Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A ralikrossz még egy F1-es bajnoknak is nagy falat!

A 2017-es F1-es szezont kihagyó Jenson Button sokáig kacérkodott a gondolattal, hogy az évet ralikrosszozással tölti, ám egyetlen teszt után be kellett látnia, sokkal több gyakorlásra van szüksége ahhoz, hogy normális teljesítményt nyújtson.

0 Tovább

Emlékszünk még? A nő aki megnyerte a Dakart

Ha Stephane Peterhanselre a Mr. Dakar becenevet ragasztotta a terepralis társadalom, Jutta Kleinschmidt a Mrs. Dakar kitüntető címre pályázhat, hiszen máig ő az egyetlen, aki női versenyzőként megnyerte a világ leghíresebb terepraliját.

0 Tovább

Esélyre várva: Lesz-e hely Alex Bowmannek a NASCARban?

nascar alex bowman verseny autó fiatal tehetségEgy fiatal és tehetséges autóversenyzőnek sosem könnyű. De a tengerentúlon nem csak a pénzösszegek nagyobbak, mint itthon, hanem a piac és a lehetőségek is hatalmas méreteket öltenek. Alex Bowman egy lehetőségre vár, na de meddig érdemes várni? Egy életreszóló élményt már kapott, amikor a 88-as autót vezethette tavaly. Mikor kapja meg vajon a teljes idényre szóló szerződést? Egyelőre nem tudni. Ám az biztos, hogy Bowman kész a kihívásokra.

0 Tovább

Michelisz biztos benne, hogy bajnok lehet

Miután a hét elején hivatalossá vált, hogy Michelisz Norbert 2017-ben is a Honda gyári pilótájaként folytatja a WTCC-ben, a magyar klasszis elmondta, biztos benne, hogy a japán csapattal elérheti célját, a világbajnoki címet.

0 Tovább

Ogier király tovább uralkodik

Hiába a Volkswagen kivonulása, Sébastien Ogier 2017-ben ott folytatja, ahol 2016-ban abbahagyta. A négyszeres ralivilágbajnok kapásból megnyerte első versenyét az M-Sport Forddal, amelynek csapatfőnöke figyelmeztetett, ez még csak a kezdet!

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek