Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Nascar egyik legnagyobb zsenije

nascar autósport motorsport travis carter legenda versenyAz észak karolinai kisváros Ellerbe nem szűkölködik a NASCAR zseniktől. A helyi fiú, Benny Parsons nemrégiben került be a NASCAR Hírességek Csarnokába. Azonban volt valaki, aki a segítségére volt, hiszen egyedül nem lehet sikeres egy versenyző sem. Ez az ember a szintén Ellerbe-ből származó Travis Carter.

0 Tovább

Mindenkinek tanulnia kell a halálos balesetből

Továbbra sem tudott felocsúdni a WRC világa abból a sokkból, melyet egy rossz helyen álló szurkoló halálos balesete váltott ki az évadnyitó Monte-Carlo ralin. Jean Todt FIA-elnök szerint mindenkinek tanulnia kell a tragikus eseményből.

1 Tovább

Botrány: ütközéssel dőlt el a daytonai 24 órás!

Nem mindennapi módon ért véget a daytonai 24 órás viadal a hétvégén, közel egy nap száguldás után ugyanis egy fej-fej melletti csata, majd az azt követő ütközés döntött a győztes kilétéről. A pórul járt Filipe Albuquerque kemény szavakkal illette Ricky Taylort.

0 Tovább

Pilótacserék és egy cikk, amire oda kell figyelni 2017-ben!

Habár a versenidény sokszor - de nem mindig! - unalmasra sikerül, a pilótacserék mindig megmozgatják az ember fantáziáját és képesek arra, hogy kicsit meghozzák a kedvünket. Úgyhogy most ki is választottunk 7 olyan változást ami megkavarhatja az állóvizet idén.

1 Tovább

Teljesen új alapokon a NASCAR (tanuljon az f1?)

Az amerikai stock-car versenyzés csúcsszervezete olyan változásokat eszközölt mindhárom nemzeti szériájában, amilyeneket még nem pipált a motorsport. Nincs több lazsálás a NASCAR versenypályáin, az idei szezontól kezdve ugyanis minden futam, minden egyes megtett körének sorsdöntő jelentősége lesz.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek