Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Szahara a válasz


"A Szahara a válasz arra, hogy miért vagyok itt. Itt mindig kemény, férfias küzdelem zajlik - most sem volt ez másként."

Szalay Balázs szavai tulajdonképpen össze is foglalják az elmúlt két hét, vagyis az Africa Race lényegét.

0 Tovább

Homokfúvás, porvihar

Ha a rendezők nem, akkor a természet gondoskodik arról, hogy az Africa Race mezőnyének ne legyen könnyű dolga. Pénteken erős szélben rajtoltak a versenyzők, ami miatt térdmagasságban szabályosan örvénylett a homok a pályán, úgyhogy nemcsak a nyomokat nem látták maguk előtt, hanem egyáltalán alig láttak valamit.

0 Tovább

Dakar: Loeb már csak a szerencsében bízik

A Dakar tizedik szakasza után Sébastien Loeb lemaradása majd hat percre nőtt, ezért a ralilegenda úgy véli, most már csak az összetettben vezető Stéphane Peterhansel esetleges balszerencséje nyithatja meg neki az utat a végső diadal felé.

0 Tovább

Ez csapatmunka volt!

Csapatmunka a javából! A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, valamint az Opel Dakar Team kamionos egysége, a Darázsi Zsolt, Szalai Norbert duó az Africa Race csütörtöki szakaszának körülbelül egyharmadát együtt teljesítette.

Történt ugyanis, hogy Szalayék Mokkájában eltörött az első kardán, amitől nyilván megszűnt az első hajtás, anélkül pedig elég nehéz - sőt, úgyszólván lehetetlen - a homokdűnék között közlekedni…

0 Tovább

A WRC-csapatok hibája: veszni hagyták Andreas Mikkelsent!

Andreas Mikkelsen 2016-ban megkerülhetetlenné vált a WRC-ben ezért nagyon furcsa, hogy egy élcsapat se kereste meg őt az évad végén. Az, hogy jövőre Mikkelsen nem lesz ott egyik komoly istállónál sem nagy veszteség a sorozatnak.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek