Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az egyéniségek hiányát nyögi a DTM

Lewis Hamilton, Valentino Rossi, Yvan Muller - csupán néhány nagy egyéniség a motorsport világából, akik eredményeik mellett erős egyéniségükről is híresek, és a DTM-es szakértők szerint épp ez hiányzik az ő kedvenc sorozatukból.

0 Tovább

Hajrájához ért a készülődés

A készülődés a célegyenesébe érkezett, a szervizkamionba lassan bekerülnek az utolsó alkatrészes dobozok - katonás rendben, hogy Afrikában már ne kelljen gondolkodni, hanem a szerelők álmukból felébresztve is tudják, melyik alkatrész hol található.

0 Tovább

Egy hajszál választotta el Rossit az F1-től

Valentino Rossi 2006 környékén komolyan kacérkodott a gondolattal, hogy motoros sikerei után átnyergeljen a Formula-1-be - árulta el nemrég a klasszis versenyző édesapja. Az olasz maga döntött úgy, hogy marad a MotoGP-ben.

0 Tovább

Micheliszt máig kísérti Muller sportszerűtlensége

Bár a túraautó-vb (WTCC) katari idényzárója óta lassan egy hónap eltelt, Michelisz Norbert a mai napig végtelen szomorúsággal gondol vissza az ott történtekre. A magyar versenyzőt a helyzet igazságtalansága zavarja leginkább.

1 Tovább

A moszkvai Formula E megálmodója – Peter Bukhtoyarov

Avagy interjú egy Ferrari fanatikussal, aki maga is versenyez. Álmodozott már arról, hogy egyszer Formula 1-es autót vezethet? Vagy hogy a világ leggyorsabb sportautóit terelgetheti valós versenypályákon? Peter Bukhtoyarov a Ferrari törzsszurkolói klubjának tagja, ahol versenyeken is indul. A következő interjúban esik szó a kezdetekről, az élményeiről és a ''legekről''.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek