathelyi Iseum-ralin sem talált legyőzőre. A hétvégi viadal honlapja szerint a második helyen Ollé Sándor, míg a harmadikon Balogh János zárt.

0 Tovább

Itt az új Michelisz? – Rangos díjjal jutalmazták Ficza szenzációs körét

A magyar motorsportrajongók nem csupán Michelisz Norbert parádés dobogójának örülhettek a WTCC moszkvai hétvégéjén, hanem annak is, hogy a mezőny másik magyarja, Ficza Ferenc futotta meg a főverseny leggyorsabb körét. Teljesítménye nem maradt elismerés nélkül.

0 Tovább

Újabb horrorbukás – jön a fejvédő az IndyCarban is?

Conor Dalyvel való ütközése után Josef Newgarden brutális balesetet szenvedett az Indycar vasárnapi versenyén Texasban. Bár az amerikai pilóta néhány töréssel megúszta a hatalmas bukást, a történtek újabb lökést adhatnak a fejvédelemre irányuló technológia 2017-es bevetetéséhez.

0 Tovább

A lelkes magyar szurkolók miatt irigylik Micheliszt riválisai

A WTCC moszkvai hétvégéjét megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján szóba került a hazai versenyek fontossága, és Michelisz Norbert riválisai elismerték, nagyon irigylik a magyar pilótát a Hungaroringre évről évre kilátogató több tízezer lelkes szurkolója miatt.

0 Tovább

Az elvesztett pontok után is van élet

Michelisz a legjobb hondás Moszkvában

Ötödik helyen zárta a szombati napot és az időmérőt a WTCC moszkvai fordulójában, Michelisz Norbert. A Honda magyar versenyzője így - az elvesztett pontok után - egy pontot és esélyt kapott a vasárnapi dobogós helyezések elérésére.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek