A WTCC büszke rá, hogy életet lehelt López karrierjébe

A túraautózás világában ma egy emberként ünneplik a kétszeres világbajnok José María Lópezt, és a sikerek fényében fura belegondolni, hogy az argentin tehetség kis híján elkallódott. A WTCC promótere, Francois Ribeiro büszke rá, hogy López náluk tudott kibontakozni.

0 Tovább

A biztos pont

Ők jelentik a biztos pontot, a hátteret. Nekik köszönhető, hogy az Opel Mokka a maratoni versenyek minden szakaszán százszázalékos állapotban vághat neki a versenytávnak.

0 Tovább

Megverték a versenyzőt, aztán még ő kért bocsánatot

Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi múlt hétvégén az illionoisi Gateway Motorsports Parkba kilátogató szurkolók, ahol a NASCAR Truck Series mezőnye versenyzett. A futam után John Wes Townley a kocsiból kiszállva rátámadt Spencer Gallagherre - utóbbi kért bocsánatot.

0 Tovább

Irány Moszkva!

Mindössze tíz nap van a 2016-os Silk Way-rali rajtjáig, úgyhogy 30 ország csapatai már nagy erőkkel készítik elő az útjukat Moszkvába, ahol a világ egyik legismertebb sportcsarnokánál (a Luzsnyiki-stadionnál) kerül sor az adminisztratív és technikai ellenőrzésre, a nagyszabású rajtceremóniát pedig a Vörös téren tartják meg.

0 Tovább

Kínai nyelvlecke – terepralisoknak

A kínai nyelv a világon az egyik legnehezebb - ha nem a legnehezebb. Szalay Balázs és Bunkoczi László mégis vállalkozott arra, hogy elsajátítsa az elengedhetetlenül szükséges szavakat, mondatokat és írásjeleket, hiszen a július 8-án rajtoló Silk Way-rali mezőnye az idén átszeli a Góbi sivatagot és Pekingben ér célba, vagyis a most "felcsípett" nyelvtudás nagyon hasznos lehet.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek