Kánikula és féltengelytörés

Féltengelytörés negyvenfokos hőségben, a sivatag kellős közepén. El tudják képzelni, milyen az? Nos, Szalay Balázs és Bunkoczi László nemcsak elképzelni volt kénytelen mindezt, hanem ki is kellett cserélnie a törött alkatrészt a Silk Way-rali nyolcadik szakaszán Bortala és Ürümcsi között.

0 Tovább

F1 vs. MotoGP – nagy dilemmában a sorozatok versenypályái

Továbbra is megoldhatatlannak tűnik a probléma, melyet az okoz, hogy a versenypályákon a Forma-1-ben teljesen más típusú bukóterekre van szükség, mint a MotoGP-ben. Barcelonában ez is szerepet játszhatott Luis Salom tragédiájában, most pedig a Red Bull Ringet kritizálják.

1 Tovább

Szalay: „Végre versenyben vagyunk!”

Gyors szakasz volt. És rövid is, mert a Silk Way-rali rendezői előbb úgy határoztak, hogy két részre bontják a szelektívet (megint egy fránya patak miatt, ami annyira megduzzadt, hogy nem lehetett rajta átkelni), majd pedig úgy, hogy törlik a második részt, mert akkora szél volt, hogy a mentőhelikopterek nem tudtak felszállni. Márpedig a biztonság mindenek felett.

0 Tovább

Durva tesztbaleset – csigolyatörést szenvedett a ralisztár

Ijesztő balesetet szenvedett a Finn-ralira készülő Dani Sordo. A spanyol ugyan már elhagyhatta a kórházat, ám mivel egyik csigolyája elrepedt, korántsem biztos, hogy rajthoz tud állni a július 28. és 31. között megrendezendő viadalon.

0 Tovább

Férfimunka a javából

Férfimunka volt! Nehéz és hosszú szakasz, amely a versenyzőket és a járműveket egyaránt megviselte - 568 kilométer a sáros, trükkös kazah sztyeppéken (Asztana és Balkas között).

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős pokolian elfáradt a szakasz végére, de az összetettben újabb néhány lépést tett előre, és már a 26. helyen áll.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek