Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyon kiakadtak Alonso Indy 500-as díján

Bár Fernando Alonso motorhiba miatt feladta a hétvégi Indy 500-as viadalt, végül nem távozott üres kézzel az Egyesült Államokból, mert őt választották az Év Újoncának. A különdíj azonban nem aratott osztatlan sikert a résztvevők között…

0 Tovább

Michelisznek a lehető legjobbkor jött a siker

A balszerencsés idénykezdet után Michelisz Norbert nagyszerű hétvégét zárt a Nürburgringen, ahol 29 pontra csökkententette hátrányát hondás csapattársához, Tiago Monteiróhoz képest. A magyar versenyző azonban még mindig nem figyeli a vb-tabellát.

0 Tovább

Az év nagy dobása lesz…


A Silk Way-rali az év nagy dobása lesz abból a szempontból, hogy mostanában nemigen találkoztunk 10.000 kilométeres viadalokkal, s persze abból a szempontból is, hogy a Góbi sivatag rengeteg felfedezésre váró útvonalat rejt magában. A rajtlistán szereplő versenyzőket a kihívásról, s magáról a július 7-én rajtoló, maratoni orosz-kazah-kínai viadalról is kérdezték.

0 Tovább

Nagy a csábítás, de Webber nem tér vissza

Még mindig fura belegondolni, hogy Mark Webber, aki az F1-ben és a WEC-ben hosszú évtizedekig meghatározó szereplő volt, már nem tagja a motorsport közösségének, ám az ausztrál elmondta, élvezi a "nyugdíjas" életet, így nem gondolkozik a visszatérésen.

0 Tovább

íme, a pilóta nélküli robotversenyautó!

Noha néhány éve még a vad illúzió kategóriájába tartozott a pilóta nélküli robotversenyautók futama, az első példány a hétvégén már a nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozott. A Roborace egyik kocsija a Formula E párizsi pályáján gurult végig, ami óriási áttörés a jövőbeli technológiák frontján.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek