Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelisszel harcolna a bajnoki címért monteiro

Tiago Monteiro úgy véli, 2017-ben hondás csapattársával, Michelisz Norberttel kell majd megküzdenie a WTCC világbajnoki címéért. A portugál optimistán készül az áprilisban kezdődő szezonra.

0 Tovább

A gyönyörű versenyzőnő nem akar különcködni

A NASCAR-ban versenyző Danica Patrick nem érez magán nyomást csupán azért, mert nőként kell helytállnia egy férfias sportban. A 34 éves amerikai nem is szokott morfondírozni a kérdésen.

0 Tovább

Hayden: Én megértem, de ezt minek kellett? 


A MotoGP egykori üdvöskéje és világbajnoka, az immár a Superbike-sorozatban vitézkedő amerikai Nicky Hayden nem kedveli túlságosan az új fordított rajtrácsos rendszert de megérti, hogy miért kellett ezt bevezetni. Ennek azonban vége, és nem mindneki ért egyet a régi rendszer felborításával.

0 Tovább

Loeb újra teljes szezont fut a ralikrossz-vb-n!

Tavalyi szárnypróbálgatásai után Sébastien Loeb újult erővel és jóval magabiztosabban vág neki a ralikrossz-vb-nek, amelyen az előző szezon végén már nyert egy futamot. Úgy érzi, 2017-ben szintet léphet.

0 Tovább

Három MotoGP versenyző, akinek idén jól kell teljesítenie

Egy új MotoGP szezon mindig nagy lehetőségekkel kecsegtet sok motorosnak akik az előző évben nem nyújtottak kiegyensúlyozott vagy jó teljesítményt. De sokan vannak akik egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy a 2017-es szezonban ugyanezt megtegyék. Jöjjön hát három közülük akiknek kötelező javulniuk.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek