Egy átlag colorÁDÓI srác, aki az "áloméletet" éli –Tanner Foust

Műsorvezető, apa, emellett pedig autóversenyző is. De nem csak egy sorozatban vesz részt: ralikrossz, GRC és Formula drift a menűje. Tanner Foust tehát nem unatkozik, azonban mégis sikerült egy kis időt szakítania, íyg beszéllhettünk vele egy jót.

0 Tovább

Formulaautóval a grönlandi jégtakarón

A globális felmelegedés veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet a Formula E sorozat, e kampány egyik fontos állomásaként pedig Lucas di Grassi nemrég végigszáguldott elektromos versenyautójával az egyre gyorsabban olvadó grönlandi jégtakarón.

0 Tovább

Magyar tinilány oktatta a mezőnyt Brnóban

Hét trófeával és a magyar bajnoki címmel tért haza a 15 éves Keszthelyi Vivien Brnóból, ahol a Közép-európai Zóna Kupa túraautós sorozat futamait rendezték meg a hétvégén. A magyar versenyzőhölgy sikereinek értékét az is növeli, hogy most először járt ezen a pályán.

0 Tovább

EUGENE LAVERTY: Úgy gondolom, kizárólag a saját értékeim miatt vagyok ott ahol! 

A jelenleg a MotoGP-ben, a Pull&Bear Aspar csapat színeiben versenyző Eugene Lavertyvel arról beszélgettem, hogy a kitartása, a hozzáállása, és a kemény munka, hogy jutatta el a királykategóriába…

0 Tovább

Íme, a Peugeot vadonatúj Dakar-járgánya

Szemet gyönyörködtető, egyedi kialakítású és az alkotók reményei szerint pokolian gyors is a Peugeot 2017-es Dakarra épített autója, a 3008 DKR, melyet a franciák kedden mutattak be a nagy nyilvánosság előtt. A csapat célja az újabb dél-amerikai győzelem.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek