Irány Moszkva!

Mindössze tíz nap van a 2016-os Silk Way-rali rajtjáig, úgyhogy 30 ország csapatai már nagy erőkkel készítik elő az útjukat Moszkvába, ahol a világ egyik legismertebb sportcsarnokánál (a Luzsnyiki-stadionnál) kerül sor az adminisztratív és technikai ellenőrzésre, a nagyszabású rajtceremóniát pedig a Vörös téren tartják meg.

0 Tovább

Kínai nyelvlecke – terepralisoknak

A kínai nyelv a világon az egyik legnehezebb - ha nem a legnehezebb. Szalay Balázs és Bunkoczi László mégis vállalkozott arra, hogy elsajátítsa az elengedhetetlenül szükséges szavakat, mondatokat és írásjeleket, hiszen a július 8-án rajtoló Silk Way-rali mezőnye az idén átszeli a Góbi sivatagot és Pekingben ér célba, vagyis a most "felcsípett" nyelvtudás nagyon hasznos lehet.

0 Tovább

Az újabb dobogó után győzelmekre tör Michelisz

Roppant pozitív hangulatban zárta Michelisz Norbert a WTCC portugál hétvégéjét, a magyar versenyző ugyanis nem csupán dobogós helyezéséből, hanem a Honda remek tempójából is erőt merít. Reális célnak tartja a győzelmeket az idény hátralevő részében.

0 Tovább

Kalandozás a kínai ízek birodalmában

Száznapos tojás, Gong bao csirke és "kifordított hal". Csak néhány a különleges kínai fogások közül, amelyeket Szalay Balázs és Bunkoczi László kipróbált Wang mester éttermében - afféle ráhangolódásként a július 8-án Moszkvából rajtoló, és július 24-én Pekingben célba érő Silk Way-ralira, amely során a táborban is bizonyára jó néhány ismeretlen, érdekes étel kerül majd az asztalra.
S a fent említett ebéd során az Opel Dakar Team párosa nem csupán jóllakott, hanem egy régi barát, Vizi Balázs segítségével (aki Kínában él) bepillantást kaphatott a kínai kultúrába is.

0 Tovább

Egy igazi motoros család: 13 éve versenyez a Team Tóth a profik között  

Nem indult jól a szezon Tóth Imre csapatának a Superbike világbajnokságon, de a legutóbbi versenyen, a márkaváltás után sikerült pontot szereznie az istállónak, amikor a Yamahával első pontját szerezte az istálló a lengyel Szkopek jóvoltából, de Sebestyén Péter alig lemaradva a 16. lett az első versenyen. Ami egyébként Tóthékat illeti, ahogy idősebb Tóth Imre fogalmaz a gyorsasági motorversenyzéssel kapcsolatban, "ez a hobbink, szenvedélyünk, szeretjük csinálni."

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek