Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Semmit nem ér az F1-es fejlesztőpilóta pozíció?

Egyre nagyobb divat az F1-es csapatok körében, hogy úgynevezett "fejlesztőpilótának" neveznek ki tehetséges feltörekvő fiatalokat, ám a juniorkategóriákban roppant sikeres ART-istálló vezetője, Sébastien Philippe szerint ez olykor több kárt okoz, mint hasznot.

0 Tovább

Első tesztjén lenyűgözte alonso az Indy-legendát

Remekül sikerült a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso első tesztje az Indy500 előtt, amellyel a négyszeres IndyCar-bajnok Dario Franchittit is lenyűgözte. Az egykori skót klasszis szerint Alonso azonnal felvette a ritmust.

0 Tovább

Újra versenyezni akar a tragikus sorsú tinipilóta

Először nyilatkozott borzalmas balesete óta a 18 éves Billy Monger, aki egy F4-es ütközés után néhány hete mindkét lábát elvesztette. A tragédia ellenére a fiú megőrizte lelki erejét, és máris azon gondolkozik, hogy térhetne vissza a versenypályákra.

0 Tovább

Magát is meglepte remeklésével a kis Schumi

Még csupán a második versenyhétvégéjét teljesítette az európai F3-ban Mick Schumacher, de Monzában máris dobogóra állhatott. Korai remeklésével a 17 éves versenyző saját magát is meglepte, mert úgy véli, még bőven van hová fejlődnie.

0 Tovább

Széleskörű összefogás az amputált lábú fiatalért

A múlt hétvégi F1-es Orosz Nagydíjon a mezőny minden versenyzője együttérzését fejezte ki az ifjú Billy Mongerrel, aki egy borzalmas Forma-4-es balesetben nemrég mindkét lábát elvesztette. A 17 éves fiúért összefogott a pilótatársadalom.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek