Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy buta baleset miatt bukja Rossi a bajnokságot?

Valentino Rossi bő két hete szenvedett balesetet egy motokrosszozás alkalmával, és mivel a bukás után nem épült fel száz százalékosan, a mugellói MotoGP-futamon is értékes pontokat vesztett Maverick Vinalesez képest. Most hétvégén tovább nőhet bajnoki hátránya.

0 Tovább

Újabb halálos baleset rázta meg a Man-szigeti TT-t

A Man-szigeti TT a világ egyik legveszélyesebb motorversenye, amely az elmúlt években is számos emberéletet követelt. Sajnos az idei verseny sem múlt el tragédia nélkül, mert kedd éjszaka kiderült, hogy Davey Lambert belehalt vasárnapi sérüléseibe.

0 Tovább

Nem kérnek a pilóták a túlbiztosított Le Mans-ból

Június 17-18-án rendezik a világ egyik leghíresebb autóversenyét, a Le Mans-i 24 órást, a versenyzők körében viszont nem aratott osztatlan sikert, hogy a legendás aszfaltcsíkot a 2017-es viadalra minden eddiginél biztonságosabbá varázsolták a szervezők.

0 Tovább

Éles ktirika: "Semmi értelme nem volt idejönnünk"

A MotoGP fenegyerekének, Cal Crutchlow-nak sosem kellett a szomszédba mennie egy-két csípős megjegyzésért, és miután a Honda a hétvégi Olasz Nagydíjon csak vergődött, a japán gyártót sem kímélte.

0 Tovább

Keményen beszólt Hamiltonnak az Indy-sztár

Nem hagyta szó nélkül az Indy 500 korábbi győztese, Tony Kanaan, hogy a háromszoros F1-es világbajnok Lewis Hamilton lekicsinylően beszélt a legendás amerikai versenyről. A brazil sztár úgy véli, jobban tenné, ha kollégája inkább magával foglalkozna.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek