Egy riválissal kevesebb – távozik a világbajnok a WTCC-ből!

Az elmúlt hetek pletykái beigazolódtak, és hivatalossá vált, hogy a harmadik WTCC-s világbajnoki címe felé robogó José María López az idény végén távozik a sorozatból, és visszatér a formaautók világába. Az argentin klasszis a Formula E-be nyergel át.

0 Tovább

Apja nyomdokain a kis Schumi 

Noha menedzsmentje oroszlánként védi a sajtó elől, a legendás Michael Schumacher fia, Mick nemrég nyilatkozott a Pirellinek, és szavaiból kiderül, a versenypályán ugyanaz a szenvedély hajtja, mint hétszeres F1-es világbajnok édesapját.

0 Tovább

Új színek, új korszak

Kék, sárga és piros - ezek az Opel Mokka új színei. Szalay Balázs és Bunkoczi László autója már javában úton van Moszkva irányába, ahol a páros pénteken elrajtol vele a tízezer kilométeres Silk Way-ralin

0 Tovább

Szelfit készítene Vlagyimir Putyinnal, Szalay Balázs

A 6. Selyemút-rali a Vörös térről indul, a cél pedig Pekingben lesz, de amelyik egység és versenyző eljut odáig, annak több mint 10.500 km-et, benne majd 6000 szelektív szakaszt, versenykilométert kell majd megtenni a július 8-i rajtot követőn. Igen kemény 15 nap vár a magyar résztvevőkre, Szalay Balázsra és Bunkoczi Lászlóra valamint a Kovács Miklós és a Fazekas Károly vezette kamionos egységekre. Amit már előzetesen is tudni lehetett, hogy a verseny megújul, két év szünet után kerül ismét megrendezésre. Az Oroszországból rajtoló esemény, Kazahsztánt érintve Kínában ér véget.

0 Tovább

Jutta Kleinschmidt nyomdokain – feltörekvő hölgyek a terepraliban

Az FIA évek óta rengeteg energiát fektet abba, hogy segítse a nőket a motorsportban, ennek egyik fontos része pedig a terepralis hölgyek támogatása, melyet a katari szövetséggel karöltve igyekeznek minél hatékonyabban megvalósítani.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek