Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Marc marquez és a motogp idény: Ki nevet a végén? 

Előfordult már Önnel, hogy megelégedett magával és kicsit lejjebb kapcsolt a megszokott fokozatból? Nos, Marc Marquez is megtehetné ugyanezt, ám a spanyolok háromszoros MotoGP világbajnoka továbbra is éhes az újabb sikerekre. Marquez és Dani Pedrosa a 2. illetve 4. idővel zárták a MotoGP tesztjét Sepangban. Az utolsó napon Maverick Vinales a Yamaha újdonsült ígérete zárt az élen, mindössze 138 ezreddel megelőzve Marquezt. Az első 10 motoros 404 ezreden belül végzett egymáshoz képest. Ígéretes szezon elé nézünk. Peter McLaren interjújából sok minden kiderül a királykategória sepangi tesztjéről, a 2017-es év esélyeseiről és arról, hogy mi volt az a fura pedál szerű pöcök Marquez kormányán.

0 Tovább

A gázolás után jót tett a verseny a ralis lelkének

Bár Hayden Paddon teljesen vétlen volt abban, hogy a Monte-Carlo ralin elütött egy rossz helyen álló nézőt, aki belehalt sérüléseibe, az új-zélandi versenyzőt nagyon megviselte lelkileg a baleset. Elmondta, csak az újabb verseny segített neki továbblépni.

0 Tovább

,,Az, hogy nem lesz feszültség a versenyzők között, óriási könnyebbséget fog jelenteni.’’

A Yamaha MotoGP-s főnöke Lin Jarvis szerint nagyon kellett már a csapatnak, hogy két olyan alak legyen náluk mint Maverick Vinales és Valentino Rossi. Ahogy fogalmazott: ez most egy teljesen tiszta lap.

0 Tovább

Anyagilag is megéri sikeresnek lenni az F3-ban

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a 2017-es szezontól 500 ezer euróra növeli a jutalomkeretet az európai Forma-3-ban. Az adott bajnok jövőbeni szereplését 100 ezer euróval segíti a szövetség, ám kizárólag saját sorozataiban.

0 Tovább

Rossi szerint Márquez a 2017-es szezon favoritja

A tesztek eddigi alakulása alapján Valentino Rossi úgy érzi, ismét Mar Márquezt kell legyőznie annak, aki idén világbajnok akar lenni a MotoGP-ben. Az olasz klasszis a Honda hosszú etapos köridőit emelte ki.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek