A horrorbukás után megváltozhat a legendás szakasz

Stéphane Lefebvre óriási balesete után az FIA megvizsgálja, miként tehetné biztonságosabbá a Német Rali legendás Panzerplatte szakaszát, ahol az útszéli betontömbök már több nagy bukáshoz vezettek.

0 Tovább

Hamarosan megváltozhat a pontrendszer a WTCC-ben

Az igazságosság jegyében valószínűleg megváltoztatják a pontrendszert a WTCC-ben, hogy a fordított rajtrácsos versenyek ne nyomjanak annyit a latban, mint azok, amelyeken a rajtsorrendet az időmérő eredménye határozza meg. A csapatidőfutam szerepét is növelnék.

1 Tovább

Pilóta nélküki versenyautók: az első sikeres nyilvános szereplés

Nagy vihart kavart, amikor a Formula E vezetői bejelentették, hogy a jövőben az úgynevezett Roborace lesz a sorozat egyik betétfutama, melyben önmagukat vezető, pilóták nélküli autók versenyeznek majd. A merész vízió azonban kezd formát ölteni.

0 Tovább

Kiss Norbert: a legjobb érzés hazai pályán versenyezni

Négy versenyen négy dobogós helyet szerzett Kiss Norbert a kamion Európa-bajnokság hungaroringi fordulóján, a magyar versenyzőt azonban a remek eredményeknél is jobban lelkesítette hazai szurkolói támogatása.

0 Tovább

Egyre több gyártót vonz a WEC

A szurkolók és a gyártók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a megbízhatósági-vb (WEC), igaz ugyanakkor, hogy az új beszállók nem a prototípusokat felvonultató LMP1, hanem más osztályok felé kacsingatnak.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek