Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karrierépítés az autósportban:Ismerje meg Austin Cindricet!

autósport austin cidric nascar 24h karrier verseny technikai sport

Tehetség, pénz, kapcsolatok. Egy olyan háromszög, amely legjobban behatárolja az autóversenyzők világát. Egyik elem sem hiányozhat, ha valaki sikeres akar lenni ezen a pályán. Austin Cindric fiatal és előtte a jövő. Családi kapcsolatainak hála az egyik összetevő megvan neki. Tehetség is szorult a fiúba, hiszen az alább olvasható interjúban több szemrevaló eredmény is feltűnik a minössze 18 éves ifjonctól.

0 Tovább

Így készült…

"Sokkal életszerűbb, mint egy szimulátor, de meg kell szokni" - Szalay Balázs így összegezte első tapasztalatait arról a különleges feladatról, amelyet a Vodafone új, 4G+ szolgáltatását népszerűsítő reklámfilm forgatása során kellett megoldania.

Életében először vezetett úgy, hogy a "szeme" négy okostelefon volt, s a vezetőfülke lefóliázott ablakai miatt csupán négy tablet segítette a tájékozódásban.

0 Tovább

Michelisz idén kapásból 100 százalékot nyújt majd

Második szezonjára készül a Honda gyári versenyzőjeként Michelisz Norbert, és az, hogy már ismeri az egész JAS Motorsportot, egyértelműen megkönnyíti helyzetét a debütáló évhez képest. A magyar pilóta úgy érzi, kapásból 100 százalékot tud majd nyújtani.

0 Tovább

Rossi négy keréken is legenda lenne

Valentino Rossi sosem titkolta, hogy a motorok mellett az autókat is nagyon szereti, ráadásul korábban azt is bizonyította, az F1-től kezdve a raliig minden négykerekű volánja mögött gyors. Hosszú távú célja, hogy Le Mans-ban és a Dakaron is bizonyítson.

0 Tovább

A Sony kamerái kiállták a sivatagi próbát

A kősivatag olyan, hogy az ember időnként úgy érzi, annyira ráz a versenyautó, hogy kiesik a fogából a tömés. Ezért is voltunk nagyon kíváncsiak, vajon milyen képeket készít a Sony FDR-X3000 4K Action Cam vadonatúj fejlesztésű 4K-s kamerája ezen a terepen, no és természetesen utóbb a hegynyi magas dűnék között.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek