Íme, a Peugeot vadonatúj Dakar-járgánya

Szemet gyönyörködtető, egyedi kialakítású és az alkotók reményei szerint pokolian gyors is a Peugeot 2017-es Dakarra épített autója, a 3008 DKR, melyet a franciák kedden mutattak be a nagy nyilvánosság előtt. A csapat célja az újabb dél-amerikai győzelem.

0 Tovább

Tovább remekel a kis Schumi – megint győzött

Három verseny, három dobogó - Mick Schumacher újabb remek versenyhétvégét zárt az olasz Formula-4-ben, és akárcsak a német Formula-4-ben, itt is a bajnoki összetett második helyén áll. A legendás Michael Schumacher fia hamarosan megteheti a következő fontos lépést karrierjében.

0 Tovább

Gigászok harca: Rossi és Lorenzo összebalhézott a sajtótájékoztatón

Előbb a pályán, majd azon kívül csapott össze Misanóban a MotoGP két ásza, Valentino Rossi és Jorge Lorenzo, akik a San Marinó-i Nagydíj utáni sajtótájékoztatón hosszasan vitatkoztak az olasz előzési manővere kapcsán.

1 Tovább

Pénteken csigolyáját törte, vasárnap már versenyezne a tökös motorversenyző

Azt mindig is tudtuk, hogy a motorversenyzőket kemény fából faragták, Andrea Iannone terve azonban egészen őrülten hangzik: az olasz Moto GP-sztár a San Marinó-i GP első napján csigolyatörést szenvedett, vasárnap viszont már indulna a futamon…

0 Tovább

Egy igazi márkalegendA: Ari VATANEN

Kevés olyan ember van, akivel érdemes beszélni arról, hogy a Peugeot mit ért el a raaliban és milyen örökséggel rendelkezik. Az egyik ilyen ember Ari Vatanen, aki kitartó, intelligens, és gyors eszű, ezek az erények is segítettek abban, hogy még az Európai Parlamentbe is beválasszák. A repülő finn most arról is szólt néhány szót, milyen a véleménye a jelenlegi WRC-ről.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek