Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Botrány a juniorsorozatokban: perre is mehetnek

A World Series Formula V8 3.5 promótere, Jaime Alguersuari Sr. perrel fenyegeti a GP2 és a GP3 szervezőjét, Bruno Michelt, amiért állítólag azt a rémhírt terjeszti, hogy a spanyol üzletember által irányított versenysorozat nem indul el 2017-ben.

0 Tovább

„Az eddigi legrosszabb Dakar” – kiakadt a sztár

A korábbi Dakar-győztes kamionos, Hans Stacey nagyon kiakadt a viadal idei szervezőire, akik érzése szerint teljesen tönkretették a patinás viadalt. A holland teljes fejetlenségről és káoszról számolt be, amely során majdnem otthagyta az egész versenyt.

0 Tovább

Az 500 mérföldes álom

indy 500 rossi andretti 2016 legendás autóverseny a verseny indy aurósport motorsportAlexander Rossi és Michael Andretti a 100. Indianapolis 500-as sikerről, mert vannak olyan pillanatok az autósport történetében, amik örökkön-örökké bent maradnak a szurkolók fejében. Többek között ilyen lesz Alexander Rossi 2016-os Indy 500 győzelme.

0 Tovább

Best of Africa Race ​

Egy csapat, két jármű - mindkettő teljesítette az Africa Race 6500 kilométeres versenytávját, s eljutott a legendás Rózsaszín-tó partján felállított céldobogóig. Az Opel Dakar Team két párosát, az autós mezőnyben 11. (s kategóriájában második) helyen végző Szalay Balázs, Bunkoczi László párost, valamint a kamionosok között hatodikként végző Darázsi Zsolt, Szalai Norbert kettőst arra kértük, idézze fel a Marokkón, Mauritánián és Szenegálon áthaladó viadal legjobb pillanatát.

0 Tovább

Peterhansel, a sportszerű Dakar-király

Kimondani is hihetetlen, de Stéphane Peterhansel immáron 13. alkalommal nyerte meg a Dakar ralit, igaz, a rendkívül sportszerű francia elismerte, Sébastien Loeb gyorsabb volt nála, és honfitársa balszerencséje is kellett diadalához.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek