Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

WRC: Nem szerény a Toyota új ásza

A Toyota a hétvégén 1999 óta először győzött a rali-vb-n (WRC), ám a Yarisszal diadalmaskodó Jari-Matti Latvala figyelmeztetett, nélküle és az ő hasznos tanácsai nélkül ez a siker nem jöhetett volna össze.

0 Tovább

Tűzoltási technológia az űrkutatásból a mindennapokba

A tűz a gépjármű közlekedésben is az ember és a technika legkegyetlenebb ellensége.

Az autók és egyéb járművek mára a mindennapok nélkülözhetetlen munka és közlekedési eszközévé váltak, ráadásul hazánkban egy család vagyonának igen jelentős hányadát képezi a sokszor még hitellel is terhelt gépjármű értéke.

0 Tovább

Jönnek az eddigi legfuturisztikusabb formaautók!

A legmodernebb technológiához a legmodernebb külső dukál, így a Formula E a 2018-2019-es szezontól kezdve lecseréli jelenlegi, kissé esetlen autóit a valaha látott legfuturisztikusabb járgányokra.

0 Tovább

WRC: A túl gyors autók miatt maradt el a szakasz

Egészen különös indok miatt kellett törölni a hétvégén zajló Svéd rali 12. gyorsasági szakaszát: a 2017-es autók egyszerűen túl gyorsak ahhoz, hogy biztonságosan ki lehessen engedni őket a pályára.

0 Tovább

A McLaren visszatérhet Le Mans-ba!

Zak Brown, a McLaren új ügyvezető igazgatója szeretné, ha a legendás márka visszatérne egykori sikerei helyszínére, a Le Mans-i 24 órás viadalra. Az amerikai üzletember azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben megépítik LMP1-es prototípusukat.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek