Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baleset, dráma, és izgalmak a Bajnokok Tornáján

A várakozásoknak megfelelően remekül sikerült a sztárok egész sorát felvonultató Bajnokok Tornája Miamiban. A hétvégi eseményen több ezer szurkoló láthatta, ahogy egyéniben Juan Pablo Montoya, a nemzetek versenyében pedig Németország diadalmaskodik.

0 Tovább

Este jön az év legnagyobb motorsport gálája a Race of Champions

A Race of Champions nagy múltra tekint vissza, hiszen 1988 óta rendezik meg ezt a nagy autós eseményt, melynek ideje alatt a különböző kategóriák képviselői összemérik a tudásukat. Idén viszont sajnos egyik magyar televíziós csatorna sem közvetíti a rendezvényt úgyhogy a cikkben élőképes linkeket találnak, hogy nyomon tudják követni mi zajlik majd Miamiban ma este.

0 Tovább

Halálos balesettel indult a 2017-es rali-vb

Borzalmas tragédia árnyékolta be a rali-vb (WRC) nyitányát Monte-Carlóban, az első szakaszon ugyanis a kicsúszó Hayden Paddon elütött egy rossz helyen álló nézőt, aki nem sokkal később életét vesztette. Az érintetteket lesújtották a történtek.

0 Tovább

Ogier: Nem minden kezdet nehéz!

Biztatóan kezdődött a WRC-címvédő Sébastien Ogier kalandja az M-Sport Forddal, a francia ugyanis kapásból a leggyorsabb volt a Monte-Carlo ralit megelőző teszten. Bár ebből még nem lehet igazi következtetéseket levonni, úgy tűnik, a négyszeres bajnokkal idén is számolni kell.

0 Tovább

Összhang és hatékonyság


Az Opel Dakar Team több mint húsz éve járja a világ különböző sivatagjait, s sikereit többek között remek szervizcsapatának is köszönheti. Talán magyarázni sem kell, mennyire fontos az autósportban a biztos technikai háttér. Az Africa Race-en 11. helyen végző (kategóriájában pedig második) Szalay Balázs, Bunkoczi László kettőst ezúttal Őri Péter, Kecskés István és Bokros Sándor kísérte el a versenyre a szervizkamionnal. A vezető szerelő Őri Pétert kérdeztük a nehézségekről.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek