,,Jobb pozícióban vagyok, mint valaha’’ – Jost Capito

Jost Capito jelenleg a Volkswagen Motorsport főnöke, emellett egy igazi benzingőz őrült. Sosem áll le, mindig megy előre, akár falakon át is. Vezetése alatt, a Volkswagen újra a virágzását éli. Idén az a megtiszteltetés érte, hogy ő vezényelheti le a Volkswagen Motorsport 50. jubileumi évét.

0 Tovább

Jövőre sem lesz több esélye Micheliszéknek?

Pesszimista jövőképet festett 2017-ről Michelisz Norbert hondás csapattársa, Tiago Monteiro, aki szerint a Citroen jelenlegi fölénye akkora, amely gyári támogatás nélkül is kitart majd jövőre. A portugál ugyanakkor úgy véli, az is fontos lesz, kik vezetik majd a franciák autóit.

0 Tovább

Nem szerény a MotoGP friss győztese

Miután Cal Crutchlow megnyerte élete első MotoGP-versenyét Brnóban, kijelentette, hogy a felszáradó pályán nincs nála jobb motoros a világon. A 30 éves versenyző 1981 óta az első brit, aki futamot tudott nyerni a királykategóriában.

0 Tovább

Itt a vége – Rossi lemondott a világbajnoki címről

Az 53 pontos hátrányban lévő Valentino Rossi úgy véli, az idei MotoGP-szezon hét hátralevő futama már nem elég ahhoz, hogy behozza az élen álló Marc Márquezt, aki az olasz szerint nemcsak kivételesen gyors, hanem rendre jó döntéseket is hoz.

0 Tovább

Extrém boxbaleset: „Hirtelen egy autó volt a fejemen”

Kis híján tragédiába torkollt egy különös boxbaleset az IndyCar poconói futamán, amikor Alexander Rossi autója egy ütközés után ellenfele, Helio Castroneves fején landolt. A brazil szerencsére ép bőrrel megúszta az esetet.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek